• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uyumayanlar uyuyamayanlar

yenimi evlisin zamanla alışırsın diyecem ama tv açsan yardımı olurmu ki

1 yıllık evliyim canım ama işte bu kadar alışılıyo belki bebek olunca daha iyi olur zaten tv yi kapatınca korkuyom uykum kaçıyo uyuyamıyom 4 e 5e kadar tv izliyom mecburrr:22::22:

sen baya aşıkmışsın :1::1:
öyle valla kapısında yattım işyerinin kapısında yattım paçasına yapıştım kapısının orda bi durak vardı orda uyuklardım bi gün bana mesaj çekmiş mesaj sesine uyandım tinerci gibi oaralarda uyuyup durma git alah aşkına yazmışdı ahahahaha
kıs daha ne istion bazen eşi bana diyo her istedeginde olsa siz kadınlar doymak bilmiyosunuz hep daha fazlası kıymet bilmek pek yok yani :)

biz insan evladıyız nankörlük doğamızda var ve hep daha fazlasını isteriz al işte bunalıma girmeye çalışıyorum ama giremiyorum :27:

deme deme pişman olursunn tabi şakada hee gercek olan kısımlarıda iş hayallerine kavuşursun hayırlısıyla :)

Amin canım,çok sağol. Bakalım hayırlısı,kısmet olup erkek arkadaşımla evlenebilirsem yazarım size buradan.Bitmiyor bu evin işi,bitmiyor yahu filan yazarmışım :1:

öyle valla kapısında yattım işyerinin kapısında yattım paçasına yapıştım kapısının orda bi durak vardı orda uyuklardım bi gün bana mesaj çekmiş mesaj sesine uyandım tinerci gibi oaralarda uyuyup durma git alah aşkına yazmışdı ahahahaha

biz insan evladıyız nankörlük doğamızda var ve hep daha fazlasını isteriz al işte bunalıma girmeye çalışıyorum ama giremiyorum :27:

girme girme bebişin de varmış zaten maşllh ufak şeylerle üzme kendini hayat zor degil aslında biz insanlar zorlaştırıyoruz bu:)

zaten öle oluyo tv bakıyom gece 4 e 5 e kadar sonra uyumaya gidiyorum zorla uyuyorum işte kaç yaşındasın ki canım sevgilin yok mu ?

Canım mesela imkanın varsa netten dizi filan takip edebilirsin.Güzel yabancı diziler,filmler var.Gece oyalanmış olursun.Sevgilim var canım,32 yaşındayım.

Amin canım,çok sağol. Bakalım hayırlısı,kısmet olup erkek arkadaşımla evlenebilirsem yazarım size buradan.Bitmiyor bu evin işi,bitmiyor yahu filan yazarmışım :1:

inş canım mutlak suretle yazarsın bi evlenen pişman bi evlenmeyen inş çok güzel bi evliligin olur hayırlısıyla :)

Ayy maşallah,küçük daha :) Tam sevmeliktir o şimdi,tam işte uyurken başına gidip izlemelik.Kız hem de ne güzel,kız olsun çamurdan olsun demişler.İlerde sana arkadaş olur.Erkek olsa biraz büyüsün kapıyı çekip çekip çıkacak.Kızla en azından iki lafın beli kırılır :)
zaten birtek uyurken sabit olduğu için ozaman bakabiliyorum çok yaramaz alahımm gönlüme dualarıma cevap verdi valaha 6 aylık olana kadar erkek dediler ama alah biliyo ya hep kızıım olacak derdim erkek diyince alıştırdım kendimi hiç sitem etmedim haşa bi gün doktor deiştirdim kontroldeyim yeni doktor kızın diye cümleye başlayınca gözlerim doldu yıllarca ağlamayan ben doktoru sıkıştırdım eminmisin bak eğer erkekse falan diye :27:
1 yıllık evliyim canım ama işte bu kadar alışılıyo belki bebek olunca daha iyi olur zaten tv yi kapatınca korkuyom uykum kaçıyo uyuyamıyom 4 e 5e kadar tv izliyom mecburrr:22::22:

bebek olunca tv ye gerek kalmayack emin ol ve gecede istesende uyumayacan :27::27:

