annaaamm elimi koyaydım şimdi karnına keşke :)
kararımı verdim şuan verdim yarın spora başlayacamkuaföre gidecem gidiyim artık kaşlarım İbrahim tatlısesin oğlu ido varya onun kaşlarına döndü bıyıklarım Bülent Serttaş gibi buracam yakında
Bursa tatlım Bursalımısın kadifeli gelinnnn HOBBAAAATey teyy sen nerelisin cnm😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...
Ayagım iyileşşsin bnde devam spora yüzmede var tabi benim belediyem saolsun allahım bn nasıl yatcam bu kadar zaman ya pöff 😫😫😫kararımı verdim şuan verdim yarın spora başlayacamkuaföre gidecem gidiyim artık kaşlarım İbrahim tatlısesin oğlu ido varya onun kaşlarına döndü bıyıklarım Bülent Serttaş gibi buracam yakında
Bursa tatlım Bursalımısın kadifeli gelinnnn HOBBAAAA
Valla bu benimkine özgü mü yoksa erkek çocuklarının genel durumu mu bilmiyorum ama durmuyo ya hiç:) bence mesaj veriyo çıkınca görceksin asıl diye:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bursa gitmek istedigim yerlenden birisi inş nasip olur orda yasıyosun dimi ☺️
evet canım Bursa güzeldir bekleriiim yeşil incimiz
İnşşş dielim
sen Rize demisin tatlım ? bende karadenizi çok merak ederiim mesela
Ay mayyöz olarak söylim hiçç sevmem kıllı kadını ne kıs ole adam sasırıp kocacım dicek sana sporada git hem vucut fit olur hem kafan ohh rahatlarsınn şekerim 😃😃
o alışkın :) alışacan 2 gün sonra yatmaya kalkmak istemeyecen ben çocuk olmadan önce yapıyodum da şimdi bırakdım sakatlanınca falan başlayacam yaAyagım iyileşşsin bnde devam spora yüzmede var tabi benim belediyem saolsun allahım bn nasıl yatcam bu kadar zaman ya pöff 😫😫😫
""bizim doğamızda var bu bende yoktu ama sevince çıkıyo meydana şimdilik onla idare edecen çocuk olunca ikisine yetişemeyecen böle olacanben eşimin tırnaklarını keserim törpülerim onun yanlış kestiğii kanatindeyim çocuk oldu şimdi düşün işim iki kat oldu""
hahaa ben her yaptıgımı eşime de uygularım maskeler falan :) gülsuyu sürerim kendimede onada. hiç ses etmez sağımdan solumdan parmaklarımın arasından tvye bakmaya çalışır ama karşı koymazbende de değişmez gibi geliyor bana ya ben sevdğim herkese cok ilgiliyim eşime daha bi abartıyla. sıkılır mı ki kız :18:
Bn istanbuldayım ama rizem güzeldir dogası harika git bence kısmet olursa şimcik bn kacıomm 😘😘
ben o dokunsallardanım işte. acıktım bişeyler atıştırayım bende bu satte de olsa :) sonra yatsak mı kız sen zombileşcen artık 7de kalkıyorsun gunduz uyuyorsundur kızı uyutup canıım bu kadar uykusuz dayanılmaz ki
ben o dokunsallardanım işte. acıktım bişeyler atıştırayım bende bu satte de olsa :) sonra yatsak mı kız sen zombileşcen artık 7de kalkıyorsun gunduz uyuyorsundur kızı uyutup canıım bu kadar uykusuz dayanılmaz ki
bi ara uyuyodum 2 saat kız yürümeye başlayalı oun yerine koşuyorum oda bi eylemdiryatınca ağrılarım başlıyo ya zor oluyo ya böle oturur vaziyette iyi oluyo kendimce bi ilaç buldum onu uyguluyorum bakalım geçecek inşalah ozaman beni zor bulursunuz
ya uykusuzluk çok kötü ya millet ne güzel mışıl mışıl uyuyooo dün sabah ezanları okunuyodu yatağa girdiğimde çok kötü bişey
ben uyku sorunu yaşamam ya asla kafayı koymadan transa geçerimablam 10 da uyur ya
ahhh keskee nerdeee bende o uykuuubenim eşimde öle kafayı yastığa koyması yeterli ama ben bideo gececiyken korkuyom uyuyamıyom böle sürünüyoruuummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?