uyumayanlar uyuyamayanlar

Ben de şimdi onu soracaktım,mesela ne gibi şeylerden dolayı problem çıkıyor? diye.Aileden bahsetmişsin ya,ona birşey diyemem tabii.Ama çok duyuyorum genelde ailelerden,kayınvalide olayı filan.

bencede çocuk beni adam eder koca geç mi gelmiş erken mi gelmiş nerdeymiş hiiç farketmem kavga etmeye halim olmaz :)[/QUOTE]

Valla olede yapma sonra adam boşluga düşmesin cocuk oldu bni unuttu sonra oda seni unutmasın herkezin yeri ayrı bnce 😉😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...

kız benim bunalımın 30 dk sürmez ki unuturum ayıplamayın beni lütfen ama ben babamın cenazesinde o kadar acı çekmeme rağmen birinin mezarlıkda yere çakılmasına kayıtsız kalamadım krize girdim ha çekmedimmi çekdimm çook belkide ondan böle oldum ama annemd iyo sen hep eserikliydin diye belkide allah ondan bana verdikçe verdi

bencede çocuk beni adam eder koca geç mi gelmiş erken mi gelmiş nerdeymiş hiiç farketmem kavga etmeye halim olmaz :)[/QUOTE]

anan ağlayacak ilk günler ama ben senin kocanın yapısını senin yapını tahmin edebiliyorum ikinizde duygusalsınız eşin çocuk ruhlu temiz bi tip sende öylesin çocukda olsa sen eşini düşünmeden yapamazsın ama bir olgunluk geliyorya bünyeye sabırıda öğreniyorsun hoşgörüyüde o yüzden çocuk işte

Ben de şimdi onu soracaktım,mesela ne gibi şeylerden dolayı problem çıkıyor? diye.Aileden bahsetmişsin ya,ona birşey diyemem tabii.Ama çok duyuyorum genelde ailelerden,kayınvalide olayı filan.

Ewt cnm ailesi istemedi beni en basından ber annesi istemedi ilk o istemeyince bütün aile istemedi her seyimizi tek yaptık ve hiç rahat bırakmıyolar hala tabi insanın evine sürekli huzursuluk verince ister istemez sabrın bitiyor kimi zmnda birbirine patlaya biliyosun ama eşimden allah razı olsun hep bnm yanımda bi tek babasıyla görüşüo napcak onlara kalsa boşandırmaya çalışıoşar biz habire fitne evlemeden yapmadıkları kalmadı evlenmiyelim die şimdede boşansınlar die ugraşıyolar akıllsız insanlar işte sanki boşansak oglu mutlu olcak bnde hiç karsılık vermiyor inemem onların seviyesine görüşmüyorum tabi valla güzelim bn sunada inanırım hayat imtihan dünyası bi yerden çekeceksin ya kocandan ya aileden ya maddiyattan ya ewladından o yüzden hep duam rabbim kocamla ve olacak çoçuklarımla imtihan etmesin yapcak bişi yok yani inş sen sıkıntıların olmaz bol bol dua et canm

anan ağlayacak ilk günler ama ben senin kocanın yapısını senin yapını tahmin edebiliyorum ikinizde duygusalsınız eşin çocuk ruhlu temiz bi tip sende öylesin çocukda olsa sen eşini düşünmeden yapamazsın ama bir olgunluk geliyorya bünyeye sabırıda öğreniyorsun hoşgörüyüde o yüzden çocuk işte[/QUOTE]

Yaşanan bazı şeyler insanı güçlendiriyor işte.Acı çekerek te öğreniyor ya insan ayakta durmayı,kötü bir şeye karşı salya sümük gitmemeyi.Başın sağolsun canım,Allah geride kalanlara uzun ömürler nasip etsin.

büküviyi bitirdim gidip bakıyım ne yesem dedim ayağımı masanın ayağına çarptım auuuvvv diye ses çıktı eşimin koltuğunun başında uyandı gözgöze geldik napıyon yaa dedi bana hiç canım sıkıldı uluyom dedim te alahım yaa gittim okadar işkenceye rağmen ne buldum sizce hıyar bu bi işaretmi sizce

