canın sıkılmasın dikkatini dağıt git kocanın baş parmağını çek saklan bi kaç kere oda uyanıryada korkar noluyo derse iyi saatte olsunlar banada oldude bende bu saatlere kadar hep oturuyom sabahda 7 de ayakdayım neyin kafasını yaşıyom bilmiyorum :))) eşim şuan ön tarafımda koltukda uyuyo konuşuyo hırlıyo bende kafasına şaplaa indirmeyi düşünüyom bakalım
canın sıkılmasın dikkatini dağıt git kocanın baş parmağını çek saklan bi kaç kere oda uyanıryada korkar noluyo derse iyi saatte olsunlar banada oldude bende bu saatlere kadar hep oturuyom sabahda 7 de ayakdayım neyin kafasını yaşıyom bilmiyorum :))) eşim şuan ön tarafımda koltukda uyuyo konuşuyo hırlıyo bende kafasına şaplaa indirmeyi düşünüyom bakalım
Ben güya çalışacaktım iş getirdim eve ama bir yandan tıkınıp bir yandan konu okuyorum.
geceleri oturmak insana daha çok keyif veriyo bence bende geceleri oturmayı severim birde eski dizileri veriyo geceleri her gece uyumadıkça bitmeyen şarkı dizine bakıyorum
ama çok sağlıksız ya nıye boyle suan ınsanlar uyuyup dinleniyor sabah ta erken kalkmam gerek zor oluyor
bende uyuyamıyorum. öğlenki deprem çok korkuttu beni okadar kasılmışımki heryerim ağrıyor odaya gidesim yok
sende bendensın habıre sallanıyorum kendıme deprem cantası yapcam düdük ve fener alcam yarın vallahı napayım ölüm korkusu sarıyor adamı iyi mi ölmek dert degılde hazır değilizz
he bide ben pesmet yaptım yedım oyle yattım karnımda toktu halbukıkorkuyorum
ya gündüz çok yoğun oluyorumçocuk olmadan önce annemin deyimiylee eserikli gibi ordan oaraya dolanırdım ama 1.5 yıldır çocuk var ve gerçekden eserikli oldum sanırım sabah 7 de uyanıyo bahçedeyiz ev işi yemek bulaşık çocuk e birde eş var garibim akşam ancak kafa dinliyorum sanırım ondan böle oldum deprem olmuş bugün benide aradılar sordular haberim bile yok hisetmedimki ne kadar koşturuyosam
Afiyet olsun. Benim de gece uyku tutmuyor zaman geçtikçe karnım çok acıkıyor, yedikçe de dolu mideyle uyuyamıyorum.
ben dışarda öğrenciyim ailede yok valla çok korktum. babamda dedi bir çanta hazırla kendine diye yarın hazırlicam bende:18::18:
ama çok sağlıksız ya nıye boyle suan ınsanlar uyuyup dinleniyor sabah ta erken kalkmam gerek zor oluyor
dolu mideyle uyumakta ayrı bir vicdan azabı benim için. yediğim anda sanki 4 kilo almışım gibi hissediyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?