uyumayanlar uyuyamayanlar

zaten öteki tarafaa gidince ilk işim kaynanaları nereye koydunuz diye sormak olacak sonra gidecem bi ateşin başında halka halinde oturmuş olacaklar alacam zebaninin sopasını hepsinin kafasına dan dan dan vurup hadi görüşrük iyi bronslaşmalar yiyin birbirinizi diyip çıkacam
Ben bunları aklımın bir kenarında tutayım,ilerde lazım olabilir Yani olmaz umarım da,böyle kayınvalide konularında hep duyuyorum,baştan belli olmasa da sonradan çıkıyor birşeyler diye.

kaynanaların hepsi karbon kağıdıyla üretilmiş ve üretimleri hatalı ben iyi olanına denk gelmedim daha babanemden ananeme annemden kaynanama hepsi kaynana

Bende uyuyamıyorum 31 haftalık hamileyim içimde sürekli beni tekmeleyen bi veletle uyunmuyo:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oy oyy maşallh rabbim güzelikler kucagına almayı nasip eder inş keşke içimde bişi bnde tekmelesede o yüzden uyuyamasam ne güzel bi sebep 😄😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...

sende ben gibi oynamayı seviyosun sanırım

İnş ole olur allah korusun bizde onlara odun tasımayalımda 😱😱😱

nasıl çözdün kız bizi böyle valla doğru teşhis :) gece uyanıp sırtına bakıyorum yaa terlemiş mi diye bu da abartı değil mi yahu ben analık duygumu adamla mı bastırıyorum dersin [/QUOTE]
bizim doğamızda var bu bende yoktu ama sevince çıkıyo meydana şimdilik onla idare edecen çocuk olunca ikisine yetişemeyecen böle olacanben eşimin tırnaklarını keserim törpülerim onun yanlış kestiğii kanatindeyim çocuk oldu şimdi düşün işim iki kat oldu
Bende uyuyamıyorum 31 haftalık hamileyim içimde sürekli beni tekmeleyen bi veletle uyunmuyo:)

maşallah alah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Son düzenleme:

Hamilenin duası kabul olur derler gecenin bu vaktinde hepinize dua ediyorum valla Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah, Allah aratmasın tez vakitte doğurun,üreyin kızlar e mi:))))

İnşallah Allah sana da nasip etsin canım :) ve umarım rahat bi hamilelik geçirirsin yoksa çok zorluyo

ayy kuzum bi o çift çizgiyi göreyimde ALLAHIN izniylee

Aminnnnnnnnnnnnnnnn inş hayırlısıyla 😘😘😘

ben memnuniyetle taşırım anadır sonuçda eşimin anası görevim

Kıs ona odun tasımak demek onların yanında olmak demek inş rabbimin cenneyinde keyf yapcazz sohbet topigiii😄😄😄tobe tobe

ben memnuniyetle taşırım anadır sonuçda eşimin anası görevim

Bu tarafta cekiom bide öteki tarafta cekemem valla onlar birbirlerine tasısınlar 😄😄😄

kararımı verdim şuan verdim yarın spora başlayacam kuaföre gidecem gidiyim artık kaşlarım İbrahim tatlısesin oğlu ido varya onun kaşlarına döndü bıyıklarım Bülent Serttaş gibi buracam yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…