Uyurken biri seks yapabilir mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eskiden haydar dümene böyle sorular gönderirlerdi en iyisi oraya yaz o sana çare bulur 😅

Sorduğum şey bir insan uykudayken nasıl genital bölgeye dokunur ve sonrasın da hala uyuyor olabilir numara mı yoksa gerçekten uyuyormuydu diye sordum ama konu farklı yerlere gitti
baslık yanlıs bı kere. dokunmayı surtunmeyı ılıskı sancak kadar cahaal da değılsın masallahın var :) bılınc altı dıye bısey var mahmut aağabey. ben karsı tarafın bılıc altından degıl senın bılınc ustunden korktum acıkcası. sende var bısey. :KK33:

Sen durumu nasıl izah ettin arkadaşa onu de hele
İzah etmelik bir durum olmadı uyuyordu birden elini genital bölgem de hissettim avuçlamaya başladı ben yüzüne baktım uyuyor mu diye gözleri kapalıydı bunun üzerine beni tahrik ettiği için üstüne çıkıp sürtünmeye başladım ama bunlar olurken hala daha uyuyor gibiydi benim düşündüğüm konu gerçekten uyuyor muydu yoksa numara mi yaptı uyuyor olsa eli nasıl orama gidip avuçluya bilir veya uyumuyorsa bunun sabahın da benden uzaklaşırdı çünkü ona göre gerçekten ters bir mevzu ben bunu anlamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X