Lavanta kurunun tarifini alabilir miyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hahahah esım begenıyor ama benı:2: boyum 1.78 kılom 56 tahta tahta dıyor bana ama baskası manken gıbı dıyor arkaaslar akrabalar esım tahta dıor batıyormusum ona
Sabahtan beri kpssye çalışıyorum hiç keyif yapamadım keyif kısmı bu saate kaldı
Çay yaptım içen varsa gelsin:126:
Depremde de uyuyomuşum zaten. Kaç kişi aradı deprem oluyo diye evde tektim ben hariç herkes benim için korkmuş. Direk kalktım bahçe kapısının demir kilidini açtım çıkmam gerekirse diye Allah korusun. Şimdi de herkes uyudu ben sabahçıyım. Babam bekçi diye dalga geçiyo artık
Lavanta kurunun tarifini alabilir miyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eşin kıskandığından öyle diyor olmasınMaşallah bence gayet iyisin. Ben de kilo almamak istiyorum ben de.
eneeemmm kıyamam ..bede esıme dıyorum kı yalnız olsam evde su balkondan atlayanlardan olur muyum acaba dıyorum ama çokta pimpirik yapmamak lazım dua et canım yalnız mısın yoksa ev arkadası falan yokmu
yalnız olmadıgımı bılıyordum evet etkıledık ama normale donmek gerek
assossssssssssss ( s leri sayamadım) bende acaba bır sabah yedıklermden dolayı 15 kılo almıs olarak kalkarmıyım dıe dusunuyorum aradakımı anneler oluyor hamıle kalınca nohut yutmus solucan gıb oluyorlar nasıl kı acep
Yazdıklarınızı aynısı halim,bu kadar olurO kadar iyi anlıyorum ki...Çay iyi fikir bu arada
bırde ben alayım
ben mutfaga gıtmeye korkmazsam çay alcam:26:
Hiç almaya çalışma derim canım, ben de almaya çalışıyordum hamilelikten önce Allah'tan almamışım.
Hamilelikte pek fazla kilo almadım ama süt olsun diye yedim. Evde olunca da insan sürekli atıştırıyor. Eğer bebek düşünüyorsan zayıf hamile kal, en güzeli.
zaten gıcık oldum ona uyuyor sımdıde gıdıp patlatayımmı kafasına kıskanc herıf dıyevallahı bu durumun tadını cıkarcaz bence nezaman kadar surerse artık
ahahahaha oda bişeymi ben 46 kiloyum yandan bakılınca görünmüyorumhiç aralıksız yiyorum birde pis gırtlağım vardır borkoliden girerim mantıdan çıkarım eşimde garibim normal yer kıvranır kilo alır genetik ya bu arada sabahdan beri o konudan o konuya giriyodum konu açılmasını bekliyomuşum haa
şimdi 15 gün boyunca aç karına içiyorsunuz kızlar bunu bir tutam lavantayı bir fincan sıcak suya atın öyle demlensin kaynatmadan sıcak su içinde demlenecek. 15 gün kesintisiz. yüzünüzün rengi açılıyor ayrı bir güzellik katıyor
sankı zayıf olunca bebek bunyemde durmaz gbı gelıyor bır ıkı ay sonra kpss bıtınc dusunuyorz bebek ama anne dıyınce benım aklıma hukumet gıbı kadınlar gelıyor nedense heep bu yı yavrum yı muhabbetınden
Gece gece şiddete karşıyızSabah uyanınca döversin
Bu safinazlık durumu bende de varİşin kötüsü "Yemeğin salçalısı,kadının kalçalısı" lafına da sonuna kadar inanan biriyim Yani boş geliyor bu manken gibisin işte ne güzel lafları filan arkadaşların.Ayy ne güzel zayıfsın diyen birinin bile o lafı bana küfür gibi geliyor
Eskidenmiş o öyle ya, hani hamile olan kadın kapılardan geçemezmişBebek Allah'în izniyle durur orda bişeycik olmaz.
ben mutfaga gıtmeye korkmazsam çay alcam:26:
Bu safinazlık durumu bende de varİşin kötüsü "Yemeğin salçalısı,kadının kalçalısı" lafına da sonuna kadar inanan biriyim Yani boş geliyor bu manken gibisin işte ne güzel lafları filan arkadaşların.Ayy ne güzel zayıfsın diyen birinin bile o lafı bana küfür gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?