- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Uyusuk_sirine
- #21
Kanatsız guşları izliyorum :)mutfakta tv. bakiyoz senBal10cukkk ne yapiyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanatsız guşları izliyorum :)mutfakta tv. bakiyoz senBal10cukkk ne yapiyorsun
ben okumadimNapimmm kahve iç4im gardaşımla sabhlıyokk uyku yokk canım sıkkın bu arada avukat falan varmı aranızda sorum olucakta
Ay yok ne bebegi daha 21 yasindayim genetik galiba hergece babamla otururz boyle suan yemek da yedikte onlari topladim dahaniye kiiiz bebegin mi var gecmis olsun eger oyleyse![]()
sikıntilar deprosyanlar delirmeler uyutnuyir ustune cocugunda uykusu yok Allah yardimcimiz olsun amiiinDuramam muhtemelen ama uyku da tutmuyor. Depresyondayim su gunlerde sen niye uyuyamadin?
E her gun kacta uyaniyorsunuz madem?Ay yok ne bebegi daha 21 yasindayim genetik galiba hergece babamla otururz boyle suan yemek da yedikte onlari topladim daha![]()
yemegi bu saatte mu yedinizzzz bide zayifim da de banaaa surada bir tane daha sinir olacgim bisey ciksin :/Ay yok ne bebegi daha 21 yasindayim genetik galiba hergece babamla otururz boyle suan yemek da yedikte onlari topladim daha![]()
Benimki uyuyor ben buralardayim karnim agriyor. Regl olcam galiba.sikıntilar deprosyanlar delirmeler uyutnuyir ustune cocugunda uykusu yok Allah yardimcimiz olsun amiiin
hayirdir canim :)Uykum var ama uyuyamıyorum :/
Aminnnn milletçe uyuyamıyoruz sıkıntımız büyük Allah kolaylık versin çocuk oluncada uyku sıkıntısı ayrı tabisikıntilar deprosyanlar delirmeler uyutnuyir ustune cocugunda uykusu yok Allah yardimcimiz olsun amiiin
minnnnnnnnAminnnn milletçe uyuyamıyoruz sıkıntımız büyük Allah kolaylık versin çocuk oluncada uyku sıkıntısı ayrı tabi
demek avukatsin :) apartman da mi oturuyosan eger cevabin hayir ise ayaga kalk yerinde kos rgl agrisina bire bir :)Benimki uyuyor ben buralardayim karnim agriyor. Regl olcam galiba.
Avukat soran olmuş sorabilir sorusunu ama bu saatte ne kadar saglikli bilgi verebilirim allah bilir.
amiiin oyle ne iyi oldu bu koniyu acmanAminnnn milletçe uyuyamıyoruz sıkıntımız büyük Allah kolaylık versin çocuk oluncada uyku sıkıntısı ayrı tabi
ne yaocan kiz onu ac bir cizgi filmKanatsız guşları izliyorum :)
makinen var bosver sabahta yerlestirsen olur nede olsa kendin yikamicanAslında kalkıp bulasikları makineya yerleştirmem lazım ama üşeniyorum![]()
Değil mii bencede uyumayanlar olarak çok tatlıyız bence ❤ yaşasınn uyumayanlar :)amiiin oyle ne iyi oldu bu koniyu acman![]()
Saol canım ben öz3lden sorucam teşekkrler saol canm benmdemek avukatsin :) apartman da mi oturuyosan eger cevabin hayir ise ayaga kalk yerinde kos rgl agrisina bire bir :)Gul-i zar gel
Aynn canımm valla gece güzellDeğil mii bencede uyumayanlar olarak çok tatlıyız bence ❤ yaşasınn uyumayanlar :)