Derdin mi varda acıkladım daha yeni konu acıp simdi kirlilk yapmayım insanlara burdada anlatıp.. :) ama özet geceyim aile, fakir genc, gururlu genç, mesafeler, güvenip ortada kalan kız, gecmeyen geceler, 4 aydır arada sesini duyup kapatan gururlu erkek. yakında kafayı sıyırttırdınız alın ne yaparsanız yapın diye iki tarafa bağırıp sıyırcak sıyırık kız :)
bence o gece duygular düşünceler yoğunlaşıyor ondan korkuyo
ooo hoş geldin çalışıyon adı altında gene deilmi
bence o gece duygular düşünceler yoğunlaşıyor ondan korkuyo
ehehehe:)) çaktırma
Gece uyuyamayan kişi de bence illa ki vardır bir problem ama ruhsal ama fiziksel.
Normal insan işi değil gece uyumamak arkadaş..
vallaha mı kız ne dusuncem yaa vallahı suan keske kuru fasulye yapmayaydım gazım var dıye dusunuyorum daha soylemesı ayıp esım hıc pırtlattıgımı duymadıda duymaması ıcın cabaladım stresten ıyıce gaz oldu ateşle yaklaşma o derece:26:
merhaba bende sendenım uyuyamamı sanırım etkılıyor lambaları acık bırakıyorum sabah esıme aaa unutmusum dıyorum falan nolcaksa lamba acık olunca
karanlık ve sessızlıkten
oflaya puflaya eşimi uyandırdım yanıma oturdu pc ye bakıyo bön bön ama mausu ters tutuyo farkında bile deil su istedim ayran getirdi nolacak bu adamın hali yaa
ozaman hiç birimizin neden belirtmesine gerek yokki hangimiz normal alah aşkına en çok ben normalim içinizde
vallaha mı kız ne dusuncem yaa vallahı suan keske kuru fasulye yapmayaydım gazım var dıye dusunuyorum daha soylemesı ayıp esım hıc pırtlattıgımı duymadıda duymaması ıcın cabaladım stresten ıyıce gaz oldu ateşle yaklaşma o derece:26:
Gece gece güldüm ya gözümde cok tatli bir çift canlandi ama Allah mutlulugunuzu bozmasin :)oflaya puflaya eşimi uyandırdım yanıma oturdu pc ye bakıyo bön bön ama mausu ters tutuyo farkında bile deil su istedim ayran getirdi nolacak bu adamın hali yaa
Kendini alistirmaya calissan yavas yavas onceden bende cok korkardim karanliktan sessizlikten simdi karanlik ve sessizlik olmadan hayatta uyuyamiyorum su anki gibi
Uyuyamayanların en normali seni seçtim efuli:)
kasmaaa kastıkça gelir eşin duymasın diye niye çabalıyon ya ne kadarlık evlisinki senpeki geirmek serbestmi sizin evde bi fikrim var soda gibi gazlı bi içecek iç geirirken sal gitsin kaynar arada
ya ınsan gece uyumayıncada mal gıbı oluyor yaslanıyor vallahı
Gece gece güldüm ya gözümde cok tatli bir çift canlandi ama Allah mutlulugunuzu bozmasin :)
kasmaaa kastıkça gelir eşin duymasın diye niye çabalıyon ya ne kadarlık evlisinki senpeki geirmek serbestmi sizin evde bi fikrim var soda gibi gazlı bi içecek iç geirirken sal gitsin kaynar arada
hee okadar normalimki köpeğimiz havluyo sürekli ışık açıyoruz susuyo eşimin kulağını öpüyorum kızım güneşlenen turistlerin ayaklarını gıdıklayarak taciz ediyo
allah ıyılıgını versın kahkaha attım ya ayarlayamazsam senfonı cıkarsa ortaa1.5 yıllık cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?