uyumayanlar uyuyamayanlar

ben suan sanırım depremden korkmuyorum seyy hnı ses duydum ya uyurken uyandım bugun bıraz korkunc seyler nlattılarda ondan gıdemıorum

Çok teşekkür ederim canımmmm yarın ilk iş aktara gitmek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yazdıklarınızı aynısı halim,bu kadar olur O kadar iyi anlıyorum ki...Çay iyi fikir bu arada

Bünye alıştı mı fena oluyo di mi birazda annem kalkıp "afferin" diyecek mesela bana Çay iyidir, bi'de şu su ısıtıcı sessiz kaynatsa suyu

bır kpss magduruda benım bende calısıyorum ee sımdı sen uyumuyosun sabah kacta kalkıcan mesela

Ben kötü örneğim
Uyumam 6-7yi buluyo benim, yatağa yatsam bu seferde telefonda bakınıyorum. Uyanmam 12-1 sonra 2ye kadar kahvaltı çay, tv keyfi. Sonra ev süpürülecekse anneme yardım edip bi'hışım onları yapıyorum. Sonra bi'oturuyorum derse gün bitiyo zaten

ha sabah izin var yanı tamam ozaman :13:

bı elbıse bıle dolmuyor kı elbıseler mı benı benmı onları gıyıyorum bellı deıl

Aynı durum aynı Gecenin 2'sinde 3'ünde salçalı makarnalar,patetes kızartmaları yiyen biriyim ama yok,bünye nankör,inkar ediyor yediğini inatla Tahlil filan da yaptırdım,birşey yok.Metabolizma,bünye meselesi,çabuk yakıyorsunuz vs.. diyip yolluyorlar.O kadar imreniyorum ki etli butlu bayanlara

ya derdimi deşmeee böle bi kadınsılık olsun göğüsler kalçalar vs oldun deilmi yoook oğlan çocuğu gibiyim birde eşim iri şişko burnumdan ameliyat oldum sargılı bi yerden geliyoduk sanırım eşimin bi arkadaşıyla karşılaştık çocuğa naptın dedi eşime aslında albenisi var falan derler ya bizde omu yok galiba bi arkadaşım var biraz fazla balık etli ama kız ne giyse yakışıyo bi havalı alımlı falan kıza zayıflasana dedim kilo almışsın dedimbunalıma soktum zayıfladı ama baktım daha güzel olmuş ya bende kalça yok göğüs yok hiç bişi yok ya ondan bence :44:

aynı ben ıste pızza yıyorum pesmet kızartıyorm yaglar ballar ı ıh yok hatta ben duzenlı doktora gıdıp olcum yptrıyorum doktor profesyonel sporcu gıbı kas var proteın cok fazla dıyor bu kasıntı yapıyor vucutta ben elbısemı bır cıkarayım pul pul derıler sacılıor etrafa okadar yağ yok bende bebe yağı ıle duruyorum

Yani işte ben herhalde uzun zamandır hep böyle çırpı olduğumdan keşke "ohh maşallah amma kilo almışsın hee,o toto olmamış ama biraz eritmen lazım "deseler yahu İnan çok samimiyim,iltifat olarak görüp sevinicem ben.

İnşallah arkadaşım. Ben hem zayıftım hem de ilk 3 ayda kilo vermiştim yemek yiyemiyordum. Allah ol desin yeter ki.

yaa evet haklısın.bırde benım bu ay sacma sapan kanamam oldu adetten sonra kahverengı korktum bıraz ama gectı o da neydı bılemıyorum oyle aklıma geldı suan alakasız ama bebek dyınce ne bılım acama sorun mu var dıe dusundum

enemmmm laptpğun sarjı bıtıyor korkuyorum almaya gıtmeye yan odaya allaaamm yarapppimmm:18:

Zaten bebek çalışmalarından önce jinekoloğa gidip genel muayene olmakta fayda var. Mantarı var kisti var Allah korusun yani gitmek iyi olur.

O saydıklarının hiçbirisi bende de yokkkk Bekarım ben ama erkek arkadaşım kalıplı,evlenmeyi de düşünüyoruz kısmetse.Bir de işi ahh sorma,sezon da açılıyor,etrafında hep yabancı kızlar var Bir bu turist hatunlara bakıyorum,bir kendime.Bunlar kadınsa ben neyim diyor insan ister istemez

Seni çok iyi anlıyorum, ben de kilodan dolayı vücudundan şikayetlenenlere imrenirdim Bence formunda olduğun için çok şanslısın gerçekten.

Evet bende de var pullanma,resmen dökülüyor cildimden,çok kurudu cildim.Hiçbir ilaç filan da kullanmıyorum ama yağzıslıktan demek kiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…