uyumayanlar uyuyamayanlar

hahahah esım begenıyor ama benı:2: boyum 1.78 kılom 56 tahta tahta dıyor bana ama baskası manken gıbı dıyor arkaaslar akrabalar esım tahta dıor batıyormusum ona:30:

Eşin kıskandığından öyle diyor olmasın:9: Maşallah bence gayet iyisin. Ben de kilo almamak istiyorum ben de.

Sabahtan beri kpssye çalışıyorum hiç keyif yapamadım keyif kısmı bu saate kaldı:27:
Çay yaptım içen varsa gelsin:126::1:

Depremde de uyuyomuşum zaten. Kaç kişi aradı deprem oluyo diye evde tektim ben hariç herkes benim için korkmuş. Direk kalktım bahçe kapısının demir kilidini açtım çıkmam gerekirse diye Allah korusun. Şimdi de herkes uyudu ben sabahçıyım. Babam bekçi diye dalga geçiyo artık:110:

Yazdıklarınızı aynısı halim,bu kadar olur :1: O kadar iyi anlıyorum ki...Çay iyi fikir bu arada :45:

Lavanta kurunun tarifini alabilir miyim :-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eşin kıskandığından öyle diyor olmasın:9: Maşallah bence gayet iyisin. Ben de kilo almamak istiyorum ben de.

zaten gıcık oldum ona uyuyor sımdıde gıdıp patlatayımmı kafasına kıskanc herıf dıye :3: vallahı bu durumun tadını cıkarcaz bence nezaman kadar surerse artık

ya ben yatağa yatıp kafamı yastığa koymadan uyuyorum ki zaten beni öyle kahve çayda çok içerim etkilemez andiroitmiyim neyim :D

eneeemmm kıyamam ..bede esıme dıyorum kı yalnız olsam evde su balkondan atlayanlardan olur muyum acaba dıyorum ama çokta pimpirik yapmamak lazım dua et canım yalnız mısın yoksa ev arkadası falan yokmu

ev arkadaşlarım varda onlar benden daha korkak :D

yalnız olmadıgımı bılıyordum evet etkıledık ama normale donmek gerek

assossssssssssss ( s leri sayamadım) bende acaba bır sabah yedıklermden dolayı 15 kılo almıs olarak kalkarmıyım dıe dusunuyorum arada:1: kımı anneler oluyor hamıle kalınca nohut yutmus solucan gıb oluyorlar nasıl kı acep

Hiç almaya çalışma derim canım, ben de almaya çalışıyordum hamilelikten önce Allah'tan almamışım.

Hamilelikte pek fazla kilo almadım ama süt olsun diye yedim. Evde olunca da insan sürekli atıştırıyor. Eğer bebek düşünüyorsan zayıf hamile kal, en güzeli.

bırde ben alayım :emir_bebek:

şimdi 15 gün boyunca aç karına içiyorsunuz kızlar bunu bir tutam lavantayı bir fincan sıcak suya atın öyle demlensin kaynatmadan sıcak su içinde demlenecek. 15 gün kesintisiz. yüzünüzün rengi açılıyor ayrı bir güzellik katıyor:16::16:

Hiç almaya çalışma derim canım, ben de almaya çalışıyordum hamilelikten önce Allah'tan almamışım.

Hamilelikte pek fazla kilo almadım ama süt olsun diye yedim. Evde olunca da insan sürekli atıştırıyor. Eğer bebek düşünüyorsan zayıf hamile kal, en güzeli.

sankı zayıf olunca bebek bunyemde durmaz gbı gelıyor bır ıkı ay sonra kpss bıtınc dusunuyorz bebek ama anne dıyınce benım aklıma hukumet gıbı kadınlar gelıyor nedense heep bu yı yavrum yı muhabbetınden

ahahahaha oda bişeymi ben 46 kiloyum yandan bakılınca görünmüyorum :32:hiç aralıksız yiyorum birde pis gırtlağım vardır borkoliden girerim mantıdan çıkarım eşimde garibim normal yer kıvranır kilo alır genetik ya bu arada sabahdan beri o konudan o konuya giriyodum konu açılmasını bekliyomuşum haa :51:

Bu safinazlık durumu bende de var :25: İşin kötüsü "Yemeğin salçalısı,kadının kalçalısı" lafına da sonuna kadar inanan biriyim :1: Yani boş geliyor bu manken gibisin işte ne güzel lafları filan arkadaşların.Ayy ne güzel zayıfsın diyen birinin bile o lafı bana küfür gibi geliyor :27:

şimdi 15 gün boyunca aç karına içiyorsunuz kızlar bunu bir tutam lavantayı bir fincan sıcak suya atın öyle demlensin kaynatmadan sıcak su içinde demlenecek. 15 gün kesintisiz. yüzünüzün rengi açılıyor ayrı bir güzellik katıyor:16::16:

deprem korkusuna iyi gelmiyor ama akhyls:1:

sankı zayıf olunca bebek bunyemde durmaz gbı gelıyor bır ıkı ay sonra kpss bıtınc dusunuyorz bebek ama anne dıyınce benım aklıma hukumet gıbı kadınlar gelıyor nedense heep bu yı yavrum yı muhabbetınden

Eskidenmiş o öyle ya, hani hamile olan kadın kapılardan geçemezmiş :52: Bebek Allah'în izniyle durur orda bişeycik olmaz.

Gece gece şiddete karşıyız:45: Sabah uyanınca döversin:27:

ha sabah izin var yanı tamam ozaman :13:

Bu safinazlık durumu bende de var :25: İşin kötüsü "Yemeğin salçalısı,kadının kalçalısı" lafına da sonuna kadar inanan biriyim :1: Yani boş geliyor bu manken gibisin işte ne güzel lafları filan arkadaşların.Ayy ne güzel zayıfsın diyen birinin bile o lafı bana küfür gibi geliyor :27:

bı elbıse bıle dolmuyor kı elbıseler mı benı benmı onları gıyıyorum bellı deıl

ben mutfaga gıtmeye korkmazsam çay alcam:26:

Allah korusun,elbette bu deprem olayı insanı tedirgin ediyor.Çünkü bugün yine sallandık,yaşadık bunu.Şöyle düşünün,bundan 2 gece önce ayy deprem olurya ya diyerek korkup çay almaya gidememe durumu var mıydı?Yoktu oysaki o an da olabilirdi deprem Allah korusun.Bu sarsıntı tetikledi endişemizi sadece yani,normal olarak yaşarken nasıl aklımızda her an yoktuysa bu endişe öyle düşünmeye çalışın.

Ben de zayıflığımın beğenilmesine bile içten içe sinirlenirdim, şimdi keşke yine öyle deseler. Bence gerçekten beğendikleri için öyle diyorlardır. Çünkü şimdi kimse manken gibisin demiyor, kilo versen iyi olur diyorlar.

Back