yenimi evlisin zamanla alışırsın diyecem ama tv açsan yardımı olurmu ki
öyle valla kapısında yattım işyerinin kapısında yattım paçasına yapıştım kapısının orda bi durak vardı orda uyuklardım bi gün bana mesaj çekmiş mesaj sesine uyandım tinerci gibi oaralarda uyuyup durma git alah aşkına yazmışdı ahahahahasen baya aşıkmışsın
kıs daha ne istion bazen eşi bana diyo her istedeginde olsa siz kadınlar doymak bilmiyosunuz hep daha fazlası kıymet bilmek pek yok yani :)
deme deme pişman olursunn tabi şakada hee gercek olan kısımlarıda iş hayallerine kavuşursun hayırlısıyla :)
öyle valla kapısında yattım işyerinin kapısında yattım paçasına yapıştım kapısının orda bi durak vardı orda uyuklardım bi gün bana mesaj çekmiş mesaj sesine uyandım tinerci gibi oaralarda uyuyup durma git alah aşkına yazmışdı ahahahaha
biz insan evladıyız nankörlük doğamızda var ve hep daha fazlasını isteriz al işte bunalıma girmeye çalışıyorum ama giremiyorum
zaten öle oluyo tv bakıyom gece 4 e 5 e kadar sonra uyumaya gidiyorum zorla uyuyorum işte kaç yaşındasın ki canım sevgilin yok mu ?
Amin canım,çok sağol. Bakalım hayırlısı,kısmet olup erkek arkadaşımla evlenebilirsem yazarım size buradan.Bitmiyor bu evin işi,bitmiyor yahu filan yazarmışım
alışkanlık olabilir tel sarj bitince mecbur burdan girdim yoksa yok ya ugrasılmaz bunla sohbet baloncugu arıyom resmen :)
zaten birtek uyurken sabit olduğu için ozaman bakabiliyorum çok yaramaz alahımm gönlüme dualarıma cevap verdi valaha 6 aylık olana kadar erkek dediler ama alah biliyo ya hep kızıım olacak derdim erkek diyince alıştırdım kendimi hiç sitem etmedim haşa bi gün doktor deiştirdim kontroldeyim yeni doktor kızın diye cümleye başlayınca gözlerim doldu yıllarca ağlamayan ben doktoru sıkıştırdım eminmisin bak eğer erkekse falan diyeAyy maşallah,küçük daha :) Tam sevmeliktir o şimdi,tam işte uyurken başına gidip izlemelik.Kız hem de ne güzel,kız olsun çamurdan olsun demişler.İlerde sana arkadaş olur.Erkek olsa biraz büyüsün kapıyı çekip çekip çıkacak.Kızla en azından iki lafın beli kırılır :)
1 yıllık evliyim canım ama işte bu kadar alışılıyo belki bebek olunca daha iyi olur zaten tv yi kapatınca korkuyom uykum kaçıyo uyuyamıyom 4 e 5e kadar tv izliyom mecburrr
Amin canım,çok sağol. Bakalım hayırlısı,kısmet olup erkek arkadaşımla evlenebilirsem yazarım size buradan.Bitmiyor bu evin işi,bitmiyor yahu filan yazarmışım
Geçici bir eziyet altındayım şu an diye düşün canımŞarj dolsun baloncuklara devam
Canım mesela imkanın varsa netten dizi filan takip edebilirsin.Güzel yabancı diziler,filmler var.Gece oyalanmış olursun.Sevgilim var canım,32 yaşındayım.
inş canım mutlak suretle yazarsın bi evlenen pişman bi evlenmeyen inş çok güzel bi evliligin olur hayırlısıyla :)
o kadar kopamıyorumki burdan ayagım yüksete pc yazma çalışım seviyorum sizi ya kızılar normaldede görüşsek?
bıktım hergun yemek yapmaktan dersin zira ben diyorum mutfagı o kadar cok sevmeme ragmen :)
normalde nerde görüşcen hayatım herkes ayrı yerlerde hem öyle tadı olmaz sen boşver işin büyüsü burda
normalde nerde görüşcen hayatım herkes ayrı yerlerde hem öyle tadı olmaz sen boşver işin büyüsü burda
neyy 32 yaşındamısın kız ne kadar küçük gösteriyosun ben 18 19 sanıyodum seni sen hala ne bekliyon ne zaman evlenecen kısmetse
oda olede bn ist ki görüşmek istedikden sonra bi orta yolda bulunur keyifli olurdu oda :)
Küçük mü gösteriyorum?Sen de beni görmüş gibi,görenler de aynı şok tepkiyi veriyor da Göstermiyorum fiziksel anlamda da yani,öyle 18-19 değil de,en fazla 25 diyorlar,ısrarla hayır dememe rağmen inanmayan çok var Ne bekliyorum?Mecburen bekliyorum,maddi olaylardan dolayı.İkimizin de ailelerinin durumu iyi değil,erkek arkadaşım da çalışıyor ama bu zamanda anca işte.Ben memurluk sınavına hazırlanıyorum.Garanti iş olsun,maaşı belli olsun,özel sektör gibi çıkarılma olayı olmasın diye işte.Olmazsa giricem ne iş bulursam artık.
büyümü alah cezanı vermesin ona aşırı güven problemi desekyani burda öle şeyler görüyoruzki anca zamanla iyice tanıdığından emin olursun öyle olur sanırım mesela benim eşim sürekli ordakiler erkek haa lafıyla meşhurdur hilal sen yeni üyemisin yani başına pek bi olay gelmemişe benziyorsunda ondan sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?