- 3 Eylül 2018
- 8.611
- 45.730
- Konu Sahibi selendemirrr
Napalım tam olarak pozisyon mu tartışalım.Allahtan yardımcı olun dedik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napalım tam olarak pozisyon mu tartışalım.Allahtan yardımcı olun dedik
Napalım tam olarak pozisyon mu tartışalım.
Müge anlıda palu ailesi vardı adam demişti ilaçla uyutup benle ilişkiye girdi diye. O ne kadar mümkünse bu konunun doğru olma ihtimali de o kadar mümkünOda istiyormu diye soruyor canım.. heeee istiyor bidahaki sefere uyumadan önce dal..
Konu amacından sapıyor yalnız benim size sorduğum soru bu değildiOda istiyormu diye soruyor canım.. heeee istiyor bidahaki sefere uyumadan önce dal..
Yukar da Allah varMüge anlıda palu ailesi vardı adam demişti ilaçla uyutup benle ilişkiye girdi diye. O ne kadar mümkünse bu konunun doğru olma ihtimali de o kadar mümkün
Aynen yaaBence kesin hamile kalmissindir
Tekrarlıyorum konunun amacı nedir ki sapıyor?Konu amacından sapıyor yalnız benim size sorduğum soru bu değildi
Sorduğum şey bir insan uykudayken nasıl genital bölgeye dokunur ve sonrasın da hala uyuyor olabilir numara mı yoksa gerçekten uyuyormuydu diye sordum ama konu farklı yerlere gittiYa hadi diyelim bir ihtimal doğru biz nerden bilelim zevk aldı mı istedi mi ne konuda yardım edicez ne dememizi bekliyorsun valla yine makul cevaplar verdik
Uyurken seks olur mu diyor kendileri Uyurgezer oluyorsa uyursevişir de olur demeliyiz gibiYa hadi diyelim bir ihtimal doğru biz nerden bilelim zevk aldı mı istedi mi ne konuda yardım edicez ne dememizi bekliyorsun valla yine makul cevaplar verdik
Sorumu bir daha okuyun.Tekrarlıyorum konunun amacı nedir ki sapıyor?
Biz ne bilelim numara mı gerçek mi.Sorduğum şey bir insan uykudayken nasıl genital bölgeye dokunur ve sonrasın da hala uyuyor olabilir numara mı yoksa gerçekten uyuyormuydu diye sordum ama konu farklı yerlere gitti
Uyurken seks olur mu diyor kendileri Uyurgezer oluyorsa uyursevişir de olur demeliyiz gibi
TamamdırBiz ne bilelim numara mı gerçek mi.
Valla sexi bilemem de keşke uyurken ütü yapabilseydik
Yalnız uyuyan taraf ben değildimValla sexi bilemem de keşke uyurken ütü yapabilseydik
Geldi ama aradığını bulamadıAllahım kahkaha attım gece gece iyiki gelmiş mahmut abi