aynen çözdüm hikayeyi ben gittim babasının karşısına anlattım ben seviyorum vazgeçmeyecem mutlu olmamış şimdiye kadar mutluda olacak oda beni seviyo ama sana bişey olur diye beni istemiyo dedim eşimde baktıki peşini bırakmıyorum mecbur kabul etti bugün oldu hala alah razı olsun beni bırakmadın der ayy duygulandımYılan hikayesine dönmüş be canımmm
Yani geç olsun güç olmasın ile avutuyoruz kendimizi ama....
Olabilir tabii.Ben ailemle yaşıyorum.Yani şu anda da yemek,temizlik,ütü vs.. yapıyorum.Elbette kendi evindeki gibi olmaz,evlenince çok daha fazla sorumluluk olacak.Ama işte hiç yapmadığım şeyler değil,nasılsa yapıyorken bari kendi evim,düzenim için yapayım düşüncesi oluyor insanda.
Olabilir tabii.Ben ailemle yaşıyorum.Yani şu anda da yemek,temizlik,ütü vs.. yapıyorum.Elbette kendi evindeki gibi olmaz,evlenince çok daha fazla sorumluluk olacak.Ama işte hiç yapmadığım şeyler değil,nasılsa yapıyorken bari kendi evim,düzenim için yapayım düşüncesi oluyor insanda.
hımm nasip canım ya inşallah tez zamanda muradınıza erersinizz
aynen çözdüm hikayeyi ben gittim babasının karşısına anlattım ben seviyorum vazgeçmeyecem mutlu olmamış şimdiye kadar mutluda olacak oda beni seviyo ama sana bişey olur diye beni istemiyo dedim eşimde baktıki peşini bırakmıyorum mecbur kabul etti bugün oldu hala alah razı olsun beni bırakmadın der ayy duygulandım
aynen öyle şuan düşün ha evlisin ha deilsin bi gün evlenecen napacanki bu sene bi yüzük takarsınız yavaaş yavaaş olur hepsii
aynen çözdüm hikayeyi ben gittim babasının karşısına anlattım ben seviyorum vazgeçmeyecem mutlu olmamış şimdiye kadar mutluda olacak oda beni seviyo ama sana bişey olur diye beni istemiyo dedim eşimde baktıki peşini bırakmıyorum mecbur kabul etti bugün oldu hala alah razı olsun beni bırakmadın der ayy duygulandım
aynen öyle şuan düşün ha evlisin ha deilsin bi gün evlenecen napacanki bu sene bi yüzük takarsınız yavaaş yavaaş olur hepsii
doğru cok haklısın. şaka bi yana insan mutlu oluyor kendi evinde temizlik yaparkende yemek yaparkende. tabi kocayla ara iyiyken, kötü oldugunda ı ıhh kıra döke gıcık ola ola yapılıyor yahut yapılmıyor bkz. seanna
İnş inşş ewlilik çok farklı ama hım belki senn yasın müsait sıkıntı olmayabilir sende oturmuş zaten bişeyler yaş küçük olunca bazı sorumluluk agır gelio he bide sıkıntıların varsa tası babam tası omuzunda yükleri 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...
Yani olgun olduğumu söylerler.Ama duyuyorum elbette yani aynı evde yaşamak,evli olmak çok başka diye çevremden.Ama erkek arkadaşım da olgun biri.Çok istiyor artık kendi düzenimiz olsun o da.
doğru cok haklısın. şaka bi yana insan mutlu oluyor kendi evinde temizlik yaparkende yemek yaparkende. tabi kocayla ara iyiyken, kötü oldugunda ı ıhh kıra döke gıcık ola ola yapılıyor yahut yapılmıyor bkz. seanna
Aşk şavaşmak deilmidir zaten helal olsun kız sana maşşallh dielim evliliginede rabbim bozmasın güzellilklerini 😄😄
amin cümlemizin mutluluğunu bozmasın daim etsin
orası öyle kısarsınız bazı şeyleri bi yüzük nikah vs tamam ya inşalah olacak olacakEvet,biz de öyle düşünüyoruz,bu sene bir yüzük olsa.Açıkçası 20-25 yaşlarında olsam hiç kafama takmayacağım da,ilerde çocuk olayı filan işte,çok ta geç kalmamak istiyorum.Hayat bu ne olacağı belli olmuyor,şimdi sağlıklıyız şükür,gün geçtikçe de hayat zorlaşıyor.O yüzden insan düşünüyor ister istemez.
"hala alah razı olsun beni bırakmadın der ayy duygulandım" ayy bende duygulandım kızz demek ki o yönde bi keder yaşamış eseri kalmış içinde. rabbim hep mutlu etsin bebenizle inş. devamını getirsin bebşlerin :) bizede versin hayırlı sağlıklı. amin. :)
Aşk şavaşmak deilmidir zaten helal olsun kız sana maşşallh dielim evliliginede rabbim bozmasın güzellilklerini 😄😄
İnş cnm bol bol dua edinn hayırlısıyla olur inş yuvanı kurarsın güzel kız ewlilik bnm kuzum uyuyo yanında nefes alması bile mutlu edio insanı aşkımmı kabardı ne 😜😜
Şimdi tabii bana çok seviyoruz ya birbirimizi,öyle üç beş aylık bir geçmişimiz de yok yani.2 senedir tanıyorum yaklaşık olarak.En kötü,en fazla ne olabilir;ne konuda kavga edebiliriz diyorum.Şimdiye kadar karşılıklı kişisel anlamda bir tartışmamız olmadı çünkü.İşte bu maddi sıkıntılar,hayat şartlarının getirdiği bunalımdan ya da özlemden kaynaklı oldu.
Ya bak,kabarttım işte.Allah bozmasın.Ya olmasaydı diye düşünün yani...Elbette vardır zorlukları da,ana baba yanında olsaydınız şu an nereye kadar düşünsenize...
orası öyle kısarsınız bazı şeyleri bi yüzük nikah vs tamam ya inşalah olacak olacak
çok çektii çook benden önce saçları vardı şimdi yokkoca adamın yaptıklarım karşısında artık dayanamayıp ağladığını gördüm kaç kere amin canım sanada versin tüm isteyenlerede zaten sen çocuk yap bencede sarma adama artık
İnşallah canım ya,sağolasın,moral veriyorsun insana sen.Yani pozitif bakıyorsun herşeye,ne güzel.Bak başkalarına karşı ne kadar doğal bir biçimde yapabiliyorsun bunu.Kendin için de yap bu aralar işte.Öyle şartlandırma kendini içimden gelmiyor hiçbirşey diye filan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?