uyumayanlar uyuyamayanlar

yok artıııııııııııııık :18::18:

olsunda canım uyumamaya razıyım

ben ilk 4 ay yatak odama uğramadım yatak yüzü görmedim koltukda oturur vaziyette uyudum çünki kızım asla beişde düz yerde yatmıyodu birtek kucağımda yatıyodu yüz üstü bende öle o kucağımdayken uyuyodum oyy kurban oluruuum olsunda uyuma nasıl bi aşk nasıl bi mutlulukdur varya benim gibi manyağı adam etti o minnacık yürek sanada tüm isteyenlerede alahım nasip etsin

ewt yeniyim gelmedi valla başima bişi hep okuyodum burda bişiler ama yeni üye oldum gız aranızda erkek var mıı yoksaa :)

valla ben bazen şüphelenmiyorda değilim cunku forma üye olurken cinsiyeti kadın tıklamak cokta zor değil tc sormuyor sonucta. Allaam sen koru brden erkeklerden tiksindim sanki hamamdayız
adı kadınlar kulubu olan bi yere üye olacak kadar aciz erkekler varsa bizden uzak tut ya Rabbi

amin canım ya çok istiyorum nasippp

aminnnnn safmıyım neyimm bnde ya

neden süründürdü seni okadar

eski eşinden kaynaklanan bi güven problemi vardı sonra işin içine aileler istemeyince yaş problemi vardı onun ailesi istemedi annesi duygu sömürüsü yaptı hasta yatan babasını doldurdu adamı perişan etti benim malı mülkü için peşine düştüğümü düşündü herkes ailem beni tanıdığı için kabul etti aksi mümkün olmayacakdı sonra eşimin annesi ailemi hatta sülalemi karıştırdı dayım beni öldürüyodu az daha benim ailemde istemedi öle olunca ee eşimde çok merhametli annesine babasına bişi olacak sebebi olacam herkes mahvoluyor dedi istemedi tabi oda aşıkdı ama benden eş olmayacağını düşünüyodu tipimde bunu gösteriyodu davranışlarımda

ahahahaha bende bi an kendimi üstümü giyomuşumda içeri biri dalmış gibi hisettim
amin canım ya çok istiyorum nasippp
inaşalah rabbim verir
aminnnnn safmıyım neyimm bnde ya

Yılan hikayesine dönmüş be canımmm

bıktım hergun yemek yapmaktan dersin zira ben diyorum mutfagı o kadar cok sevmeme ragmen :)

Olabilir tabii.Ben ailemle yaşıyorum.Yani şu anda da yemek,temizlik,ütü vs.. yapıyorum.Elbette kendi evindeki gibi olmaz,evlenince çok daha fazla sorumluluk olacak.Ama işte hiç yapmadığım şeyler değil,nasılsa yapıyorken bari kendi evim,düzenim için yapayım düşüncesi oluyor insanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…