• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uyumayanlar uyuyamayanlar

Hımm kötüymüş ya valla eşinle konuş güzelcene ben bunu yapmak istiyorum iyi degilim die kıs sen kandırırsın inanıyorum bu arada nereye tasındın belki yakınızdır😉😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...

ben söylerim konuşurum hep zaten doğarken çenem bi yere takılmış sanırım çene isali gibiyim ama artık ondan bekliyorum da kimden bekliyorum ki nato mermer nato eşim özel gün kutlamaması mı dersin bişi derim duymaz kıskanmaz normalde özgüveni tavandır ama bu spor salonuna takmasına şaşdım yaa en sonunda giyecem taytı yarım atleti sokağa düşecem al sana spor diye muğlaya taşındık

ya normalde sölerim ama söyleyesim yok arkadaş bıktım ya mal gibi hep ben sölüyom aslında kinliyim ben ona çok yanlış biliyorum çocuk olduğundan beri tamam ben öle restorana gidipde koşa koşa yemek yiyip gelmeyi sevmem ama bi gezi olabilir bi piknik olabilir söleyince yapıyo arkadaş kafan basmıyomu birde sen söle sen iste ya yook artık varya bahçeye inesim yok balkona çıkıyom bi tek okadar günlerdir bisiklete binmedim ya geçen hafta pazara gittim okadar oda tek pazar çıkışına geldi çay içtik okadar dövme yaptıracam ben çok istiyorum normalde o istemiyo diye sırf yaptırıyom haa :D ahahaha bi tane yaptıracam ona razı oldu diye şimdi ikiye çıkardım :27:

bende dışarı çıkalım dedğimde adam koltukaltına gazete yerine mangal sıkıştırıyor bıktım artık hayatımız ormana geçiyor diyorum yeter
bigun baktım mangalı hazırlıyor yine noluyor dedim hani kahvaltıya gidiyordukk?? öyle zaten aşkım belki sonrada canımız mangal çekerse diye arabaya atayım malzemeleri dedim.. güler misin ağlar mısın adam filmlerdeki atletle mangal yelleyenlerden resmen :27:
bigun hazırlan yemeğe gitcez dedi süslen topuklu ayakkabılarınıda giy. aha dedim tamam süper. hazırlandım çektim topukluları. yolda ahh şimdi mangala gitseydik şunu alsaydık bunu alsaydık pişirseydik oohfff diye diye ciğerci kedisi gibi yalandı. ee sonuç? o topuklularla haydii ormana topraga bata çıka yürü rezil ol millete kekoya bak pikniğe nasıl gelmş bakışları altında ezil :36:

ben söylerim konuşurum hep zaten doğarken çenem bi yere takılmış sanırım çene isali gibiyim ama artık ondan bekliyorum da kimden bekliyorum ki nato mermer nato eşim özel gün kutlamaması mı dersin bişi derim duymaz kıskanmaz normalde özgüveni tavandır ama bu spor salonuna takmasına şaşdım yaa en sonunda giyecem taytı yarım atleti sokağa düşecem al sana spor diye muğlaya taşındık

Garipp tas atsam tıkırdamaz diosun valla yapısı oyleyse ne yaparsan yap bişi değişmez takmıcan kafana düşünme bile kendini doldurup yıpratma yani onlara bişi olmuyo gene olan sana olur inş cözersin spor işini😊😊

selam kızlar bende uyuyamıyorum eşim gecei olduğu için yalnız tırsıyorum

Anlıyorum,isteyince ne kıymeti kalıyor diye düşünüyorsun değil mi?Biz bu konuda erkek arkadaşımla tartışmıştık bir ara.Hani erkek kafası böyle işleyebiliyor demekki,onu anlaman açısından yazıyorum.Mantığı şöyledi bak:Yahu evet,iste.Açıkça söyle hiç dolandırmadan.Böyle imalarla,kaprisle,surat yaparak,laf sokarak belli etmeye çalışınca daha beter sinir oluyorum ben.Müneccim miyim yahu senin her an içinden ne geçtiğini,canının ne istediğini,neye heveslendiğini bilebileyim.Sen söyle,uygunsa durumumuz,o anki halimiz,yaparız,niye yapmayalım?Canım bence eşinle olayı ayrı tabii de,kendin hiçbirşey yapasım yok olayına fazla kaptırma ne olur.Böyle böyle kapanma yani,daha çok bunalırsın bence.Dövmeyi de yaptır elbette istiyorsan,nasıl bir şey düşünüyorsun?
kızımın el izini çıkardım isminin anlamı yıldız bir yıldızın içine oturttum onu yaptıracam birde ayak izini mi yaptırsam :27:komple resmini yaptracam nerdeyse :))))
bende dışarı çıkalım dedğimde adam koltukaltına gazete yerine mangal sıkıştırıyor bıktım artık hayatımız ormana geçiyor diyorum yeter
bigun baktım mangalı hazırlıyor yine noluyor dedim hani kahvaltıya gidiyordukk?? öyle zaten aşkım belki sonrada canımız mangal çekerse diye arabaya atayım malzemeleri dedim.. güler misin ağlar mısın adam filmlerdeki atletle mangal yelleyenlerden resmen :27:
bigun hazırlan yemeğe gitcez dedi süslen topuklu ayakkabılarınıda giy. aha dedim tamam süper. hazırlandım çektim topukluları. yolda ahh şimdi mangala gitseydik şunu alsaydık bunu alsaydık pişirseydik oohfff diye diye ciğerci kedisi gibi yalandı. ee sonuç? o topuklularla haydii ormana topraga bata çıka yürü rezil ol millete kekoya bak pikniğe nasıl gelmş bakışları altında ezil :36:

