uyumayanlar uyuyamayanlar

sevende grur olmaz oa öle mesaj at sesini dinledikden hemen sonra eğer seviyosan git sonuna kadar önce aileni ikna et sonra oğlanın peşine düş canından bezssin

bence o gece duygular düşünceler yoğunlaşıyor ondan korkuyo

vallaha mı kız ne dusuncem yaa vallahı suan keske kuru fasulye yapmayaydım gazım var dıye dusunuyorum daha soylemesı ayıp esım hıc pırtlattıgımı duymadıda duymaması ıcın cabaladım stresten ıyıce gaz oldu ateşle yaklaşma o derece:26:

Son düzenleme:
oflaya puflaya eşimi uyandırdım yanıma oturdu pc ye bakıyo bön bön ama mausu ters tutuyo farkında bile deil su istedim ayran getirdi nolacak bu adamın hali yaa

Bak senin derdin de fizyolojikmiş:)

oflaya puflaya eşimi uyandırdım yanıma oturdu pc ye bakıyo bön bön ama mausu ters tutuyo farkında bile deil su istedim ayran getirdi nolacak bu adamın hali yaa

ben esımı kaldırsam ha hu noldu ha hu der gene uyur kaldıramam hayatta

kasmaaa kastıkça gelir eşin duymasın diye niye çabalıyon ya ne kadarlık evlisinki sen peki geirmek serbestmi sizin evde bi fikrim var soda gibi gazlı bi içecek iç geirirken sal gitsin kaynar arada

Gece gece güldüm ya gözümde cok tatli bir çift canlandi ama Allah mutlulugunuzu bozmasin :)

Kendini alistirmaya calissan yavas yavas onceden bende cok korkardim karanliktan sessizlikten simdi karanlik ve sessizlik olmadan hayatta uyuyamiyorum su anki gibi

ya ınsan gece uyumayıncada mal gıbı oluyor yaslanıyor vallahı

kasmaaa kastıkça gelir eşin duymasın diye niye çabalıyon ya ne kadarlık evlisinki sen peki geirmek serbestmi sizin evde bi fikrim var soda gibi gazlı bi içecek iç geirirken sal gitsin kaynar arada

allah ıyılıgını versın kahkaha attım ya ayarlayamazsam senfonı cıkarsa ortaa 1.5 yıllık cnm

he bıde serbest mı derken adamlara hersey serbest canım kıllı mahlukatlar

allah ıyılıgını versın kahkaha attım ya ayarlayamazsam senfonı cıkarsa ortaa 1.5 yıllık cnm

kızım hazır kahkaha atıyon sal bi kaç tane gitsin ee bayada olmuş evleneli ya kim ilk adımı atacak gaz atış serbest iznini ahaha ilk ben almışdım bişi olmaz hiç oralı olma tutmazsa sahip bile çıkma suçlayan gözlerle eşine bak pısım otursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…