Ne bileyim işte direkt psikiyatriye gitmek istemedim,malum yolla çözüm bulacak yollayacak diye.Fiziki açıdan bilemiyorum tabii ama uyku çipim filan mı yandı ne olduKahve,sigara olayı da var bende çünkü,belki iç hastalıkları uzmanı birşeyler önerirse doktor ya,ondan duymak etkili olur
Bu arada sana da çok geçmiş olsun canım.Anlayamadım tam olarak ağrı olayını nerenden rahatsızlık veriyor ama kronik ağrı ile yaşamak zordur,tahmin ediyorum.
hee o kahve seni uyutmuyor olabilir yada bilinç altındaki birikinti benim rahatsızlığım boynumu o anakucağı kanguru denen çocuk askısından oldu bir kere sakatladım boynumu aylarca çeviremedim umursamadım sonra ağrı dağılmaya başladı gittim doktora kas zedelenmesi dedi gevşetici ve ağrı kesici verdi yolladı sonra farkettimki en küçük bi kasılmada mesela tvde kötü bi haber izliyorum doğal olarak farkında olmadan geriliyosun ağrı başlıyo anında boynumdan omzuma ordan sırtıma belime arkadan diz hizama kadar giderek şiddetleniyor başıma baskı yapıyor bu kez beyinde ur var gibi bir ağrı ve en ufak başımı salayamıyorum bi zaman sonra görmem azalıyor o raddeye geldiğimde normal haplar etki etmiyor iğne de etki etmiyor ancak iki etkili iğne etki ediyor sadece ağrım hafifliyor ve çokda yorduğu için yatabiliyorum uyuyabiliyorum ama uyandığımda o ağrı devam ediyo kısır döngü işte kasıldığında ağrıyo ağrıdıkça kasılıyo amann boşver :))