• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uyumayanlar uyuyamayanlar

O saydıklarının hiçbirisi bende de yokkkk :5: Bekarım ben ama erkek arkadaşım kalıplı,evlenmeyi de düşünüyoruz kısmetse.Bir de işi ahh sorma,sezon da açılıyor,etrafında hep yabancı kızlar var :47: Bir bu turist hatunlara bakıyorum,bir kendime.Bunlar kadınsa ben neyim diyor insan ister istemez :27:

benim yaşadığım yerde çoğunluk İngiliz rus vs vs diye gidiyo görüyom onları bi buhran yaşıyorum gidip süslenip püsleniyorum iki dk sürüyo sonra külkediliğime dönüyorum gidip miki li vs eşofmanlarımı vs giyip oturuyorum hayır fizik yok bari süslü kokoş bişi ol oda yok alahdan beni alan oldu ben yırttım :D darısı senin başına :27:

O saydıklarının hiçbirisi bende de yokkkk :5: Bekarım ben ama erkek arkadaşım kalıplı,evlenmeyi de düşünüyoruz kısmetse.Bir de işi ahh sorma,sezon da açılıyor,etrafında hep yabancı kızlar var :47: Bir bu turist hatunlara bakıyorum,bir kendime.Bunlar kadınsa ben neyim diyor insan ister istemez :27:

Kaç yaşındasın longinA? Bir de kilon kaç? Eğer spor yapmıyorsan kesinlikle öneririm kilo alman, daha kalıplı olman için.

Evet bende de var pullanma,resmen dökülüyor cildimden,çok kurudu cildim.Hiçbir ilaç filan da kullanmıyorum ama yağzıslıktan demek kiiii :30:

o bendede var doktorum balmandol banyo yağı önermişti onu kullanıyorum ben bi sor istersen canım doktoruna

ya bir konuda tartışma yaşıyorum her kadın aynımıdır kadın var kadıncık var normal ev kızıyla kalkıp başka şey yapan bir kız aynı kategoridemi olur sizce

baska sey drken mesela meslek mı yanı ve neye gore kategorıze edıcz mesela ama burdan bakınca aynı degıl gıbı

benim yaşadığım yerde çoğunluk İngiliz rus vs vs diye gidiyo görüyom onları bi buhran yaşıyorum gidip süslenip püsleniyorum iki dk sürüyo sonra külkediliğime dönüyorum gidip miki li vs eşofmanlarımı vs giyip oturuyorum hayır fizik yok bari süslü kokoş bişi ol oda yok alahdan beni alan oldu ben yırttım :D darısı senin başına :27:

:1: Amin aminnnn...Erkek arkadaşım hiç bu konuda laf etmedi aslında.Hatta şişmanlıktan hoşlanmadığını kaç kez dile getirmiştir ama ben işte kendim üzülüyorum.Erkek sonuçta,belki bana moral olsun diye kırmamak için böyle konuşuyor :30:

suan bu konunun gıdısı cok hosuma gıttı uyuyamayanlar olarak toplandık herkes bı sekıl muahbbet edıyor suan kendımı ıyı hıssettım:29:

Kaç yaşındasın longinA? Bir de kilon kaç? Eğer spor yapmıyorsan kesinlikle öneririm kilo alman, daha kalıplı olman için.

Boy 1.58.Kilo 42 yaş 32.Tam bir bücürüm işte :25: Spor yapmıyorum hiç ama şöyle bir durum var.Ben 250 gr. zar zor alıyorum,biraz üzüleyim filan 2 kiloyu birden veriyorum :50: Korkuyorum resmen fazla hareket edip enerji harcamaya.

