zaten bu konuyu despera saolsun benim için açtı sıkılınca konulardan buraya kaçıyorumdoğrularım şaşıyo konulardan ya kelimelerim tükeniyor hemde benim
Cok teşk ederim şişmesin die buz koy dedi ama ne kadar kar ederse artık ilgin cok teşk ederim 😘😘
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...
çok sıkılıyorum ya bi mucize bekliyorum eşim bana sürpriz yapsın gezmeye götürsün bişeyler yapsın istiyorum ama yapıncada önceki yapması gereken bir şeyi yapmamasına takılıyorum içimden resmen ana avrat düz gidiyorum adam normal markete gidiyo yada bi arkadaşının yanına gidiyo sanki beni eve hapsetmiş de kendi hergün dışarı çıkıyo gibi hissediyorum içden içe bilendikçe bileniyorum nolacak benim bu halim bi gün silkelenip kendime gelecem spora başlayacam ama o gün hangi gün ben neden böleyim anlayamıyorum
derine dalıp napacan ya amaan sal gitsin evlenene kadar takıl burda evlenince mecbur takılacan zaten burdaUyku da olmayınca işte insan.Ben de kendimle başbaşa kalmak istemiyorum çok fazla,özellikle geceleri.Huyum kurusun,kafada bin tane şey,derine dalmak istemiyorum.
Kızlar bu arda nerdensiniz yaşalar bn instragamda takip ediorum bura baktım ama tanıdık bulamadım isim olarak feca zaten bulmak kişileri 😃😃
hilal sen yurtdışındamı yaşıyon senin aksanı çözemedim ben valla yazındanda bişey anlayamadım
Depresif olabilr spor harika bi çözüm bn gidiorum gercekten çok iyi geliyo tabi şimdi mecbur ara vericem mutlaka git bnce
eşim saolsun çok moderndir kendisi ama spor salonuna asla gitmemi istemez bir sporcu olarak evdede ters dönmüş tosba gibi debelenmek istemiyorum sanırım sorunum bu
çok sıkılıyorum ya bi mucize bekliyorum eşim bana sürpriz yapsın gezmeye götürsün bişeyler yapsın istiyorum ama yapıncada önceki yapması gereken bir şeyi yapmamasına takılıyorum içimden resmen ana avrat düz gidiyorum adam normal markete gidiyo yada bi arkadaşının yanına gidiyo sanki beni eve hapsetmiş de kendi hergün dışarı çıkıyo gibi hissediyorum içden içe bilendikçe bileniyorum nolacak benim bu halim bi gün silkelenip kendime gelecem spora başlayacam ama o gün hangi gün ben neden böleyim anlayamıyorum
seanna hoş geldin napıyon kız normale döndünmü barıştınızmı
Depresif olabilr spor harika bi çözüm bn gidiorum gercekten çok iyi geliyo tabi şimdi mecbur ara vericem mutlaka git bnce
eşim saolsun çok moderndir kendisi ama spor salonuna asla gitmemi istemez bir sporcu olarak evdede ters dönmüş tosba gibi debelenmek istemiyorum sanırım sorunum bu
Valla bayanlara özel saatler veya günlerde var onudamı istemez bn ole gidiyorum mesala tabi eşim karıştıgı için deil kendi rahatlıgım için yoksa gercekten abaza cok yani spor salonuda olsa bi kaç bişi geldi başıma😊😊
Monotonluk hissi ile ilgili bence.İnsanız,bir yere kadar,bazen değişik bir şey olsun,bir renk olsun istiyoruz.Şey yapsan,açıkça söylesen eşine mesela.İşte şuraya gidelim,bu hafta sonu da şöyle birşey yapalım gibisinden.Bir arkadaştan duydum ya da netten araştırdım,çok güzel bir yermiş vs... diyebilirsin.
hee barıştık geçen gun yazmıştım pazardı sanırım okumadın mı kız ufak bi böcüş aramızı yaptı diye yazmıştım :)
Kız git bi yerlerden düş valla pervane oluyolar peşinde 😜😜😜
hee barıştık geçen gun yazmıştım pazardı sanırım okumadın mı kız ufak bi böcüş aramızı yaptı diye yazmıştım :)
Valla bayanlara özel saatler veya günlerde var onudamı istemez bn ole gidiyorum mesala tabi eşim karıştıgı için deil kendi rahatlıgım için yoksa gercekten abaza cok yani spor salonuda olsa bi kaç bişi geldi başıma😊😊
seanna okumadım valla kız gözümden kaçmış iyi erken barışdın haa sevindim
valla bayanlara özel saat falan yok burda hebele hübele yapıyon sporunu çıkıyon ya 2 saat gidecem eve yakın zaten mekiğimi çekecem koşacam şınav çekecem gelecem duş bile almayacam salonda yani zaten çocuk var ya benim gibi biri zaten yeterince boş oturdu çocukdu hastalıkdı ama kendimi dinlemek bana yaramıyo boş oturmak bana göre deil şehir deiştirdik resmen kafa üstü çakıldım 1500 arkadaş içinden full sosyal activite içinden ıssız bi adaya düşmüş gibiyim
zaten aramız bozulunca ya hasta oluyorum ya bi yerim inciniyor hemen yumuşuyor adam yatırıyor saatlerce ağrı kesici krem sürüyor koluma bacagıma artık neremden patlak verdirdiysem işte
seanna okumadım valla kız gözümden kaçmış iyi erken barışdın haa sevindim
valla bayanlara özel saat falan yok burda hebele hübele yapıyon sporunu çıkıyon ya 2 saat gidecem eve yakın zaten mekiğimi çekecem koşacam şınav çekecem gelecem duş bile almayacam salonda yani zaten çocuk var ya benim gibi biri zaten yeterince boş oturdu çocukdu hastalıkdı ama kendimi dinlemek bana yaramıyo boş oturmak bana göre deil şehir deiştirdik resmen kafa üstü çakıldım 1500 arkadaş içinden full sosyal activite içinden ıssız bi adaya düşmüş gibiyim
Hımm kötüymüş ya valla eşinle konuş güzelcene ben bunu yapmak istiyorum iyi degilim die kıs sen kandırırsın inanıyorum bu arada nereye tasındın belki yakınızdır😉😉
ya normalde sölerim ama söyleyesim yok arkadaş bıktım ya mal gibi hep ben sölüyom aslında kinliyim ben ona çok yanlış biliyorum çocuk olduğundan beri tamam ben öle restorana gidipde koşa koşa yemek yiyip gelmeyi sevmem ama bi gezi olabilir bi piknik olabilir söleyince yapıyo arkadaş kafan basmıyomu birde sen söle sen iste ya yook artık varya bahçeye inesim yok balkona çıkıyom bi tek okadar günlerdir bisiklete binmedim ya geçen hafta pazara gittim okadar oda tek pazar çıkışına geldi çay içtik okadar dövme yaptıracam ben çok istiyorum normalde o istemiyo diye sırf yaptırıyom haaahahaha bi tane yaptıracam ona razı oldu diye şimdi ikiye çıkardım
ohh ohhh kebab valla ben olsam küs olduğum birine hayatta bişi sürmem haa bu adamlar saf yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?