uyumayanlar uyuyamayanlar

Yılan hikayesine dönmüş be canımmm
aynen çözdüm hikayeyi ben gittim babasının karşısına anlattım ben seviyorum vazgeçmeyecem mutlu olmamış şimdiye kadar mutluda olacak oda beni seviyo ama sana bişey olur diye beni istemiyo dedim eşimde baktıki peşini bırakmıyorum mecbur kabul etti bugün oldu hala alah razı olsun beni bırakmadın der ayy duygulandım
Yani geç olsun güç olmasın ile avutuyoruz kendimizi ama....

aynen öyle şuan düşün ha evlisin ha deilsin bi gün evlenecen napacanki bu sene bi yüzük takarsınız yavaaş yavaaş olur hepsii

İnş inşş ewlilik çok farklı ama hım belki senn yasın müsait sıkıntı olmayabilir sende oturmuş zaten bişeyler yaş küçük olunca bazı sorumluluk agır gelio he bide sıkıntıların varsa tası babam tası omuzunda yükleri 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...

doğru cok haklısın. şaka bi yana insan mutlu oluyor kendi evinde temizlik yaparkende yemek yaparkende. tabi kocayla ara iyiyken, kötü oldugunda ı ıhh kıra döke gıcık ola ola yapılıyor yahut yapılmıyor bkz. seanna

Aşk şavaşmak deilmidir zaten helal olsun kız sana maşşallh dielim evliliginede rabbim bozmasın güzellilklerini 😄😄

Evet,biz de öyle düşünüyoruz,bu sene bir yüzük olsa.Açıkçası 20-25 yaşlarında olsam hiç kafama takmayacağım da,ilerde çocuk olayı filan işte,çok ta geç kalmamak istiyorum.Hayat bu ne olacağı belli olmuyor,şimdi sağlıklıyız şükür,gün geçtikçe de hayat zorlaşıyor.O yüzden insan düşünüyor ister istemez.

"hala alah razı olsun beni bırakmadın der ayy duygulandım" ayy bende duygulandım kızz demek ki o yönde bi keder yaşamış eseri kalmış içinde. rabbim hep mutlu etsin bebenizle inş. devamını getirsin bebşlerin :) bizede versin hayırlı sağlıklı. amin. :)

ben morelim bozukken asla kılımı kıpırdatmam hiiiiç sanki eve misafir gelmişim gibi bön bön bakarım etrafa morelim düzgün ken yaparımda yaparım ama eşim karışır her şeye yani benden daha bi ev hanımı gibi ben bardakları dizerim bi bakarımki o başka şekilde diziyo düzenliyor bide durup bakıyo evdeki eşyaların yerini deiştirir düzenler yok o öle olmasın böle olsun bibloları düzenler çok heveslidir o benden daha evciman valla ben oğlan uşağı gibi zorunlu olan şeyleri yaparım öle süsden felan anlamam pek

Yani olgun olduğumu söylerler.Ama duyuyorum elbette yani aynı evde yaşamak,evli olmak çok başka diye çevremden.Ama erkek arkadaşım da olgun biri.Çok istiyor artık kendi düzenimiz olsun o da.

Yani olgun olduğumu söylerler.Ama duyuyorum elbette yani aynı evde yaşamak,evli olmak çok başka diye çevremden.Ama erkek arkadaşım da olgun biri.Çok istiyor artık kendi düzenimiz olsun o da.

İnş cnm bol bol dua edinn hayırlısıyla olur inş yuvanı kurarsın güzel kız ewlilik bnm kuzum uyuyo yanında nefes alması bile mutlu edio insanı aşkımmı kabardı ne 😜😜

Şimdi tabii bana çok seviyoruz ya birbirimizi,öyle üç beş aylık bir geçmişimiz de yok yani.2 senedir tanıyorum yaklaşık olarak.En kötü,en fazla ne olabilir;ne konuda kavga edebiliriz diyorum.Şimdiye kadar karşılıklı kişisel anlamda bir tartışmamız olmadı çünkü.İşte bu maddi sıkıntılar,hayat şartlarının getirdiği bunalımdan ya da özlemden kaynaklı oldu.

orası öyle kısarsınız bazı şeyleri bi yüzük nikah vs tamam ya inşalah olacak olacak

çok çektii çook benden önce saçları vardı şimdi yok koca adamın yaptıklarım karşısında artık dayanamayıp ağladığını gördüm kaç kere amin canım sanada versin tüm isteyenlerede zaten sen çocuk yap bencede sarma adama artık

Ya bak,kabarttım işte.Allah bozmasın.Ya olmasaydı diye düşünün yani...Elbette vardır zorlukları da,ana baba yanında olsaydınız şu an nereye kadar düşünsenize...

Valla o seneye bakmıyo bnmde 5 senelk ilişkimiz vardı ama oluyo sorunlar söylde bişi var aynı ewde olmak bide ewlilik 2 yılı buluyo oturması bunu anladım çok şükür gecti o safalar he hala devam eden aile sıkıntıdı var bnm ki onlar hiç bitmez ailesi sorunlu bnmkinin bnde takmamaya calısıorum artık 😊

Ya bak,kabarttım işte.Allah bozmasın.Ya olmasaydı diye düşünün yani...Elbette vardır zorlukları da,ana baba yanında olsaydınız şu an nereye kadar düşünsenize...

Aminnn canım aynn ole hamd olsunn beraberiz aşk başka bişi ya 😘😘😘

İnşallah canım ya,sağolasın,moral veriyorsun insana sen.Yani pozitif bakıyorsun herşeye,ne güzel.Bak başkalarına karşı ne kadar doğal bir biçimde yapabiliyorsun bunu.Kendin için de yap bu aralar işte.Öyle şartlandırma kendini içimden gelmiyor hiçbirşey diye filan.

Bizim kızlar kaçtı galiba sesleri cıkmıo efuliiiiii seannaaaaa😘😘😘

çok çektii çook benden önce saçları vardı şimdi yok koca adamın yaptıklarım karşısında artık dayanamayıp ağladığını gördüm kaç kere amin canım sanada versin tüm isteyenlerede zaten sen çocuk yap bencede sarma adama artık [/QUOTE]

bencede çocuk beni adam eder koca geç mi gelmiş erken mi gelmiş nerdeymiş hiiç farketmem kavga etmeye halim olmaz :)

Efuli on numara ya neşesi yetio bize bide kendini durduk yere dertlerin içine nesa artık onuda biz neselendiricez 😘😘

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…