• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uyumayanlar uyuyamayanlar

Kız şu an uyuyor yanımda:) Çok yoruldu bugün biz de geç geldik eve ama ben gece kuşu olarak henüz yatmadım. Çalışma adı altında kafa dağıtıyorum bilgisayar başında:)

Senin minnoş ne yapıyor yine 7 de uyandırıyor mu seni? Valla iyi dayanıyorsun. Gündüz uyumuyor musun hiç bebek uyuyunca?

7de aynen devam bugün beni öldürdü ya mutfakda bulaşıkları falan yerleştiriyorum alttaki dolabı açtı süzgeçle rendeyi aldı oynuyo bişi demedim sonra baktım içeri gitti sesleri geliyor içerdeki konsolu açmış süçgeç rende tencere kapaklarını yerleştiriyor bide bişeyleri saklama huyu varki off bi unutsa şu huyunu geçen gün çorabımı klozete atıyo kapağı kapatıyor fare sandım ya uyuyamıyorumki ben kitap oku bahçeyle kediyle köpekle uğraş falan anca akşam oluyo

kızlar ben saçlarıma perma yaptrdım sizce uzun süre kullanabilmek için nasıl kullanmalıyım

Güle güle kullan canım.Saçlarını kurutmak istediğinde öne eğerek kurut her zaman.Ve fön makinasına takılan kase gibi bir aparat vardır,vigo.Dalgaları belirginleştirir ve ısıyı direkt saça vermeden dağıtır.Mümkünse onu kullan.Sık sık jöle ile şekillendirme yapma.Köpük kullan.Mutlaka iri dişli bir tarakla tara.Kıl fırça tarzı bir şey kullanma.Yıkarken saç kremi kullanmayı ihmal etme çünkü neme çok ihtiyaç duyar permalı saç,ayrıca çitileşmeyi önler.Bir de yeni yaptırmışsın,kısa süre içinde özellikle açık renk saç boyası kullanmamanı öneririm.

Çalışmak tabi, çocuk bakmak hiç kolay değil canım. Sabah 7 de kalkınca sen nasıl dayanıyorsun uykusuzluğa ben onu merak ettim. Ben gece uyumam ama gündüz geç kalkacaksam yoksa dayanamıyorum hiç. Haftada 3 gün erken kalkıyorum ona göre erkenden cuppa yatak:26:

valla normalde 10 bardak kahve bir demlik çay içsem bile kafamı yastığa ne zaman koyarsam saniyesinde uyurum hiç problemim yok o konuda ama bazı sağlık problemlerimden dolayı artık uyku hayal oldu en son ne zaman uzun uzun uyuduuum hamileyken heralde ozaman alah tarafından bütün rahatsızlıklarımdan arınmışdım

7de aynen devam bugün beni öldürdü ya mutfakda bulaşıkları falan yerleştiriyorum alttaki dolabı açtı süzgeçle rendeyi aldı oynuyo bişi demedim sonra baktım içeri gitti sesleri geliyor içerdeki konsolu açmış süçgeç rende tencere kapaklarını yerleştiriyor bide bişeyleri saklama huyu varki off bi unutsa şu huyunu geçen gün çorabımı klozete atıyo kapağı kapatıyor fare sandım ya uyuyamıyorumki ben kitap oku bahçeyle kediyle köpekle uğraş falan anca akşam oluyo

Canım ya ısır onu sen tatlı yanaklarından:) Ne yapsın araştırma yapıyor çocuk. Yalnız klozet olayına koptum ya fenaymış:9::9:

valla normalde 10 bardak kahve bir demlik çay içsem bile kafamı yastığa ne zaman koyarsam saniyesinde uyurum hiç problemim yok o konuda ama bazı sağlık problemlerimden dolayı artık uyku hayal oldu en son ne zaman uzun uzun uyuduuum hamileyken heralde ozaman alah tarafından bütün rahatsızlıklarımdan arınmışdım

Geçmiş olsun canım uyumamak içten içe insanı çökertiyor, bağışıklığını düşürüyor. Uykunun gelmesinde sıkıntı varsa bitki çayları papatya, ıhlamur, lavanta, melisa çok iyi geliyor. Ama senin sorununu tam olarak çözer mi bilemiyorum tabi rahatsızlığını.