Canım mesela imkanın varsa netten dizi filan takip edebilirsin.Güzel yabancı diziler,filmler var.Gece oyalanmış olursun.Sevgilim var canım,32 yaşındayım.

neyy 32 yaşındamısın kız ne kadar küçük gösteriyosun ben 18 19 sanıyodum seni sen hala ne bekliyon ne zaman evlenecen kısmetse :27:

bıktım hergun yemek yapmaktan dersin zira ben diyorum mutfagı o kadar cok sevmeme ragmen :)

bende ne pişiriyim diye kocamın kafasını kuruyom resmen oda öle illa yemek olsun diye diretmez tost yapalım diyo ekmek arası kaşar yiyelim diyo ama ben kendimi eksik hissediyorum yapıyorum şimdi yavrumda yemek yiyo ya daha bi özeniyorum bende seviyom ya yemek yapmayı iyi oluyo yemek olunca huzurlu oluyorum :27::27::27:

normalde nerde görüşcen hayatım herkes ayrı yerlerde hem öyle tadı olmaz sen boşver işin büyüsü burda :34:

büyümü alah cezanı vermesin ona aşırı güven problemi desek :52:yani burda öle şeyler görüyoruzki anca zamanla iyice tanıdığından emin olursun öyle olur sanırım mesela benim eşim sürekli ordakiler erkek haa lafıyla meşhurdur :27:hilal sen yeni üyemisin yani başına pek bi olay gelmemişe benziyorsunda ondan sordum :27:

neyy 32 yaşındamısın kız ne kadar küçük gösteriyosun ben 18 19 sanıyodum seni sen hala ne bekliyon ne zaman evlenecen kısmetse :27:

Küçük mü gösteriyorum? :1: Sen de beni görmüş gibi,görenler de aynı şok tepkiyi veriyor da :1: Göstermiyorum fiziksel anlamda da yani,öyle 18-19 değil de,en fazla 25 diyorlar,ısrarla hayır dememe rağmen inanmayan çok var :1: Ne bekliyorum?Mecburen bekliyorum,maddi olaylardan dolayı.İkimizin de ailelerinin durumu iyi değil,erkek arkadaşım da çalışıyor ama bu zamanda anca işte.Ben memurluk sınavına hazırlanıyorum.Garanti iş olsun,maaşı belli olsun,özel sektör gibi çıkarılma olayı olmasın diye işte.Olmazsa giricem ne iş bulursam artık.

oda olede bn ist ki görüşmek istedikden sonra bi orta yolda bulunur keyifli olurdu oda :)

bazı forumlar var şehirlere göre buluşma günleri ayarlıyorlar oralara gir bi bak istersen ben şahsen görüşmeye sıcak bakmıyorum zira yazarak daha güzel ifade edebiliyorum kendimi konuşarak olmuyor :D

Küçük mü gösteriyorum? :1: Sen de beni görmüş gibi,görenler de aynı şok tepkiyi veriyor da :1: Göstermiyorum fiziksel anlamda da yani,öyle 18-19 değil de,en fazla 25 diyorlar,ısrarla hayır dememe rağmen inanmayan çok var :1: Ne bekliyorum?Mecburen bekliyorum,maddi olaylardan dolayı.İkimizin de ailelerinin durumu iyi değil,erkek arkadaşım da çalışıyor ama bu zamanda anca işte.Ben memurluk sınavına hazırlanıyorum.Garanti iş olsun,maaşı belli olsun,özel sektör gibi çıkarılma olayı olmasın diye işte.Olmazsa giricem ne iş bulursam artık.

şaka bi yana aman acele etme işine yerleş erkek arkadaşının durumu iyileşsin ha şimdi ha sonra farketmez bekle güzel olsun

büyümü alah cezanı vermesin ona aşırı güven problemi desek :52:yani burda öle şeyler görüyoruzki anca zamanla iyice tanıdığından emin olursun öyle olur sanırım mesela benim eşim sürekli ordakiler erkek haa lafıyla meşhurdur :27:hilal sen yeni üyemisin yani başına pek bi olay gelmemişe benziyorsunda ondan sordum :27:

ewt yeniyim gelmedi valla başima bişi hep okuyodum burda bişiler ama yeni üye oldum gız aranızda erkek var mıı yoksaa :)

Back