Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam mi 100 ? Bende100 canım![]()
kesin zayıflamamız lazım canımTam mi 100 ? Bende![]()
Ben 117den düştüm bu kiloya. Daha da zayıflamaya çalışıyorm. Boyun kaçkesin zayıflamamız lazım canım![]()
1.65 canım iyi vermişsin canım ahh ahh üniversitede ne güzeldim sonradan şiştim :Ben 117den düştüm bu kiloya. Daha da zayıflamaya çalışıyorm. Boyun kaç
Canım diyete başla sende mi ben yapıyorum şuan daha iyi hissediyorum kendimi1.65 canım iyi vermişsin canım ahh ahh üniversitede ne güzeldim sonradan şiştim :panik atak için antideprasan da kullanmıştım ondan sonra hep almaya başladım..
ama artık yeter
taşınacağım telaşıyla tam adapte olamadım diyete canım ama bir düzenimi kurayım hem derse başlayacağım yeniden kpss ye hem de diyete ..Canım diyete başla sende mi ben yapıyorum şuan daha iyi hissediyorum kendimi
Benim boyum1 70 dışardan bakıldığında çok aşırı kilolu durmuyorum 80 filan duruyorum . Ama vericez Allahın izniyle bu kilolarıtaşınacağım telaşıyla tam adapte olamadım diyete canım ama bir düzenimi kurayım hem derse başlayacağım yeniden kpss ye hem de diyete ..
kendime saygım kalmıyor böyle sonra da o insanların bakışı iradesiz diye düşünüyorlar ya da dünyayı yediğini
eşarbı yapınca yanaklar çıkıyor giydiğin güzel durmuyor olmuyor da olmuyor yaniBenim boyum1 70 dışardan bakıldığında çok aşırı kilolu durmuyorum 80 filan duruyorum . Ama vericez Allahın izniyle bu kiloları
Vericez canım inşaAllah sıkma canınıeşarbı yapınca yanaklar çıkıyor giydiğin güzel durmuyor olmuyor da olmuyor yani
sıkıldım ben bir tam şöyle 70 e inipde oh be diyemedim ama yeter artık
ya vereceğiz ya vereceğiz tombişliğe son ne bu ya kendimi çirkinleştiriyorum sadece ...Vericez canım inşaAllah sıkma canını
:))) aynen canm instagram kullanıyor musunya vereceğiz ya vereceğiz tombişliğe son ne bu ya kendimi çirkinleştiriyorum sadece ...
şöyle gıdığım yanaklarım erisin de eşarbım daha çok yakışsın![]()
yok canım eşimle facei falan kapatalı da 2 sene olmuştur ..:))) aynen canm instagram kullanıyor musun
Üzülme ya olacak inşallah kaç yaşındasınatandığımda facei açacağım masamda bir resim çekinip koyacağım dedim ama olmadı bu sene yine kötü geçti kpss hayalim yine kaldı başka bahara..
şöyle zayıflarım güzel bir takım elbise alırım giyinirim kuşanırım işte şu kurumda memur diye yazarım dedim ama ahhh ahh olmadı olmadı::![]()
31 canımÜzülme ya olacak inşallah kaç yaşındasın