ahahahahaha ablamın kocası öyle hatta dahada beter kadın yemek yapar eve gelir koca hadi mangala artık öle bi kordine olmuş alışmışlarki haydi diyince hepsi bi görev edinmiş biri bardakları tüpü demliği alıyor biri suyu ekmeyi pişecekleri alıyor biri topu vs kapıyo şok olmuşdum bizimkide öyle de okadar deil buda motorla geziyim anca şurda bi tepe var gidip bi bakıyım ne var orda böle bi tip izin versem bahçeye çadır kuracak ya

Garipp tas atsam tıkırdamaz diosun valla yapısı oyleyse ne yaparsan yap bişi değişmez takmıcan kafana düşünme bile kendini doldurup yıpratma yani onlara bişi olmuyo gene olan sana olur inş cözersin spor işini😊😊
ya ben normalde estetik istiyorum yaptırmıyor izin vermiyor diye dövme yaptıracam dedim gıcıklığna bişi diyemedi çözerim ama artık takatım kalmadı

selam kızlar bende uyuyamıyorum eşim gecei olduğu için yalnız tırsıyorum

hoş geldin bizimde eşlerimiz gececi benimkinin işi gece çeşitli tonlarda horlar ve horlarkende tv izler çok yeteneklidir kendisi :27:

hoş geldin bizimde eşlerimiz gececi benimkinin işi gece çeşitli tonlarda horlar ve horlarkende tv izler çok yeteneklidir kendisi :27:[/QUOTE]

kapatıncada hemen uyanır dinliyordum ben diye kızar :D
benimki yatar ben ışığı kapatıp geri dönene kadar o uykuya nasıl dalar da horlamaya başlar anlamam

:(ben seste uyuyamıyorum öle bişi yaparsa hemen uyandırıyorumm:1::1:

bende sağa sola döner gibi tepiyorum o da dönüyor kesiliyor ses. yine başlıyor yine tepiyorum :)
birde konuşur benimki hemde ne konuşmak kavga eder küfür eder uykusunda. ellemeye korkarım kavga ettiği kişi sanacak beni gömecek oracığa diye :)

:9:
hoş geldin bizimde eşlerimiz gececi benimkinin işi gece çeşitli tonlarda horlar ve horlarkende tv izler çok yeteneklidir kendisi :27:

benimki yatar ben ışığı kapatıp geri dönene kadar o uykuya nasıl dalar da horlamaya başlar anlamam[/QUOTE]

ay Allahdan ole bir derdim yok horlamak kötü ya kızlar bu arada özelden msj atarmsısınız bana face eklemem için tabi isteyenler

:(ben seste uyuyamıyorum öle bişi yaparsa hemen uyandırıyorumm:1::1:
ben alıştım bana hiç batmıyor valla zamanında aşk acısı çekerken çok büyük yemin etmişdim yanımda kükrese bile rahatsız olmayacam yeterki kavuşuyum diye :27:

benimki yatar ben ışığı kapatıp geri dönene kadar o uykuya nasıl dalar da horlamaya başlar anlamam[/QUOTE]

bende alıyom kumandayı dinliyom ben diyo o kafa neolur ya bilinç altı mahvoluyor işte doluyo en gereksiz bilgilerle sorada su istiyom ayran getiriyo işte :27:

kızımın el izini çıkardım isminin anlamı yıldız bir yıldızın içine oturttum onu yaptıracam birde ayak izini mi yaptırsam :27:komple resmini yaptracam nerdeyse :))))

ahahahahaha ablamın kocası öyle hatta dahada beter kadın yemek yapar eve gelir koca hadi mangala artık öle bi kordine olmuş alışmışlarki haydi diyince hepsi bi görev edinmiş biri bardakları tüpü demliği alıyor biri suyu ekmeyi pişecekleri alıyor biri topu vs kapıyo şok olmuşdum bizimkide öyle de okadar deil buda motorla geziyim anca şurda bi tepe var gidip bi bakıyım ne var orda böle bi tip izin versem bahçeye çadır kuracak ya

Yıldız ve el izi çok güzel bence.Ama ayak izi fazla kaçar gibi geldi.Hem el hem ayak izinin olması yani.Benim bir yakınım komple sırtına çok sevdiği birinin yüzünü yaptırdı.Ama tavsiye etmem,o kadar geniş alanda hoş durmamış.

bende sağa sola döner gibi tepiyorum o da dönüyor kesiliyor ses. yine başlıyor yine tepiyorum :)
birde konuşur benimki hemde ne konuşmak kavga eder küfür eder uykusunda. ellemeye korkarım kavga ettiği kişi sanacak beni gömecek oracığa diye :)

:1::1::1:haha bazen benimkide konuşuyo gülüyo korkuyom o zaman :1::1:

Back