uyumayanlar uyuyamayanlar

ben ingilteredeyim. burada saat turkiyeden 2 saat geri. tam bebegim uyuyor bilgisayarin basina gecip KK y atakilayim diyorum, turkiyede gece 1 olmus oluyor. oyle kaliyorum, kimseyle muhabbeti de denk getiremiyorum

desperaaa genemi korktun yanına bi cop al cop cesaret verir cümleten arkadaşlar merhaba benim hiç bi sorunum yok yine ağrılarımdan dolayı oturuyom gayet iyiyken meme büyütenlerin konusuna girdim off canım sıkıldı iyice daraldım aramızda hiç bi sorun olmayan kocama düşman gibi bakmaya başladım adamda nolduki sana diyo off ruh halimi anlatmaya kelimelerim yetermiki

ben ingilteredeyim. burada saat turkiyeden 2 saat geri. tam bebegim uyuyor bilgisayarin basina gecip KK y atakilayim diyorum, turkiyede gece 1 olmus oluyor. oyle kaliyorum, kimseyle muhabbeti de denk getiremiyorum

amann bende öle akşam 6 ya kadar çekiyorum elinden kurtulamıyorum ki iş yapıyım uyuyo iş yemek vs derken işte bu saatlere kalıyoruz bebeğin kaç aylık kızmı allah bağışlasın

İyi geceleeerr arkadaşım sende bnm gibi uyumamışsınn
uyuyamadım zaten uyumuyomki hiç ben 7 dede ayakdayım zombi ailesinden geliyom ben
bende burdayım..

nber gız napıyon

bu arada hep merak ediyodum bu iki üç kişinin birden mesajını nasıl alıntı yapıpda yazıyolar diye şimdi öğrendim tesadifen

amann bende öle akşam 6 ya kadar çekiyorum elinden kurtulamıyorum ki iş yapıyım uyuyo iş yemek vs derken işte bu saatlere kalıyoruz bebeğin kaç aylık kızmı allah bağışlasın

kiz 1.5 yasinda. elinden kurtulamiyorum diye herhalde bebisten bahsediyorsun
seninki kac aylik?

Bende de her gece aynı.Benim yakınlarda saracak koca da yok bir de Meme büyütme,hatta mümkünse toptan vücut kitlesini büyütme olayına hiç girme.Bu saatte bulamaç gibi cicibebe maması yiyiyorum zira 250 gr. kilo alabilmek için

off onu bende çok yedim zamanında hiçç tınmıyor bünye ben memeye taktım 40 ıma da gelsem menopozada girsem yaptıracam arkadaş sırf ikna etmek için ozaman dövme yaptırırım dedim kabul etti ya düşünebiliyonmu şimdi dövmeyaptırmama bişi diyemiyor vazgeçirmeye çalışıyo bende yaptırırım diyo yaptırr dedim offff niye bölesin sen anasın anaa diyo memesiz anayım kız yaptıranlara kendim yaptırmış gibi seviniyom yaa ayy kendime üzüldüm sen evli deilsin deilmi evlenmeden yaptır kız yoksa izin vermiyolar hemen yaptır kaynanandan al parasını kurban bayramına bana koç alma parasını yolla de

nber gız napıyon

bu arada hep merak ediyodum bu iki üç kişinin birden mesajını nasıl alıntı yapıpda yazıyolar diye şimdi öğrendim tesadifen [/QUOTE]

kötüü iyi olmaya geldim yanınıza :2:
senden naber neşen yerinde gene maşallah idolümsün :)

kız suratıma bi bardak su yemiş gibiyim biraz önce pat diye yayın gitti site yönetiminden mesaj diyo aşada hukukla ilgili bişiler alahım oraya tıklıyom buraya tıklıyom yok site yönetiminden mesaj var diyoda başka bişi demiyo anlamadımki

