ilk depremde çocukdum daha kolum kırılmışdıöğlene doğru ancak yer bulmuştuk hastanede alçıya alınmışdıı sonraaa 5 gün dışarda yatmışdık ahahaha kızlar korkmayın ya kötü düşünmeyin bişi olmayacak bende sabahdan beri tıkınıyom ya nolacak halim[/QUOTE
roman havası oyna arkadaşım gunduzlerı ne kılo kalır ne bıseyay evet yaa çadır kurmustuk bızde parka ozaman oun gıbı gelıordu bana buyudukce hersey masumıyetını kaybedıyr
Allah vermesin depremi ben koşturmaktan duymadım, komşular koşa koşa dışarı çıktılar ben anlamadım bile ilk başta.
canın sıkılmasın dikkatini dağıt git kocanın baş parmağını çek saklan bi kaç kere oda uyanıryada korkar noluyo derse iyi saatte olsunlar banada oldude bende bu saatlere kadar hep oturuyom sabahda 7 de ayakdayım neyin kafasını yaşıyom bilmiyorum :))) eşim şuan ön tarafımda koltukda uyuyo konuşuyo hırlıyo bende kafasına şaplaa indirmeyi düşünüyom bakalım
he bide ben pesmet yaptım yedım oyle yattım karnımda toktu halbukıkorkuyorum
dolu mideyle uyumakta ayrı bir vicdan azabı benim için. yediğim anda sanki 4 kilo almışım gibi hissediyorm
ben hanı şu ölesıye yıyıp kılo hayatta almayan 55 kıloya mıhlamış gıcık kadınlar var ya işte onlardanım
dolu mideyle uyumakta ayrı bir vicdan azabı benim için. yediğim anda sanki 4 kilo almışım gibi hissediyorm
ben evden çalışıyorum o yüzden şuan erken kalkma gibi bir durumum yok yani saatlerimi kendim ayarlayabiliyorum bazı zamanlar ama sen erken kalkacaksan oturmaman gerek evet sabaha hayrın olmaz
Sabahtan beri kpssye çalışıyorum hiç keyif yapamadım keyif kısmı bu saate kaldı
Çay yaptım içen varsa gelsin:126:
Depremde de uyuyomuşum zaten. Kaç kişi aradı deprem oluyo diye evde tektim ben hariç herkes benim için korkmuş. Direk kalktım bahçe kapısının demir kilidini açtım çıkmam gerekirse diye Allah korusun. Şimdi de herkes uyudu ben sabahçıyım. Babam bekçi diye dalga geçiyo artık
Benimde oğluşum uyandı...ter içinde kalmış...üst,baş değiştirdik derken uykum kaçtı....zaten depremden dolayı tedirginlik var(
ilk depremde çocukdum daha kolum kırılmışdıöğlene doğru ancak yer bulmuştuk hastanede alçıya alınmışdıı sonraaa 5 gün dışarda yatmışdık ahahaha kızlar korkmayın ya kötü düşünmeyin bişi olmayacak bende sabahdan beri tıkınıyom ya nolacak halim[/QUOTE
roman havası oyna arkadaşım gunduzlerı ne kılo kalır ne bıseyay evet yaa çadır kurmustuk bızde parka ozaman oun gıbı gelıordu bana buyudukce hersey masumıyetını kaybedıyr
evet bizde çadır kurmuşduk ayyy şimdi düşünüyorumda neyin kafasını yaşıyomuşuz ya binanın dibindeki boş arsaya çadır kurmuşduk bina yıkılsa ilk üstümüze çökerdi bizde dayımla beraber halamın çadırına uyurlarken girip karyolasını salamışdıkahahaha biz yerde yatıyoduk o karyolasını çıkarmışdı dalga geçmişdik anılarım tazelendi
ben hanı şu ölesıye yıyıp kılo hayatta almayan 55 kıloya mıhlamış gıcık kadınlar var ya işte onlardanım
ahahahaha oda bişeymi ben 46 kiloyum yandan bakılınca görünmüyorumhiç aralıksız yiyorum birde pis gırtlağım vardır borkoliden girerim mantıdan çıkarım eşimde garibim normal yer kıvranır kilo alır genetik ya bu arada sabahdan beri o konudan o konuya giriyodum konu açılmasını bekliyomuşum haa
duymayanlarada Allahın lutfu herhaldeınsan oglu etkılenıyord ıste en fazla 10 gun sonra hepımız unuturuz yınee en acısı ınsaların en guvende hıssetmesı gereken yer evıdır degıl ı bız hıssedemıyoruz sağlamlıgından bı haberız emın degılız
oldum olası gecelerden korkarım ya anksıyete bozuklugum var bıde ılacımıda kullanmıyorum kafa bır mılyn gezıyorum sonra hıc bırseyı umursamıyorum ıcınce oyuzdn ıcmıyorum nolcak böyle bılmıyorm keske gunes 4 te doğsa
Deprem korkutdu uyumakdan korkuyoruzz
Ben de doğuma kadar 50 kiloydum en fazla ama doğumdan sonra ne yesem yarıyor, metabolizma belli bir yaştan sonra yavaşlıyor maalesef.
ibrahim saracın lavanta kürü var. çok uyku sorunu çektiğimde onu yapıyorum misler gibi uyutuyor
hakikaten havada çok geç aydınlanıyo değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?