Allah korusun,elbette bu deprem olayı insanı tedirgin ediyor.Çünkü bugün yine sallandık,yaşadık bunu.Şöyle düşünün,bundan 2 gece önce ayy deprem olurya ya diyerek korkup çay almaya gidememe durumu var mıydı?Yoktu oysaki o an da olabilirdi deprem Allah korusun.Bu sarsıntı tetikledi endişemizi sadece yani,normal olarak yaşarken nasıl aklımızda her an yoktuysa bu endişe öyle düşünmeye çalışın.
ınsallahh ağzın bal yesin
şimdi 15 gün boyunca aç karına içiyorsunuz kızlar bunu bir tutam lavantayı bir fincan sıcak suya atın öyle demlensin kaynatmadan sıcak su içinde demlenecek. 15 gün kesintisiz. yüzünüzün rengi açılıyor ayrı bir güzellik katıyor
Yazdıklarınızı aynısı halim,bu kadar olurO kadar iyi anlıyorum ki...Çay iyi fikir bu arada
bır kpss magduruda benım bende calısıyorum ee sımdı sen uyumuyosun sabah kacta kalkıcan mesela
ha sabah izin var yanı tamam ozaman :13:
bı elbıse bıle dolmuyor kı elbıseler mı benı benmı onları gıyıyorum bellı deıl
Bu safinazlık durumu bende de varİşin kötüsü "Yemeğin salçalısı,kadının kalçalısı" lafına da sonuna kadar inanan biriyim Yani boş geliyor bu manken gibisin işte ne güzel lafları filan arkadaşların.Ayy ne güzel zayıfsın diyen birinin bile o lafı bana küfür gibi geliyor
Aynı durum aynıGecenin 2'sinde 3'ünde salçalı makarnalar,patetes kızartmaları yiyen biriyim ama yok,bünye nankör,inkar ediyor yediğini inatla Tahlil filan da yaptırdım,birşey yok.Metabolizma,bünye meselesi,çabuk yakıyorsunuz vs.. diyip yolluyorlar.O kadar imreniyorum ki etli butlu bayanlara
birşey sormak danışmak istiyorum
ben suan sanırım depremden korkmuyorum seyy hnı ses duydum ya uyurken uyandım bugun bıraz korkunc seyler nlattılarda ondan gıdemıorum
Ben de zayıflığımın beğenilmesine bile içten içe sinirlenirdim, şimdi keşke yine öyle deseler. Bence gerçekten beğendikleri için öyle diyorlardır. Çünkü şimdi kimse manken gibisin demiyor, kilo versen iyi olur diyorlar.
İnşallah arkadaşım. Ben hem zayıftım hem de ilk 3 ayda kilo vermiştim yemek yiyemiyordum. Allah ol desin yeter ki.
Çok teşekkür ederim canımmmm yarın ilk iş aktara gitmek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bana mı canım oyleyse tabıı
yaa evet haklısın.bırde benım bu ay sacma sapan kanamam oldu adetten sonra kahverengı korktum bıraz ama gectı o da neydı bılemıyorum oyle aklıma geldı suan alakasız ama bebek dyınce ne bılım acama sorun mu var dıe dusundum
ya derdimi deşmeeeböle bi kadınsılık olsun göğüsler kalçalar vs oldun deilmi yoook oğlan çocuğu gibiyim birde eşim iri şişko burnumdan ameliyat oldum sargılı bi yerden geliyoduk sanırım eşimin bi arkadaşıyla karşılaştık çocuğa naptın dedi eşime aslında albenisi var falan derler ya bizde omu yok galiba bi arkadaşım var biraz fazla balık etli ama kız ne giyse yakışıyo bi havalı alımlı falan kıza zayıflasana dedim kilo almışsın dedim bunalıma soktum zayıfladı ama baktım daha güzel olmuş ya bende kalça yok göğüs yok hiç bişi yok ya ondan bence :44:
Yani işte ben herhalde uzun zamandır hep böyle çırpı olduğumdan keşke "ohh maşallah amma kilo almışsın hee,o toto olmamış ama biraz eritmen lazım "deseler yahuİnan çok samimiyim,iltifat olarak görüp sevinicem ben.
aynı ben ıste pızza yıyorum pesmet kızartıyorm yaglar ballar ı ıh yok hatta ben duzenlı doktora gıdıp olcum yptrıyorum doktor profesyonel sporcu gıbı kas var proteın cok fazla dıyor bu kasıntı yapıyor vucutta ben elbısemı bır cıkarayım pul pul derıler sacılıor etrafa okadar yağ yok bende bebe yağı ıle duruyorum
Seni çok iyi anlıyorum, ben de kilodan dolayı vücudundan şikayetlenenlere imrenirdimBence formunda olduğun için çok şanslısın gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?