uyumayanlar uyuyamayanlar

zaten bu konuyu despera saolsun benim için açtı sıkılınca konulardan buraya kaçıyorum doğrularım şaşıyo konulardan ya kelimelerim tükeniyor hemde benim

Uyku da olmayınca işte insan.Ben de kendimle başbaşa kalmak istemiyorum çok fazla,özellikle geceleri.Huyum kurusun,kafada bin tane şey,derine dalmak istemiyorum.

Kızlar bu arda nerdensiniz yaşalar bn instragamda takip ediorum bura baktım ama tanıdık bulamadım isim olarak feca zaten bulmak kişileri 😃😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...

Cok teşk ederim şişmesin die buz koy dedi ama ne kadar kar ederse artık ilgin cok teşk ederim 😘😘

Evet evet,buz koyun.Bana da söylemişti.Yani mucize yaratmıyor tabii,bir anda indirmiyor şişliği ama ağrıya da iyi geliyor biraz,soğuk uyuşturur gibi oluyor.Bir de bana sakın illa yürüyeceğim diye ilk günler üzerine basıp zorlamayın demişti.

Depresif olabilr spor harika bi çözüm bn gidiorum gercekten çok iyi geliyo tabi şimdi mecbur ara vericem mutlaka git bnce

Uyku da olmayınca işte insan.Ben de kendimle başbaşa kalmak istemiyorum çok fazla,özellikle geceleri.Huyum kurusun,kafada bin tane şey,derine dalmak istemiyorum.
derine dalıp napacan ya amaan sal gitsin evlenene kadar takıl burda evlenince mecbur takılacan zaten burda

Monotonluk hissi ile ilgili bence.İnsanız,bir yere kadar,bazen değişik bir şey olsun,bir renk olsun istiyoruz.Şey yapsan,açıkça söylesen eşine mesela.İşte şuraya gidelim,bu hafta sonu da şöyle birşey yapalım gibisinden.Bir arkadaştan duydum ya da netten araştırdım,çok güzel bir yermiş vs... diyebilirsin.

Yok türkiyeden kısaltmalar oldukça var bnde hani nerde yasıyosunuz yaşlarınız sordum bide instragamda takip ediyorum k k bi kaç kişi baktım bulamadım face bulmak imkansız zaten diye söyledim

ya normalde sölerim ama söyleyesim yok arkadaş bıktım ya mal gibi hep ben sölüyom aslında kinliyim ben ona çok yanlış biliyorum çocuk olduğundan beri tamam ben öle restorana gidipde koşa koşa yemek yiyip gelmeyi sevmem ama bi gezi olabilir bi piknik olabilir söleyince yapıyo arkadaş kafan basmıyomu birde sen söle sen iste ya yook artık varya bahçeye inesim yok balkona çıkıyom bi tek okadar günlerdir bisiklete binmedim ya geçen hafta pazara gittim okadar oda tek pazar çıkışına geldi çay içtik okadar dövme yaptıracam ben çok istiyorum normalde o istemiyo diye sırf yaptırıyom haa ahahaha bi tane yaptıracam ona razı oldu diye şimdi ikiye çıkardım

hee barıştık geçen gun yazmıştım pazardı sanırım okumadın mı kız ufak bi böcüş aramızı yaptı diye yazmıştım :)

Kız git bi yerlerden düş valla pervane oluyolar peşinde 😜😜😜

Kız git bi yerlerden düş valla pervane oluyolar peşinde 😜😜😜

zaten aramız bozulunca ya hasta oluyorum ya bi yerim inciniyor hemen yumuşuyor adam yatırıyor saatlerce ağrı kesici krem sürüyor koluma bacagıma artık neremden patlak verdirdiysem işte

hee barıştık geçen gun yazmıştım pazardı sanırım okumadın mı kız ufak bi böcüş aramızı yaptı diye yazmıştım :)

zaten aramız bozulunca ya hasta oluyorum ya bi yerim inciniyor hemen yumuşuyor adam yatırıyor saatlerce ağrı kesici krem sürüyor koluma bacagıma artık neremden patlak verdirdiysem işte

ohh ohhh kebab valla ben olsam küs olduğum birine hayatta bişi sürmem haa bu adamlar saf yaa

Anlıyorum,isteyince ne kıymeti kalıyor diye düşünüyorsun değil mi?Biz bu konuda erkek arkadaşımla tartışmıştık bir ara.Hani erkek kafası böyle işleyebiliyor demekki,onu anlaman açısından yazıyorum.Mantığı şöyledi bak:Yahu evet,iste.Açıkça söyle hiç dolandırmadan.Böyle imalarla,kaprisle,surat yaparak,laf sokarak belli etmeye çalışınca daha beter sinir oluyorum ben.Müneccim miyim yahu senin her an içinden ne geçtiğini,canının ne istediğini,neye heveslendiğini bilebileyim.Sen söyle,uygunsa durumumuz,o anki halimiz,yaparız,niye yapmayalım?Canım bence eşinle olayı ayrı tabii de,kendin hiçbirşey yapasım yok olayına fazla kaptırma ne olur.Böyle böyle kapanma yani,daha çok bunalırsın bence.Dövmeyi de yaptır elbette istiyorsan,nasıl bir şey düşünüyorsun?

ohh ohhh kebab valla ben olsam küs olduğum birine hayatta bişi sürmem haa bu adamlar saf yaa

Aynn bizimki kıymet bilmio kötülülkle çözemezsin canım hiç kavga etme sakinligini hep koru sinirlenince aç bi müzik hopp oyna sonra pamuk gibi oluyon sonrada rahatsız oldugun seyi kocişinle güzelce konuş inan daha etkili olur kavgadan hemde yıpranmamış olursun seannacım 😘😘

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…