Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saolasın asoosss beni bi sen anlıyon yaasumavisi sen evli deil çalışıyonmu şuan
Yok evli degilim kismetse 1 ayada ise basliyorum
bugün bilmiş bilmiş kalktım ne yemek yapacan dedi eşimburnum havada Arnavut ciğeri dedim aa süper falan dedi obur gittim her zamanki gibi klasik yaptım ama diyomki ciyerleri doğrarken bunda bi acaiplik var ciyerler doğranmıyor küçük kuzu ciyerimiymiş bu ya diyom incecik hasas böle arada kalp çıkıyo küçük doğruyom diyomki nekadar çok kalp koymuşlar ala ala diyom yaptım una buladım arkadaş ciyerler ayrılmıyor birbirinden topak oldu kafam kadar neyse ikiye böldüm zorla kızarttım ayrılmıyor birbirinden zorla ayırdım süsledim eşim yedi
böle kaldı adam noldu güzel deilmi baya dedim tavuk ciyeri lan bu hangi ciyeri pişirdin dedi kalktı dolaba baktı ki köpeğe aldığı ciyeri pişirmişim soğan ekmek yedik yaa resmen
![]()
hayırlı olsun inşaalah başlarsın
Yiyebildiyseniz çok iyi ama o kadar emek harcamissin adamcagiz yemesinde ne yapsin :)
yiyemedikki bismillah bi tuhaf olmuşdu ya baksan havamdanda geçilmez sanırsın gurmeyim
Valla aslında uyusam uyurum da; gündüzleri ev işleri+biri 5yaşında,diğeri 4aylık bebe ile pek kendimle ilgilenemediğimden geceleri değerlendiriyorun napiyim:)
allah yardımcın olsun benimde bi bakıma öle de bişi sorcam ikinci çocuğa nasıl karar verdin yaptın benimde içimde şu aralar bi düşünce var öle yapsammı diye de
Forum sarıyor, hastalık gibi, ayrılamıyorum ondan uyumuyorum, yoksa uyku sorunum yok =) Kopmak lazım bu internetten, biliyorum da, feci alışkanlık yapıyor =) Gideyim yatayım bari =)
iyigeceler bende pasta yıyeyım barı![]()
uykum yokkkkk nerdesiniz![]()