Oy oy acımıştır olabilr işaret 😄😄😄😄😄

Yaşanan bazı şeyler insanı güçlendiriyor işte.Acı çekerek te öğreniyor ya insan ayakta durmayı,kötü bir şeye karşı salya sümük gitmemeyi.Başın sağolsun canım,Allah geride kalanlara uzun ömürler nasip etsin.[/QUOTE]

amiiin cümlemizin yakınlarına uzun ömür versin allah

Anladım canım,elbette ediyorum hep dua.Mesafe koymakla en iyisini yapmışsın bence.Madem böyleler yani,ne kadar uzak olurlarsa o kadar iyi.

benim bi lafım vardı kaynanama hep boşanın diyince ben boşanıyımda bunun sana ne faydası olacak senmi varacan oğluna haremmi kuracan diye nedir bunların problemi ya bu kayanaları toplayacan haydin kampa diye benim bahçeye getirecen ben onlarla özel ilgilenecem çok iyi bi fikir haa

Anladım canım,elbette ediyorum hep dua.Mesafe koymakla en iyisini yapmışsın bence.Madem böyleler yani,ne kadar uzak olurlarsa o kadar iyi.

Aynn yoksa bnm sonum tımarane olur sallamıcan valla en güzeli ve eşimle olanlarıda çözdüm kavgada cvp vermiyerk kavga ederken gercekten bi taraf sustumu olay büyümüyo tabi ben bunu biraz gec anladım ufak tartışmamı bn sinirliysen o cıkıo odadan o sinirliyse bn takıom kulaklıgı müzik dinle duyma ne dio sonra dans et cok iyi gelio gerçekten pamuk gibi oluyosun sonra git al hesabını ne sorun varsa tabi eşin sakinleşmisse başka türlü olmuyo yani

anan ağlayacak ilk günler ama ben senin kocanın yapısını senin yapını tahmin edebiliyorum ikinizde duygusalsınız eşin çocuk ruhlu temiz bi tip sende öylesin çocukda olsa sen eşini düşünmeden yapamazsın ama bir olgunluk geliyorya bünyeye sabırıda öğreniyorsun hoşgörüyüde o yüzden çocuk işte[/QUOTE]

nasıl çözdün kız bizi böyle valla doğru teşhis :) gece uyanıp sırtına bakıyorum yaa terlemiş mi diye bu da abartı değil mi yahu ben analık duygumu adamla mı bastırıyorum dersin

Ya inan bn artık düşünmüyorum acizliklerine acıyorum ve kendilerinede acıyorum eşime diyorum olsun boş ver annen hiç bişi yapmasa bile 9 ay karnında taşımıs sen görüş bnm kanım deil senn canın die ama adamıda bitirdiler arada birde olsa gönderiyom zorla anasına olsun die die onlar napii hiçç anca zarar gerçekten acıyorum beyinlerine 24 yasındaki bi kadın kadar olamıyolar olsun bunun öbüt tarafıda var herkez hesabını vercek bi gün 😉

yaaaaa efuliiiii herkesin yazısına aynı anda cevap vermeyi keşfettin tamam keşfin hayırlı olsun da iyice beynimi döndürdün sana cevap veriyorum diğer arkadasınkinden alıntı yapmışım gibi çıkıyor devreler yandı bende de bilgisayarımda da

Ben bunları aklımın bir kenarında tutayım,ilerde lazım olabilir Yani olmaz umarım da,böyle kayınvalide konularında hep duyuyorum,baştan belli olmasa da sonradan çıkıyor birşeyler diye.

Ben bunları aklımın bir kenarında tutayım,ilerde lazım olabilir Yani olmaz umarım da,böyle kayınvalide konularında hep duyuyorum,baştan belli olmasa da sonradan çıkıyor birşeyler diye.

Tut tut inş lazım olmaz ama tecrübe biligileri bunlarda yani boş bilgi olmaz yani kz ewlede bizide cagır dügne oynarıkk şıkdım şıkdımm 💃💃💃

ahahaha ben geçen tesadüfen buldum kız imreniyodum nasıl herkesin yazdığını toluyupda cevap veriyolar diye ahahahaha buldum sonunda ben bakmadan yazarım yavrum ondan beynin döndü bi yandan da ekmek arası zeytin yiyom la hıyar bitti

aferiin kız sana helaaaal olsun

Bende uyuyamıyorum 31 haftalık hamileyim içimde sürekli beni tekmeleyen bi veletle uyunmuyo:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…