• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uyumayanlar uyuyamayanlar

desperaaa :D genemi korktun yanına bi cop al cop :D cesaret verir cümleten arkadaşlar merhaba benim hiç bi sorunum yok yine ağrılarımdan dolayı oturuyom gayet iyiyken meme büyütenlerin konusuna girdim off canım sıkıldı iyice daraldım aramızda hiç bi sorun olmayan kocama düşman gibi bakmaya başladım adamda nolduki sana diyo off ruh halimi anlatmaya kelimelerim yetermiki :27::27:

yapma kız adama yazık ben bugun kantaron otu aldım ıcınde uyucakmısım aktar öyle dedı uyuyamazsam aktara yedırcem otu:52:

ben böle deildim yaşarken oldum :27:

ya düşündüm düşünmemmi ama bi 3 yıl önce yapılan memelerle şimdikilerin arasında okadar çok kalite farkı varki artı diyorum öle düşünüce 7 bini verip yaptıran ilerde de bakımını yaptırır tıpkı 40 bin verip harley alıpda her servisde en ufak probleminde saat başına 100 Euro para verilmesi gibi en küçük parça deişiminde milyarlar verilmesi gibi düşünüyorum :27:

Dün gece benim 4'e doğru gitti site,giremedim birdaha,yazamadım da doğal olarak,kusura bakma canım.

hilal sen niye uyumuyon :27:

Yaa bn fenalardayımm bugun merdivenlerden yuvarladım ayak parmagım çatladı kıkırdakları koptu yatıyorum fulll agrıdan uyuyamadım 😩😩😩

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...

Yaa bn fenalardayımm bugun merdivenlerden yuvarladım ayak parmagım çatladı kıkırdakları koptu yatıyorum fulll agrıdan uyuyamadım 😩😩😩

oooof geçmiş olsun yaa etkili bi ağrı kesici alsaydın nasıl oldu öyle ya

bende son zamanlarda buraya fazla takılmaya başladım yalnız hissediyorum kendimi ekşın arıyorum hayatımda kuaföre gitme vaktim geldi bunalımlardan bunalım beğeniyorum resmen dert arıyom kendime :27:

oooof geçmiş olsun yaa etkili bi ağrı kesici alsaydın nasıl oldu öyle ya

Aldım ama ilk gece zor gecer dedi ya üst katta yatak odasını temizledim süpürge elimde iniyodum aşagı kata aksilik işte bnde anlamdım desem yeridir paldır küldür uçtummda baya fena oldu neysr rabbim daha kötüsünden korusun diyorum 😔😔

Çok geçmiş olsun :( Benim ayağıma da benzer birşey olmuştu,çatlak yoktu ama kıkırdak kopma olayı gibi birşey söylemişti doktor.Acayip şişmişti,ağrısı da çok fena olur tahmin ediyorum.Doktor bir ağrı kesici vermedi mi?

Aldım ama ilk gece zor gecer dedi ya üst katta yatak odasını temizledim süpürge elimde iniyodum aşagı kata aksilik işte bnde anlamdım desem yeridir paldır küldür uçtummda baya fena oldu neysr rabbim daha kötüsünden korusun diyorum 😔😔

amin çok geçmiş olsun ya geçer bi an önce inşalah

İnş cnm çok saoll 😄😄😄

Çok geçmiş olsun :( Benim ayağıma da benzer birşey olmuştu,çatlak yoktu ama kıkırdak kopma olayı gibi birşey söylemişti doktor.Acayip şişmişti,ağrısı da çok fena olur tahmin ediyorum.Doktor bir ağrı kesici vermedi mi?

Çok saolun verdi ewt ama ilk günm fayda etmio desem yeridir ewt cok şişsti ama bagladı bnmki çelikle çatlay oldugu için kısa zmnda gecer inş 😔😔

zaten bu konuyu despera saolsun benim için açtı sıkılınca konulardan buraya kaçıyorum :27:doğrularım şaşıyo konulardan ya kelimelerim tükeniyor hemde benim :27:

H

Çok saolun verdi ewt ama ilk günm fayda etmio desem yeridir ewt cok şişsti ama bagladı bnmki çelikle çatlay oldugu için kısa zmnda gecer inş 😔😔

Tez zamanda geçsin inşallah.Bende çatlak olmadığı için çelik olayı yoktu ama hani alçı gibi hareketi engelleyen ama kireçten değil,sargı gibi birşey var ya,sert,onun içindeydi.Şişmesi normalmiş,öyle demişti bana yani doktor.

Tez zamanda geçsin inşallah.Bende çatlak olmadığı için çelik olayı yoktu ama hani alçı gibi hareketi engelleyen ama kireçten değil,sargı gibi birşey var ya,sert,onun içindeydi.Şişmesi normalmiş,öyle demişti bana yani doktor.

Cok teşk ederim şişmesin die buz koy dedi ama ne kadar kar ederse artık ilgin cok teşk ederim 😘😘

çok sıkılıyorum ya bi mucize bekliyorum eşim bana sürpriz yapsın gezmeye götürsün bişeyler yapsın istiyorum ama yapıncada önceki yapması gereken bir şeyi yapmamasına takılıyorum içimden resmen ana avrat düz gidiyorum adam normal markete gidiyo yada bi arkadaşının yanına gidiyo sanki beni eve hapsetmiş de kendi hergün dışarı çıkıyo gibi hissediyorum içden içe bilendikçe bileniyorum nolacak benim bu halim bi gün silkelenip kendime gelecem spora başlayacam ama o gün hangi gün ben neden böleyim anlayamıyorum :27:

Back