desperaaagenemi korktun yanına bi cop al cop cesaret verir cümleten arkadaşlar merhaba benim hiç bi sorunum yok yine ağrılarımdan dolayı oturuyom gayet iyiyken meme büyütenlerin konusuna girdim off canım sıkıldı iyice daraldım aramızda hiç bi sorun olmayan kocama düşman gibi bakmaya başladım adamda nolduki sana diyo off ruh halimi anlatmaya kelimelerim yetermiki
ben böle deildim yaşarken oldum
ya düşündüm düşünmemmi ama bi 3 yıl önce yapılan memelerle şimdikilerin arasında okadar çok kalite farkı varki artı diyorum öle düşünüce 7 bini verip yaptıran ilerde de bakımını yaptırır tıpkı 40 bin verip harley alıpda her servisde en ufak probleminde saat başına 100 Euro para verilmesi gibi en küçük parça deişiminde milyarlar verilmesi gibi düşünüyorum
uyuyamayanlar lütfen buraya :)))))
hilal sen niye uyumuyon
Yaa bn fenalardayımm bugun merdivenlerden yuvarladım ayak parmagım çatladı kıkırdakları koptu yatıyorum fulll agrıdan uyuyamadım 😩😩😩
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...
oooof geçmiş olsun yaa etkili bi ağrı kesici alsaydın nasıl oldu öyle ya
Yaa bn fenalardayımm bugun merdivenlerden yuvarladım ayak parmagım çatladı kıkırdakları koptu yatıyorum fulll agrıdan uyuyamadım 😩😩😩
Aldım ama ilk gece zor gecer dedi ya üst katta yatak odasını temizledim süpürge elimde iniyodum aşagı kata aksilik işte bnde anlamdım desem yeridir paldır küldür uçtummda baya fena oldu neysr rabbim daha kötüsünden korusun diyorum 😔😔
longinga geel gelll:) napıyon
Çok geçmiş olsunBenim ayağıma da benzer birşey olmuştu,çatlak yoktu ama kıkırdak kopma olayı gibi birşey söylemişti doktor.Acayip şişmişti,ağrısı da çok fena olur tahmin ediyorum.Doktor bir ağrı kesici vermedi mi?
Çok geçmiş olsunBenim ayağıma da benzer birşey olmuştu,çatlak yoktu ama kıkırdak kopma olayı gibi birşey söylemişti doktor.Acayip şişmişti,ağrısı da çok fena olur tahmin ediyorum.Doktor bir ağrı kesici vermedi mi?
Çok saolun verdi ewt ama ilk günm fayda etmio desem yeridir ewt cok şişsti ama bagladı bnmki çelikle çatlay oldugu için kısa zmnda gecer inş 😔😔
Tez zamanda geçsin inşallah.Bende çatlak olmadığı için çelik olayı yoktu ama hani alçı gibi hareketi engelleyen ama kireçten değil,sargı gibi birşey var ya,sert,onun içindeydi.Şişmesi normalmiş,öyle demişti bana yani doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?