- 30 Ocak 2014
- 4.436
- 8.667
- Konu Sahibi selendemirrr
Üff yeni üye sorunsalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakseeen! Canın ayrıntı vermek istiyor galibaYalnız uyuyan taraf ben değildim
BakkksenBakseeen! Canın ayrıntı vermek istiyor galiba
Ayrıca diyelim ki konunuz gerçek yahu en ufak temasta neden atağa geçip sürtünüyorsunuz bu nasıl bi
Mahmut abi açlığı artık sen düşünAyrıca diyelim ki konunuz gerçek yahu en ufak temasta neden atağa geçip sürtünüyorsunuz bu nasıl bi açlık
Numara yapmış senden faydalanmış seni emellerine alet etmiş :)Sorduğum şey bir insan uykudayken nasıl genital bölgeye dokunur ve sonrasın da hala uyuyor olabilir numara mı yoksa gerçekten uyuyormuydu diye sordum ama konu farklı yerlere gitti
Noooo bu yemi biz yutmayızSeni de tahrik eder biri olsa öylece durmazdın heralde dimi
Uyuyor yada uyumuyor fark edermi siz zaten yapmışsınız yapicaginiziYalnız uyuyan taraf ben değildim
Ama böyle şeylerden uzak kalan biriNumara yapmış senden faydalanmış seni emellerine alet etmiş :)
Hatırlıyor mu hatırlamıyor mu sorun bu en ufak tepki vermiyorUyuyor yada uyumuyor fark edermi siz zaten yapmışsınız yapicaginizi
Her şeyin bir ilki vardır ya da uzak kalmıyormuş demek ki ya da seni görünce dayanamamışAma böyle şeylerden uzak kalan biri
Sen durumu nasıl izah ettin arkadaşa onu de heleAma böyle şeylerden uzak kalan biri
Lezbiyen olduğunu düşünmüyorumHer şeyin bir ilki vardır ya da uzak kalmıyormuş demek ki ya da seni görünce dayanamamış
Valla onun cevabı bizde değil arkadaşın kendisindeHatırlıyor mu hatırlamıyor mu sorun bu en ufak tepki vermiyor
Nasıl cazibeliyseHer şeyin bir ilki vardır ya da uzak kalmıyormuş demek ki ya da seni görünce dayanamamış
baslık yanlıs bı kere. dokunmayı surtunmeyı ılıskı sancak kadar cahaal da değılsın masallahın var :) bılınc altı dıye bısey var mahmut aağabey. ben karsı tarafın bılıc altından degıl senın bılınc ustunden korktum acıkcası. sende var bısey.Sorduğum şey bir insan uykudayken nasıl genital bölgeye dokunur ve sonrasın da hala uyuyor olabilir numara mı yoksa gerçekten uyuyormuydu diye sordum ama konu farklı yerlere gitti
İzah etmelik bir durum olmadı uyuyordu birden elini genital bölgem de hissettim avuçlamaya başladı ben yüzüne baktım uyuyor mu diye gözleri kapalıydı bunun üzerine beni tahrik ettiği için üstüne çıkıp sürtünmeye başladım ama bunlar olurken hala daha uyuyor gibiydi benim düşündüğüm konu gerçekten uyuyor muydu yoksa numara mi yaptı uyuyor olsa eli nasıl orama gidip avuçluya bilir veya uyumuyorsa bunun sabahın da benden uzaklaşırdı çünkü ona göre gerçekten ters bir mevzu ben bunu anlamıyorumSen durumu nasıl izah ettin arkadaşa onu de hele