öyle valla kapısında yattım işyerinin kapısında yattım paçasına yapıştım kapısının orda bi durak vardı orda uyuklardım bi gün bana mesaj çekmiş mesaj sesine uyandım tinerci gibi oaralarda uyuyup durma git alah aşkına yazmışdı ahahahaha
canım mesela imkanın varsa netten dizi filan takip edebilirsin.güzel yabancı diziler,filmler var.gece oyalanmış olursun.sevgilim var canım,32 yaşındayım.
bebek olunca tv ye gerek kalmayack emin ol ve gecede istesende uyumayacan
yok artıııııııııııııık :18::18:
bazı forumlar var şehirlere göre buluşma günleri ayarlıyorlar oralara gir bi bak istersen ben şahsen görüşmeye sıcak bakmıyorum zira yazarak daha güzel ifade edebiliyorum kendimi konuşarak olmuyor
ewt gördüm varda bn sizinle hep bi yerde görüştügüm için dedim tabi sen bilrsin canım zamanla belkii :)
eltim ya bunun kafasında bi problem var yada buna abim büyü yaptırdı demişti
olsunda canım uyumamaya razıyım
ewt yeniyim gelmedi valla başima bişi hep okuyodum burda bişiler ama yeni üye oldum gız aranızda erkek var mıı yoksaa :)
ben ilk 4 ay yatak odama uğramadım yatak yüzü görmedim koltukda oturur vaziyette uyudum çünki kızım asla beişde düz yerde yatmıyodu birtek kucağımda yatıyodu yüz üstü bende öle o kucağımdayken uyuyodum oyy kurban oluruuum olsunda uyuma nasıl bi aşk nasıl bi mutlulukdur varya benim gibi manyağı adam etti o minnacık yürek sanada tüm isteyenlerede alahım nasip etsin
valla ben bazen şüphelenmiyorda değilim cunku forma üye olurken cinsiyeti kadın tıklamak cokta zor değil tc sormuyor sonucta. Allaam sen koru brden erkeklerden tiksindim sanki hamamdayız
adı kadınlar kulubu olan bi yere üye olacak kadar aciz erkekler varsa bizden uzak tut ya Rabbi
amin canım ya çok istiyorum nasippp
neden süründürdü seni okadar
bende bendee :)
evlilik düşünmüyomu peki tatlım ?
ahahahaha bende bi an kendimi üstümü giyomuşumda içeri biri dalmış gibi hisettimvalla ben bazen şüphelenmiyorda değilim cunku forma üye olurken cinsiyeti kadın tıklamak cokta zor değil tc sormuyor sonucta. Allaam sen koru brden erkeklerden tiksindim sanki hamamdayız
adı kadınlar kulubu olan bi yere üye olacak kadar aciz erkekler varsa bizden uzak tut ya Rabbi
inaşalah rabbim veriramin canım ya çok istiyorum nasippp
aminnnnn safmıyım neyimm bnde ya
eski eşinden kaynaklanan bi güven problemi vardı sonra işin içine aileler istemeyince yaş problemi vardı onun ailesi istemedi annesi duygu sömürüsü yaptı hasta yatan babasını doldurdu adamı perişan etti benim malı mülkü için peşine düştüğümü düşündü herkes ailem beni tanıdığı için kabul etti aksi mümkün olmayacakdı sonra eşimin annesi ailemi hatta sülalemi karıştırdı dayım beni öldürüyodu az daha benim ailemde istemedi öle olunca ee eşimde çok merhametli annesine babasına bişi olacak sebebi olacam herkes mahvoluyor dedi istemedi tabi oda aşıkdı ama benden eş olmayacağını düşünüyodu tipimde bunu gösteriyodu davranışlarımda
şaka bi yana aman acele etme işine yerleş erkek arkadaşının durumu iyileşsin ha şimdi ha sonra farketmez bekle güzel olsun
İkimiz de düşünüyoruz ama imkanlar işte...
bıktım hergun yemek yapmaktan dersin zira ben diyorum mutfagı o kadar cok sevmeme ragmen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?