uyumayanlar uyuyamayanlar

hee o kahve seni uyutmuyor olabilir yada bilinç altındaki birikinti benim rahatsızlığım boynumu o anakucağı kanguru denen çocuk askısından oldu bir kere sakatladım boynumu aylarca çeviremedim umursamadım sonra ağrı dağılmaya başladı gittim doktora kas zedelenmesi dedi gevşetici ve ağrı kesici verdi yolladı sonra farkettimki en küçük bi kasılmada mesela tvde kötü bi haber izliyorum doğal olarak farkında olmadan geriliyosun ağrı başlıyo anında boynumdan omzuma ordan sırtıma belime arkadan diz hizama kadar giderek şiddetleniyor başıma baskı yapıyor bu kez beyinde ur var gibi bir ağrı ve en ufak başımı salayamıyorum bi zaman sonra görmem azalıyor o raddeye geldiğimde normal haplar etki etmiyor iğne de etki etmiyor ancak iki etkili iğne etki ediyor sadece ağrım hafifliyor ve çokda yorduğu için yatabiliyorum uyuyabiliyorum ama uyandığımda o ağrı devam ediyo kısır döngü işte kasıldığında ağrıyo ağrıdıkça kasılıyo amann boşver :))

Allah tez zamanda şifa versin canım.Yaşayan çeken sensin,biz buradan ne yazsak bir yere kadar.Herkes kendi çektiğini bilir.Ama taktir ettim seni,maşallah bak,idare etmeye çalışıyorsun elinden geldiğince.Tırnağı kırılsa 3 gün ağlayan tipler var ya...

yapı meselesi demekki belkide yaşaya yaşaya acı eşiğin tavan yapıyo ben hayatı alahın bize bahşettiği en küçük böcekden tutda güneşi ay ı çiçeğib ağacı insanları çok seviyorum ve sürekli şükrediyorum kızımı görebildiğim için sesini duyabildiğim için eşim gibi bi adamla evlendiğim için

Ne mutlu sana canım,böyle düşünebilmek çok önemli işte.Elbette şükür edilecek o kadar çok şey varki...Beterin de beteri var derler hani,öyle de düşünmek lazım.Allah eşinle,kızınla ağız tadınızı bozmasın.

aminnn cümlemizin ağzının tadını bozmasın

Bende uyuyamiyorum Şu saatte iki kadinin yaptigi dedikodu beynimin icinde kulaklarimi o kadar tikamama ragmen dolasiyor bari hastayken yapmayin ne olur ya

gecmıs olsun neyın var nne anlatıo kadınlar bızede anlat bayılırım dedıkodu yapan kadınları dınlemeye ama ben dedıkoduyu sevmem

iki ayrı alıntı ile cevap vermeyi bilmiyorum direk yazıyorum benim herzamanki gibi ağrılarım var zaten ondan uyumuyorumda 3 haftadır kardeşimle konuşmuyodum bugün faceden yazdım daha ne kadar konuşmayacan neyin küslüğü diye neyse konuştuk yani barıştık ama benim içimde bi sıkıntı var geçmedi yani bugün eşimlede tartıştık tabi küsmedik ama oda içimde kaldı yani onların toplamı bunaldım sanırım ya spora gitmek istiyorum kıskandığı için o istemiyo bende onu göndermiyorum buda beni rahatsız ediyo ohoo bi sürü şey yani keşke gazım olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…