Sabahtan beri kpssye çalışıyorum hiç keyif yapamadım keyif kısmı bu saate kaldı:27:
Çay yaptım içen varsa gelsin:126::1:

Depremde de uyuyomuşum zaten. Kaç kişi aradı deprem oluyo diye evde tektim ben hariç herkes benim için korkmuş. Direk kalktım bahçe kapısının demir kilidini açtım çıkmam gerekirse diye Allah korusun. Şimdi de herkes uyudu ben sabahçıyım. Babam bekçi diye dalga geçiyo artık:110:

Çay candır:16:

Ben de demledim içiyorum.

senın yıne mıkı lı falan ya çamasır sulu olsaydı esofman bende vr bı tane:40:

baska sey drken mesela meslek mı yanı ve neye gore kategorıze edıcz mesela ama burdan bakınca aynı degıl gıbı

yok canım öyle değil ya hayat kadınları gibi eğlence mekanlarıda çalışan kadınlarla evde oturan kadınlar aynı kategoridemi olur sizce bu olmaz yani bu konuda biriyle tartışıyorum farklı bi konuda bence aynı değildir kadın var kadıncık var her kadın aynımı olur

belki adam öyle seviyordur ben kocamdan eminim ya istemediği şekilde olsaydım dır dır dır beyinimin etini yerdi kesin zaten bunalıma girdiğimde bende onun göbeğiyle kilolarıyla teselli ediyorum kendimi sende öle yap bana kaynanam laf sokuyo haa kocam deilde aşalıyo böle beni :37:onun gelini olmayı bu tiple asla haketmiyorum zaten onu gözündeki hayalindeki gelin sibel can gibi eni boyu bir biri böyle renkli gözlü siyah saçlı falan bide sibelcan ona çok uzun boylu geliyor oluyo ahahaha

yok canım öyle değil ya hayat kadınları gibi eğlence mekanlarıda çalışan kadınlarla evde oturan kadınlar aynı kategoridemi olur sizce bu olmaz yani bu konuda biriyle tartışıyorum farklı bi konuda bence aynı değildir kadın var kadıncık var her kadın aynımı olur

haaa o konu cok derın mevzuymus ustunkoru ben böyle bı konuda yorum ypmamayı tercıh ederım karsılastıracagım ıkı kadın ornegınıde hayat sartlarınıda dınlemek bılmek gerek keyfıyet ya da zarurıyet keskın ayrım yaratır toplum olarak baz alırsak ayrım yapılır evet

Çok sağol canım,not aldım.Doktor bana da solüsyon halinde süt gibi bir krem vermişti,kullandım ama bıraktığım zaman yine başlıyor pullanma.

bırde dusta nemlendırıcler varmıs denemek gerek eczacı oyle dedı ctlama yapıyor derı kuruluktan kırısıcaz

Çok sağol canım,not aldım.Doktor bana da solüsyon halinde süt gibi bir krem vermişti,kullandım ama bıraktığım zaman yine başlıyor pullanma.

o mutlaka oluyor canım ya bende birşey kullanmazsam yine aynısına dönüyorum maalesef:14: ama bu yağın kokusuda güzel bide o yağlı kremlerden bıktım artık ondan seviyorum bunu. bir de sebamedin de banyo yağı çıkmış onuda alıp bi denicem bakalm

haaa o konu cok derın mevzuymus ustunkoru ben böyle bı konuda yorum ypmamayı tercıh ederım karsılastıracagım ıkı kadın ornegınıde hayat sartlarınıda dınlemek bılmek gerek keyfıyet ya da zarurıyet keskın ayrım yaratır toplum olarak baz alırsak ayrım yapılır evet

tabiki kimisi hayat şartlarından olmuş olabilir ama televizyonlardada görüyoruz bazı şeylerdede şahit oluyoruz ki bu kadınlar okadar çok varki hepside hayat şartlarından değil kolayına geldiği için veya biyerini tutamadığı için yapıyodur yani nefis azgınlığından ben şahsen kalkıpta evde oturan bir kadını o kadınlarla bir tutmam karşı tarafta diyor aynıdır bu olası bişey değil bence

Son düzenleme:
Back