Evet bekarım şu an.Ben de özeniyorum çok yaptıranlara,öyle operasyondan filan korkmam da hiç,daha önce de lokal anestezi ile kesilip biçilmişliğim vardır.Para işte o kısmı nasıl halledicez?Benn,koç parası istiyicem,Çaki'den Mümkün değil,hele maddiyat işin içine girdi mi hiç yapamamki :26:

Aynısı bana da oldu,tekrar normale döndü şimdi.Ben de düşündüm yahu ne yaptım diye birden.Genel bir kontrol sanırım.

nber gız napıyon

bu arada hep merak ediyodum bu iki üç kişinin birden mesajını nasıl alıntı yapıpda yazıyolar diye şimdi öğrendim tesadifen

kötüü iyi olmaya geldim yanınıza :2:
senden naber neşen yerinde gene maşallah idolümsün :)[/QUOTE]
napalım ağlayınca bi yere varılmadığını gördüm zaten ağlayınca çok çirkin oluyorum ya türkan Şoray gibi olsam neysede çirkinliğime ayrı bi hava veriyo ağlamak burnum pancar oluyo neyse çenem açıldı gene noldu şimdi neyin var

"aramızda hiç bi sorun olmayan kocama düşman gibi bakmaya başladım" hahhaaha efulii bu halde de güldürdün beni kız öyle deme nazar değdirme aynısını tamda bu sabah ben demiştim bizim için koptu kıyamet sonra

istemeyecen işte lafı oraya getireceen ordan gir burdan çık hallet bu istek evlenince tavan yapar bak benden sölemesi şimdi bekarken yine iyiydi çocuk oldu söndü pufff barbiden tek eksiğim göğüs ya hof yaptırmam lazım benimkide para vermiyor ben biriktiriyom valla
Aynısı bana da oldu,tekrar normale döndü şimdi.Ben de düşündüm yahu ne yaptım diye birden.Genel bir kontrol sanırım.

kız çalışmamı var nedir arkadaş tam kahvemi yaptım iki lafın belini kıraçam veri tabanı çalışmasıymış tadilatın zamanımı ya

kız göğüs estetiği için izin vermiyor ikna ederim diye diyoki sakın konuyu açma dinlemeyecem sen nasılsa ikna edersin biliyorum bu yüzden kulaklarımı kapatıyom parada beş kuruş işlemez diyo acaba uykuda İngilizce öğrenme muhabbeti çıktı ya bende uykusunda göğüs ameliyatınımı işlesem beynine evet şimdiii göğüs estetiği için 7 bin ateşliyosunn çok istiyosunn yaptırmamı gibi ahaha yattı bu iş kafama sen anlat bakıyım noldu neler oldu bitti

Ben isteyemem,öyle ordan burdan girip çıkmayı becermemem de kendim biriktirebilirim belki,artık kaç zaman sonraya birikirse Benim de gidip geliyor,teknik çalışma gibi birşeyler yazdı biraz önce.

adet öncesi deliliklerim başladı yine ağlamalar sinirden titremeler herşeye gıcık olmalar. hatta kadın doğumda konu açtım anam biri bana kaprisli demesin miii kimse beni anlamıyoo diye ergen tribine girdim resmen.
derken ben bu ruh hali içinde cebelleşirken sabah öpe koklaya uğurladığım eşimi buldum çatacak, yine nerdesin sen davası. her haftasonu oldugu gibi. ama tabiki tek fark bu sefer ben coşkun haldeyim gece yarısı kavga kıyamet kapılar camlar acık rezillik diz boyu. her adet öncesi boşanma kararı gene alındı anlayacağın. bıktım kendimden

hahaa sabah doktor programını mı izledin kız bu sabah bende takıktım göğüslerime yaptırcam dedim benimki ters ters baktı halbuki buyuk sevdiğini biliyorum ama adam ona değil cümle aleme karşı yaptıracam hayalini canlandırdı birden gözünde deli mi ne. yüzünde o ifadeyi gördüm. hem benim büyüme çağında büyümeme eşlik etmeyen o organlara takıntım zatii varıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…