Kız şu an uyuyor yanımda:) Çok yoruldu bugün biz de geç geldik eve ama ben gece kuşu olarak henüz yatmadım. Çalışma adı altında kafa dağıtıyorum bilgisayar başında:)
Senin minnoş ne yapıyor yine 7 de uyandırıyor mu seni? Valla iyi dayanıyorsun. Gündüz uyumuyor musun hiç bebek uyuyunca?
kızlar ben saçlarıma perma yaptrdım sizce uzun süre kullanabilmek için nasıl kullanmalıyım
bende bir ara sarı yapmıştım ama rahat edemedim bana yakışmadı daha doğrusu :))
banada yakıştığı söylenemez kibariyeden hallice oluyorum
Çalışmak tabi, çocuk bakmak hiç kolay değil canım. Sabah 7 de kalkınca sen nasıl dayanıyorsun uykusuzluğa ben onu merak ettim. Ben gece uyumam ama gündüz geç kalkacaksam yoksa dayanamıyorum hiç. Haftada 3 gün erken kalkıyorum ona göre erkenden cuppa yatak:26:
7de aynen devam bugün beni öldürdü ya mutfakda bulaşıkları falan yerleştiriyorum alttaki dolabı açtı süzgeçle rendeyi aldı oynuyo bişi demedim sonra baktım içeri gitti sesleri geliyor içerdeki konsolu açmış süçgeç rende tencere kapaklarını yerleştiriyor bide bişeyleri saklama huyu varki off bi unutsa şu huyunu geçen gün çorabımı klozete atıyo kapağı kapatıyor fare sandım ya uyuyamıyorumki ben kitap oku bahçeyle kediyle köpekle uğraş falan anca akşam oluyo
nerden geldi aklına kuafördemi boyatıyosun evdemi boyuyosun
kısa iken kolaydı eşim boyuyodu ama şimdi uzadı kuaför yapıyo
valla normalde 10 bardak kahve bir demlik çay içsem bile kafamı yastığa ne zaman koyarsam saniyesinde uyurum hiç problemim yok o konuda ama bazı sağlık problemlerimden dolayı artık uyku hayal oldu en son ne zaman uzun uzun uyuduuum hamileyken heralde ozaman alah tarafından bütün rahatsızlıklarımdan arınmışdım
kısa iken kolaydı eşim boyuyodu ama şimdi uzadı kuaför yapıyo
Canım ya ısır onu sen tatlı yanaklarından:) Ne yapsın araştırma yapıyor çocuk. Yalnız klozet olayına koptum ya fenaymış
Kocanın kıymetini bil valla, biz hiç görmedik öyle şeyler
asoss :bütün gün oturmuyolarki enerji tavan sonra öle uyuyup kalıyorlar buda bi nevi çalışmak ben öyle görüyorum yani kk sgk mı ödese iyi olur artık düzenli giriyorum
loginga : o kargalara ekmeği ıslat içine uyku hapını koy köfte gibi sık at kafalarına yesinler
Uyku hapını bulsam ben içicem.Yok,yok,uyuyamıyorum çıldırıcam.Neler denedim olmadı,bir uyku ilacı içmedim işte ama o da bağımlılık yapıyor filan diyorlar,çekiniyorum o yüzden.O kadar hasretim ki şöyle kafamı yastığa koyar koymaz horul horul dalmaya.
saç boyaması kalsın iyi olsunda gerisi olmasa da olur
bitki çayları denedinmi
bazen durup bakıyorum da o fişi takılmış elektrikli fare gibi ordan oaraya koşup ortalığı özenle dağıtırken birinin bunu bana kasti olarak yolladığını düşünüyorum koltukların bütün yastıklarını çekip indiriyor bütün mutfak eşyaları elinden alamıyorum yumurta pişirecem tavayı zor aldım elinden su sebili var orda elini yıkıyor yere akan suyla temizlik yapıyo eşyaların yerini deiştiriyor yani say say bitmez ailemde herkes bana resmen k... la gülüyo ettiğini çekiyosun diye başda annem
Geçmiş olsun canım uyumamak içten içe insanı çökertiyor, bağışıklığını düşürüyor. Uykunun gelmesinde sıkıntı varsa bitki çayları papatya, ıhlamur, lavanta, melisa çok iyi geliyor. Ama senin sorununu tam olarak çözer mi bilemiyorum tabi rahatsızlığını.
Denedim.Papatya,melisa,lavanta filan dediler.Sarı kantaron iyi geliyor dediler,Relax çay diye bir poşet çay var,ondan da denedim.Tık yok,şöyle bir ağırlık bile çökmedi yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?