uyumayanlar uyuyamayanlar

Ben isteyemem,öyle ordan burdan girip çıkmayı becermemem de kendim biriktirebilirim belki,artık kaç zaman sonraya birikirse Benim de gidip geliyor,teknik çalışma gibi birşeyler yazdı biraz önce.

önceden böle isteyeceğimi bilseydim bukadar sönebileceğini tahmin bile edemedim kredi çekerdim ya napar ederdim yaptırırdım geçen bi doktora mail attım eşimin malinden üşendim kendi malimi açmaya onunki açık diye yazdım ordan bide gelen cevabı okur etkilenir diye yazdımki sizce erkekler neden istemiyo slikonu ben eşimi nasıl ikna edebilirim oysa doktora ne sen eşini ikna nasıl edersin cevap şu geldi eşinizle muayene hanemize beklerim ücretsizdir bu konuda bilgi edinirse fikri deişebilir eşim baktı elin doktoruna niye özelimizi açıyosun sen ya utanmaz dedi gidelimmi dedim yook orda beni ikna edersiniz dedi gitmedi

kız ilaç kulansana öle bi konu gördüm sanki evet senmi açmışdın ahahaha kız ilaç al ilaç pamuk gibi olursun

sorma ya sanıyoki eşim ben yaptıracam oraya plastikden toplar yapıştıracaklar bende aleme açıp dolanacam herkes bana bakacak sanıyo az dikkat çekiyosun onuda yaptır burnunuda yaptırdın ohh benide boşa tam olsun diyo

şimdi ailemin yanına gidecem diyoki bende gelecem sen yaptırırsın orda seni tek bırakamam diyo paramı varki daha toparlayamadım okadar bebik dedim sen adıma kredide çekersin kredi kartımın fotosunu çeken adamdan beklerim diyo

valla çeşitli bitki çayları kullandım bana mısın demiyor. bi ilaç tavsiye ettiler bakalım onu deneyeceğim yarın da pazar eczaneler kapalı pazartesiye çıkarsam alıcam. yada nöbetçi ararım artık evliliğim sallantıda oooy :18:

kredi kartının fotosunu naptın kız Allah aşkına alemsin

adı ney ilacın nöbetçi bul netten haritadan bak yarın hemen çık al rahatlarsın kendin için iyi yani kocana üzülmedimde haketti okadar mülayimlik yeter hırkanı koy yanına uyurken sakinleşir

Tüh işte sen bir çözüm yolu için denemişsin ama ters tepmiş.Erkekler hastalıktan geberseler doktora gitmek istemiyor genelde,hele estetisyene gelmek istememesi anormal değil bence.Ben erkek arkadaşıma birazcık çıtlatmıştım bu konuyu Hani bilmiyordum ki nasıl sever vs...Slikona bakış açısı ne?Duyduğum da oldu çünkü çevreden,bazı erkek küçük göğüsü evlenince sorun ediyormuş ,bazısı yapay diye slikon sevmiyormuş gibi Tepkisi şöyle oldu mesela,doğal olsun,minik olsun benim olsun Evlilik bu ya,meme mi sorun olacak aramızda.Ayrıca bu yaştan sonra ne gerek var,kim görecek,göremez zaten,öyle ohh memelere kavuştum diye dekolte filan giymeye de özenirsin şimdi,yok yok ne gerek var

kredi kartının fotosunu naptın kız Allah aşkına alemsin

benim alışveriş hastalığım ya işte pek bişi demiyo ama bazen abartıyorum rüyamda bi ayakkabı gördüm eşim salonda oturuyor kalktım baktım netten buldum eski kulandığım bi ayakkabı modeliydi ama bu ay limiti doldurmuşum yukarı çıktım kredi kartının fotosunu çektim arkalı önlü aşa indim pc ye gömüldüm oda yanımdaki pc de telimden numarasını yazdım ayakkabıyı aldım numaramı vs de yazdım o sırada faceden kız kardeşime ne kadar uyanık olduğumu yazıyodum böbürlenerek telefonu çaldı dibimde oturuyor açtı bir ses merhaba biraz önce bi ayakkabı aldınız netten teyid etmek için aradım numarası rengi bu bumu olacak dedi eşim gözüme baktıböle ben kapattı dediki ya nasıl bir insan sın bende oraya gömülmüş napıyo diyodum hadi benden gizli aldın benim numaramı niye verdin dedi alışmışım senin numaranı çevirmeye sanırım ordan yakayı eleverdim dedim öle rezilliğim olmuşdu

aynısı evet bende öle şeyler duymuşdum şimdi asla istemiyo ooy oyy

adı ney ilacın nöbetçi bul netten haritadan bak yarın hemen çık al rahatlarsın kendin için iyi yani kocana üzülmedimde haketti okadar mülayimlik yeter hırkanı koy yanına uyurken sakinleşir

