uyumayanlar uyuyamayanlar

Larensa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2012
1.395
707
248
kızlar bu saat oldu da neden uyuyamıyoruz yazalım mı ben sun cok darlanıyorum tam uykuya dalacaktım ki ses duyduğumu sanarak uyandım korktum eşim uyudugu ıcın salona geçtım karanlık ve sessizlikte durmak ıstemedım deprem oluncada korktum ıstnbulda olunca ne bıleyım yaa siz nıye uyuuyorsunuzz konusalım bıraz:26:

canın sıkılmasın dikkatini dağıt git kocanın baş parmağını çek saklan bi kaç kere oda uyanır yada korkar noluyo derse iyi saatte olsunlar banada oldude bende bu saatlere kadar hep oturuyom sabahda 7 de ayakdayım neyin kafasını yaşıyom bilmiyorum :))) eşim şuan ön tarafımda koltukda uyuyo konuşuyo hırlıyo bende kafasına şaplaa indirmeyi düşünüyom bakalım

geceleri oturmak insana daha çok keyif veriyo bence bende geceleri oturmayı severim birde eski dizileri veriyo geceleri her gece uyumadıkça bitmeyen şarkı dizine bakıyorum

bende uyuyamıyorum. öğlenki deprem çok korkuttu beni okadar kasılmışımki heryerim ağrıyor odaya gidesim yok

ayyy arkadasım sorma yaa benımkıde horluyodu vallahı nasıl oluyor kafayı koydugu gıbı uyuyor adam uyandırmaya çalıştım ben burdayım aşkım dedı sanıyesınde horladı nasıl burlasın ulen dedım kalktım

geceleri oturmak insana daha çok keyif veriyo bence bende geceleri oturmayı severim birde eski dizileri veriyo geceleri her gece uyumadıkça bitmeyen şarkı dizine bakıyorum

ama çok sağlıksız ya nıye boyle suan ınsanlar uyuyup dinleniyor sabah ta erken kalkmam gerek zor oluyor

bende uyuyamıyorum. öğlenki deprem çok korkuttu beni okadar kasılmışımki heryerim ağrıyor odaya gidesim yok

sende bendensın habıre sallanıyorum kendıme deprem cantası yapcam düdük ve fener alcam yarın vallahı napayım ölüm korkusu sarıyor adamı iyi mi ölmek dert degılde hazır değilizz

ya gündüz çok yoğun oluyorum çocuk olmadan önce annemin deyimiylee eserikli gibi ordan oaraya dolanırdım ama 1.5 yıldır çocuk var ve gerçekden eserikli oldum sanırım sabah 7 de uyanıyo bahçedeyiz ev işi yemek bulaşık çocuk e birde eş var garibim akşam ancak kafa dinliyorum sanırım ondan böle oldum deprem olmuş bugün benide aradılar sordular haberim bile yok hisetmedimki ne kadar koşturuyosam

sende bendensın habıre sallanıyorum kendıme deprem cantası yapcam düdük ve fener alcam yarın vallahı napayım ölüm korkusu sarıyor adamı iyi mi ölmek dert degılde hazır değilizz

ben dışarda öğrenciyim ailede yok valla çok korktum. babamda dedi bir çanta hazırla kendine diye yarın hazırlicam bende:18::18:

cocukla öyle oluyor sanırım bugun gorumcemleydık koye gıttık kayınvalıdeme hepımız uyumusuz bır gorumcem uyumamıs 4 aylık oglu var nıye uyumadın deyınce anayım ben anaaa anaa dıyor haklı

ben dışarda öğrenciyim ailede yok valla çok korktum. babamda dedi bir çanta hazırla kendine diye yarın hazırlicam bende:18::18:

eneeemmm kıyamam ..bede esıme dıyorum kı yalnız olsam evde su balkondan atlayanlardan olur muyum acaba dıyorum ama çokta pimpirik yapmamak lazım dua et canım yalnız mısın yoksa ev arkadası falan yokmu

ama çok sağlıksız ya nıye boyle suan ınsanlar uyuyup dinleniyor sabah ta erken kalkmam gerek zor oluyor

ben evden çalışıyorum o yüzden şuan erken kalkma gibi bir durumum yok yani saatlerimi kendim ayarlayabiliyorum bazı zamanlar ama sen erken kalkacaksan oturmaman gerek evet sabaha hayrın olmaz

ilk depremde çocukdum daha kolum kırılmışdı öğlene doğru ancak yer bulmuştuk hastanede alçıya alınmışdıı sonraaa 5 gün dışarda yatmışdık ahahaha kızlar korkmayın ya kötü düşünmeyin bişi olmayacak bende sabahdan beri tıkınıyom ya nolacak halim

dolu mideyle uyumakta ayrı bir vicdan azabı benim için. yediğim anda sanki 4 kilo almışım gibi hissediyorm

ben hanı şu ölesıye yıyıp kılo hayatta almayan 55 kıloya mıhlamış gıcık kadınlar var ya işte onlardanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…