• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyumadan Önce Kurduğumuz Hayallerimiz...

yeni evde rejime başlıyacağım yürüyüş falan sağlığım elden gidecek yoksa

Ben 117den düştüm bu kiloya. Daha da zayıflamaya çalışıyorm. Boyun kaç
1.65 canım iyi vermişsin canım ahh ahh üniversitede ne güzeldim sonradan şiştim ::( panik atak için antideprasan da kullanmıştım ondan sonra hep almaya başladım..
ama artık yeter

neler yapıyorsun canım ? spor yürüyüş

1.65 canım iyi vermişsin canım ahh ahh üniversitede ne güzeldim sonradan şiştim ::KK43: panik atak için antideprasan da kullanmıştım ondan sonra hep almaya başladım..
ama artık yeter
Canım diyete başla sende mi ben yapıyorum şuan daha iyi hissediyorum kendimi

Canım diyete başla sende mi ben yapıyorum şuan daha iyi hissediyorum kendimi
taşınacağım telaşıyla tam adapte olamadım diyete canım ama bir düzenimi kurayım hem derse başlayacağım yeniden kpss ye hem de diyete ..
kendime saygım kalmıyor böyle sonra da o insanların bakışı iradesiz diye düşünüyorlar ya da dünyayı yediğini

taşınacağım telaşıyla tam adapte olamadım diyete canım ama bir düzenimi kurayım hem derse başlayacağım yeniden kpss ye hem de diyete ..
kendime saygım kalmıyor böyle sonra da o insanların bakışı iradesiz diye düşünüyorlar ya da dünyayı yediğini
Benim boyum1 70 dışardan bakıldığında çok aşırı kilolu durmuyorum 80 filan duruyorum . Ama vericez Allahın izniyle bu kiloları

Benim boyum1 70 dışardan bakıldığında çok aşırı kilolu durmuyorum 80 filan duruyorum . Ama vericez Allahın izniyle bu kiloları
eşarbı yapınca yanaklar çıkıyor giydiğin güzel durmuyor olmuyor da olmuyor yani
sıkıldım ben bir tam şöyle 70 e inipde oh be diyemedim ama yeter artık

Vericez canım inşaAllah sıkma canını
ya vereceğiz ya vereceğiz tombişliğe son ne bu ya kendimi çirkinleştiriyorum sadece ...
şöyle gıdığım yanaklarım erisin de eşarbım daha çok yakışsın :D

:))) aynen canm instagram kullanıyor musun
yok canım eşimle facei falan kapatalı da 2 sene olmuştur ..
millet hep atanmış iş güç sahini çocuklarını da kucaklarına alınca ne yalan söyleyeyim imreniyorum üzüzlüyrum..
bir de eşim çok girmezdi ama nişanlıyken bir durum olmuştu huylandım kapatalım dedim tamam dedi kullanmıyoruz
bir mail işte bir de burası ara sıra memurlar nete bakıyorum öyle canım

atandığımda facei açacağım masamda bir resim çekinip koyacağım dedim ama olmadı bu sene yine kötü geçti kpss hayalim yine kaldı başka bahara..
şöyle zayıflarım güzel bir takım elbise alırım giyinirim kuşanırım işte şu kurumda memur diye yazarım dedim ama ahhh ahh olmadı olmadı:::(:KK61::KK61::KK61:

atandığımda facei açacağım masamda bir resim çekinip koyacağım dedim ama olmadı bu sene yine kötü geçti kpss hayalim yine kaldı başka bahara..
şöyle zayıflarım güzel bir takım elbise alırım giyinirim kuşanırım işte şu kurumda memur diye yazarım dedim ama ahhh ahh olmadı olmadı:::KK43::KK61::KK61::KK61:
Üzülme ya olacak inşallah kaç yaşındasın

Back
X