- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.974
-
- Konu Sahibi Uyusuk_sirine
ben uyumak isterdim yaaaa adam akilli uyumayali baya oldu :/Değil mii bencede uyumayanlar olarak çok tatlıyız bence ❤ yaşasınn uyumayanlar :)
Eşim sabah gelcek o gelmeden 5 dk de hallederim artıkmakinen var bosver sabahta yerlestirsen olur nede olsa kendin yikamican
ee yatmican mi sen o gelibceye kadarEşim sabah gelcek o gelmeden 5 dk de hallederim artık
Hayır yatmicamee yatmican mi sen o gelibceye kadar
ben yatmadam tek basima korkarimHayır yatmicam
O evde yokken yatamiyorum ki
Neden çalışıyormusunben uyumak isterdim yaaaa adam akilli uyumayali baya oldu :/
Öter kız bırak halineeeSaatin 3.20 sinde horoz ötermi psikolijimi bozuyor bu horoz benimm
gercek horoz mu alar miSaatin 3.20 sinde horoz ötermi psikolijimi bozuyor bu horoz benimm
yooo . 3 yaisnda Allaha emanet koca bir bebegim var bebekligine geri donduk uykusu yok gelmiyorNeden çalışıyormusun
Ama vakitsiz öten horozun başını keserler diye bir laf yokmuydu sanki yoksa gözüm horozdamı kaldı duydu sesimi galiba sustuÖter kız bırak halineee
HagahhaAma vakitsiz öten horozun başını keserler diye bir laf yokmuydu sanki yoksa gözüm horozdamı kaldı duydu sesimi galiba sustu
Bildiğin gerçek horozgercek horoz mu alar mi
amin :* tuhaf horozun da uykusu tutmamis . kizzz uykussuzlar diye konu aciyin horoz da katilcak olmusssBildiğin gerçek horoz
Allah yardımcın olsun canım :)
Apartmandayim hem de en üstte terasta.demek avukatsin :) apartman da mi oturuyosan eger cevabin hayir ise ayaga kalk yerinde kos rgl agrisina bire bir :)Gul-i zar gel
altin bossa dene ozamnApartmandayim hem de en üstte terasta.
Bende burdayım diyo galibaamin :* tuhaf horozun da uykusu tutmamis . kizzz uykussuzlar diye konu aciyin horoz da katilcak olmusss
he yaaa.. yazik horoza laflarinla kalbinu de kirdinBende burdayım diyo galiba
E her gun kacta uyaniyorsunuz madem?
yemegi bu saatte mu yedinizzzz bide zayifim da de banaaa surada bir tane daha sinir olacgim bisey ciksin :/