uyumayanlar uyuyamayanlar

teşekkür ederim canım :) tavsiyelerin için çok sağol yarın ilk işim köpük almak olacak

Canım benim çok şekermiş ya maşallah ona Yaramazlık yapacak tabi, hemencecik büyüyüveriyorlar ya zaman çok çabuk geçiyor. Kıymetini bil bu yaşının video çek yaramazlıklarını.

zaten tek yapabildiğim o video çekiyorum sürekli bi yakınım bana geldi 2 günlüğüne nasıl kaçacaklarını bilemedi garibim şok oldu

Allah şifa versin canım, çok zordur eminim Allah güç kuvvet versin sana.

loginga andiroidmisin zombigillerdenmi nasıl bünye o

Yani evrim geçirdim,mutasyona filan uğradım herhalde Tövbe Yarabbim,zombiden halliceyim işte,vampirella sınıfına daha yakın gibi.Gündüz birkaç saat uyku,o da hani böyle çok rahat bir uyku olayı değil.Gece; sanki gündüz normal bir insanın hani nasıl uyanık hali olur,öyle işte.

doktora gittinmi git bir an önce niye böylesin yakında çöküşe geçersin bak benden söylemesi düğün resimlerine baktığında yıllar sonra kaynananla kanka gibi göründüğünde efuliyi dinleseymişim dersin

şanslı kullarındanım dayanabiliyorum allah çocuğuma sağlık versin eşime sağlık versinde benim hayat enerjimden bişi eksilmiyor zaten

Amin canım, Allah şifa versin. Derdi veren Rabbim dermanı da verir inşallah..

Kızlar cümleten iyi geceler. Allah rahatlık versin ben yatar

Rica ederim, yalnız mümkünse doktora danışarak kullanmak lazım. Gerçi ben kafama göre kullandım faydasını da gördüm sakinleştiriyor insanı ve uyku yapıyor.

Bünyemden şüphe etmeye başladım zaten,bu nasıl birşeydir yani,var bir gariplik,bir sebebi olması lazım.Çok zor şeyler atlatmış biriyim ben,şu an burada böyle rahat rahat yazdığıma bakmayın.Psikolojik belki de ama psikiyatra filan gitsem,çok duydum çevremdem,yazıyorlarmış bir uyku hapı tamam.Tahlil yaptırmak için iç hastalıkları uzmanına gidicem yakında.Bu konuda bir tavsiyesi olur mu bilemiyorum ama.

Yakında gidicem,iç hastalıklarına,tahlil filan hani yapılsın.Fiziki bir durumdan mı kaynaklanıyor yoksa psikolojik mi en azından o anlaşılır sanırım.Çaki ile kanka
eyvah eyvah

senin problem kafada kafadaaa iç hastalıklarına gidip napacan dalanda böbreğinde bişi olsa uyutmanımı engeliyecek bi bağlantı kuramadım psikiatriye gidersen evet uyku hapını verip yoluyolar da nörolojiye git ama söyle gittiğinde tahlili vs onlarda yapıyo yani direk psikiatriye gidersen sonuç zor alırsın ama başka bölümden incelene incelene psikiatriye düşecen gene ozamana kadar neyin var çıkar ortaya bence gene psikşatrilik senin durum

Ne bileyim işte direkt psikiyatriye gitmek istemedim,malum yolla çözüm bulacak yollayacak diye.Fiziki açıdan bilemiyorum tabii ama uyku çipim filan mı yandı ne oldu Kahve,sigara olayı da var bende çünkü,belki iç hastalıkları uzmanı birşeyler önerirse doktor ya,ondan duymak etkili olur Bu arada sana da çok geçmiş olsun canım.Anlayamadım tam olarak ağrı olayını nerenden rahatsızlık veriyor ama kronik ağrı ile yaşamak zordur,tahmin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…