pasiflora imiş. ben onun antidepresan oldugunu duymustum yanetkisizmiş falan diye.bilmiyorum artık eczacıya sorarım.
ben yokkendi hırkam şimdi işe yaramaz hem sakinleşmesi gereken o değil benim. adam yemek var mı dedi nerdeydiysen orda yeseydin diye bir girdim nerden cıktım ben bile hatırlamıyorum. hiç sevmediğim çeneli kadın tipine büründüm

pasiflora hafif şurub eczacıya sor birde deki uyku yapmasın pls uyuşturmasın de ilk önceleri yatarken iç sabaha cillop olursun içinde bir neşe bir kelebek sonra alışırsın zaten arada deşarj oluyı insan ya olsun bi daha yapmazsın olur biter eşin anlamadımı ay hali yüzünden olduğunu

diyecek bişey bulamadım gercekten cadısın

aynısı evet bende öle şeyler duymuşdum şimdi asla istemiyo ooy oyy

Ya bir de şöyle düşündün mü,tamam biz özeniyoruz filan da.Hadi geçtik parasını,operasyon sonrasındaki iyileşme sürecini de diyelim.Ben ilk zamanlar değil ama birkaç sene sonra sorun yaşayan da çok duydum.Sızdırma yapan,kayma yapan,deforme olan,yenilenmesi gereken gibi.Ben operasyondan korkmuyorum da,mesela bir 5 sene sonra nasıl olur,bir problem çıkarsa filan.

ben antidepresan istemiyorum ki amaa vücuduma sokmak istemiyorum onları. ama o içimde sebebpsiz neşeyi de istiyorum aslında :)
anlamıyor.oysa bas bas bağırıyor her yanım karakter değiştiriyorum ve her ay bu haller gelmeden önce anlatıyorum hayatım bak ben o dönemde cok kötü oluyorum nolur beni anla üstüme gelme tepki verme sar sarmala. yokkk... artık regl yaklaşım tarihimi önceden yazıp asıcam aynaya her sabah görsün geri sayım yapsın. hep böyle her ay kıyametler. sonra birgün demesin mi ne kadar huzurlu evliliğimiz var illa ayda bi kere kavga çıkartıyorsun. hahh dedim üstüne bastın o "ayda bir kere" bölümünü lütfen sende başka pencereden değerlendir biraz

diyecek bişey bulamadım gercekten cadısın
ben böle deildim yaşarken oldum

ya düşündüm düşünmemmi ama bi 3 yıl önce yapılan memelerle şimdikilerin arasında okadar çok kalite farkı varki artı diyorum öle düşünüce 7 bini verip yaptıran ilerde de bakımını yaptırır tıpkı 40 bin verip harley alıpda her servisde en ufak probleminde saat başına 100 Euro para verilmesi gibi en küçük parça deişiminde milyarlar verilmesi gibi düşünüyorum

ahahahaha harbiden anlamıyooo kocaman yaz duvara as geri sayım başladı diye ya ne istemiyon antidepresan sokmam vücuduma demiş birde migren gibi bişi buda gergin oluyosan ilacı bu napacan mecbuuur

ahahahaha harbiden anlamıyooo kocaman yaz duvara as geri sayım başladı diye ya ne istemiyon antidepresan sokmam vücuduma demiş birde migren gibi bişi buda gergin oluyosan ilacı bu napacan mecbuuur

ama ben anne olmak istoyrum bir yandanda. her ay boşanma kararı alıyor olsamda

ama ben anne olmak istoyrum bir yandanda. her ay boşanma kararı alıyor olsamda

ben hamile kaldığımda sağlam ilaçlar kulanıodum kaldığımı öğrenir öğrenmez bırakdım çocuğum çok şükür gerizekalı da olmadı bi sorun yok yani sana damardan eroin al demiyorum bunlar çok hafif ilaçlar sadece azcık rahatla diye oda ayda bir

tamam haklısın herşeyden önce kendmi yıpratıyor bu durum yıllardır perişan oldum valla.
bu arada 2 kupa melisa ve adaçayı karışımı içmştim gökten bir uyku indi bana anlatamam tüh yaa hiç istemiyordum uyumak

birde yaşın kaç kız efuli hep merak ederim ben anneler ve yaşlarını. hele senin gibi çılgınlara bayılırım benim annemde öyleydi coşkuyla büyüttü bzi ama ben neden böyle narin vede kırılgan oldum bilmem cabbar olmalıydım halbuki

Son düzenleme:

bebek çalışması yaparken bu adaçayına dikkat et keşke daha önce içeydin adama bağıracağına uyurdun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…