Canım ya ısır onu sen tatlı yanaklarından:) Ne yapsın araştırma yapıyor çocuk. Yalnız klozet olayına koptum ya fenaymış:9::9:

bazen durup bakıyorum da o fişi takılmış elektrikli fare gibi ordan oaraya koşup ortalığı özenle dağıtırken birinin bunu bana kasti olarak yolladığını düşünüyorum koltukların bütün yastıklarını çekip indiriyor bütün mutfak eşyaları elinden alamıyorum yumurta pişirecem tavayı zor aldım elinden su sebili var orda elini yıkıyor yere akan suyla temizlik yapıyo eşyaların yerini deiştiriyor yani say say bitmez ailemde herkes bana resmen k... la gülüyo ettiğini çekiyosun diye başda annem

asoss :bütün gün oturmuyolarki enerji tavan sonra öle uyuyup kalıyorlar buda bi nevi çalışmak ben öyle görüyorum yani kk sgk mı ödese iyi olur artık düzenli giriyorum :27:

loginga : o kargalara ekmeği ıslat içine uyku hapını koy köfte gibi sık at kafalarına yesinler :27:

:1: Uyku hapını bulsam ben içicem.Yok,yok,uyuyamıyorum çıldırıcam.Neler denedim olmadı,bir uyku ilacı içmedim işte ama o da bağımlılık yapıyor filan diyorlar,çekiniyorum o yüzden.O kadar hasretim ki şöyle kafamı yastığa koyar koymaz horul horul dalmaya.

anlamazdı ama şimdi çok bilgili diblerde tonlaşma olmuş bile diyo :9:kuaförün yaptığını beğenmiyor hasbam kocam adamın dibidir ya özel seçtim birazda ben eğittim :51:saçımıda boyar kahvaltımıda hazırlar çayımıda getirir yaparda yapar çok saygılıdır adaletli şefkatlidir ama genetik bir karışma huyu vardır kiii bazen delirtir bugün bahçede iş yapıyorum terde kalmışım gelmiş onu öle yapma böle olmazsın bence dur öle yapamadın dır dır dır dır

:1: Uyku hapını bulsam ben içicem.Yok,yok,uyuyamıyorum çıldırıcam.Neler denedim olmadı,bir uyku ilacı içmedim işte ama o da bağımlılık yapıyor filan diyorlar,çekiniyorum o yüzden.O kadar hasretim ki şöyle kafamı yastığa koyar koymaz horul horul dalmaya.

bitki çayları denedinmi

bazen durup bakıyorum da o fişi takılmış elektrikli fare gibi ordan oaraya koşup ortalığı özenle dağıtırken birinin bunu bana kasti olarak yolladığını düşünüyorum koltukların bütün yastıklarını çekip indiriyor bütün mutfak eşyaları elinden alamıyorum yumurta pişirecem tavayı zor aldım elinden su sebili var orda elini yıkıyor yere akan suyla temizlik yapıyo eşyaların yerini deiştiriyor yani say say bitmez ailemde herkes bana resmen k... la gülüyo ettiğini çekiyosun diye başda annem

Canım benim çok şekermiş ya maşallah ona:9: :9:Yaramazlık yapacak tabi, hemencecik büyüyüveriyorlar ya zaman çok çabuk geçiyor. Kıymetini bil bu yaşının video çek yaramazlıklarını.

Geçmiş olsun canım uyumamak içten içe insanı çökertiyor, bağışıklığını düşürüyor. Uykunun gelmesinde sıkıntı varsa bitki çayları papatya, ıhlamur, lavanta, melisa çok iyi geliyor. Ama senin sorununu tam olarak çözer mi bilemiyorum tabi rahatsızlığını.

benim çok şiddetli ağrılarım var ve maalesef kronikliğe geçti ağır etkili ilaçları var ama tam anlamıyla ilaçları düzenli kulandığımdada diğer rahatsızlıklarıma yan etki denilen şey oluyor fazla ilaç kulanamadığım içinde kafa dağıtmak az uyumak gibi çözüm buldum mecburen yatınca ağrı dayanılmaz oluyor

Back