uyumayanlar uyuyamayanlar

Allah vermesin depremi ben koşturmaktan duymadım, komşular koşa koşa dışarı çıktılar ben anlamadım bile ilk başta.

Allah vermesin depremi ben koşturmaktan duymadım, komşular koşa koşa dışarı çıktılar ben anlamadım bile ilk başta.

duymayanlarada Allahın lutfu herhalde ınsan oglu etkılenıyord ıste en fazla 10 gun sonra hepımız unuturuz yınee en acısı ınsaların en guvende hıssetmesı gereken yer evıdır degıl ı bız hıssedemıyoruz sağlamlıgından bı haberız emın degılız

he bide ben pesmet yaptım yedım oyle yattım karnımda toktu halbukı korkuyorum

dolu mideyle uyumakta ayrı bir vicdan azabı benim için. yediğim anda sanki 4 kilo almışım gibi hissediyorm

Bende kahveyioo fazla kacirmisiiiimmmmm

ben hanı şu ölesıye yıyıp kılo hayatta almayan 55 kıloya mıhlamış gıcık kadınlar var ya işte onlardanım

ahahahaha oda bişeymi ben 46 kiloyum yandan bakılınca görünmüyorum hiç aralıksız yiyorum birde pis gırtlağım vardır borkoliden girerim mantıdan çıkarım eşimde garibim normal yer kıvranır kilo alır genetik ya bu arada sabahdan beri o konudan o konuya giriyodum konu açılmasını bekliyomuşum haa

hergün "bugün artık erken yatıcam" desemde,alışkanlık.. bende uyuyamıyorm.. hele bide nete takılınca; "aman şu konuyada bakim,aman diğeri gücenmesin şunuda okuyım.. vs. vs.. ama artık yatma vakti.. anayım ben anaaaaa.. sabahın köründe çalarsaatim(canımm yavrumm) hiç acımıyo.. cümleten hayırlı geceler..

dolu mideyle uyumakta ayrı bir vicdan azabı benim için. yediğim anda sanki 4 kilo almışım gibi hissediyorm

Aynen öyle ,şu an hem pişmanlık yaşıyorum hem de hala ne yesem diye bakınıyorum. Bu da psikolojik bir durum bence. Ya da gerçekten açım:44:

Bir de hemen göbek oluyor bende çok fena

Sabahtan beri kpssye çalışıyorum hiç keyif yapamadım keyif kısmı bu saate kaldı
Çay yaptım içen varsa gelsin:126:

Depremde de uyuyomuşum zaten. Kaç kişi aradı deprem oluyo diye evde tektim ben hariç herkes benim için korkmuş. Direk kalktım bahçe kapısının demir kilidini açtım çıkmam gerekirse diye Allah korusun. Şimdi de herkes uyudu ben sabahçıyım. Babam bekçi diye dalga geçiyo artık

ben evden çalışıyorum o yüzden şuan erken kalkma gibi bir durumum yok yani saatlerimi kendim ayarlayabiliyorum bazı zamanlar ama sen erken kalkacaksan oturmaman gerek evet sabaha hayrın olmaz

oldum olası gecelerden korkarım ya anksıyete bozuklugum var bıde ılacımıda kullanmıyorum kafa bır mılyn gezıyorum sonra hıc bırseyı umursamıyorum ıcınce oyuzdn ıcmıyorum nolcak böyle bılmıyorm keske gunes 4 te doğsa

Benimde oğluşum uyandı...ter içinde kalmış...üst,baş değiştirdik derken uykum kaçtı....zaten depremden dolayı tedirginlik var(

bır kpss magduruda benım bende calısıyorum ee sımdı sen uyumuyosun sabah kacta kalkıcan mesela

hahahah esım begenıyor ama benı:2: boyum 1.78 kılom 56 tahta tahta dıyor bana ama baskası manken gıbı dıyor arkaaslar akrabalar esım tahta dıor batıyormusum ona

Ben duymamamı da uykusuzluğa bağlıyorum. Sabaha kadar oturursan öğlen 12 lerde ayılamamış oluyorsun ondan. Bir de koşturuyordum ev içinde ayaktaydım.

Son düzenleme:

hakikaten havada çok geç aydınlanıyo değilmi

Deprem korkutdu uyumakdan korkuyoruzz

Ben de doğuma kadar 50 kiloydum en fazla ama doğumdan sonra ne yesem yarıyor, metabolizma belli bir yaştan sonra yavaşlıyor maalesef.

yalnız olmadıgımı bılıyordum evet etkıledık ama normale donmek gerek

assossssssssssss ( s leri sayamadım) bende acaba bır sabah yedıklermden dolayı 15 kılo almıs olarak kalkarmıyım dıe dusunuyorum arada kımı anneler oluyor hamıle kalınca nohut yutmus solucan gıb oluyorlar nasıl kı acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…