- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- Konu Sahibi Uyusuk_sirine
Kanatsız guşları izliyorum :)mutfakta tv. bakiyoz sen Bal10cukkk ne yapiyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanatsız guşları izliyorum :)mutfakta tv. bakiyoz sen Bal10cukkk ne yapiyorsun
ben okumadim sen sor insaAllah fikri olan bulunur :) skntin ne canimNapimmm kahve iç4im gardaşımla sabhlıyokk uyku yokk canım sıkkın bu arada avukat falan varmı aranızda sorum olucakta
Ay yok ne bebegi daha 21 yasindayim genetik galiba hergece babamla otururz boyle suan yemek da yedikte onlari topladim dahaniye kiiiz bebegin mi var gecmis olsun eger oyleyse
sikıntilar deprosyanlar delirmeler uyutnuyir ustune cocugunda uykusu yok Allah yardimcimiz olsun amiiinDuramam muhtemelen ama uyku da tutmuyor. Depresyondayim su gunlerde sen niye uyuyamadin?
E her gun kacta uyaniyorsunuz madem?Ay yok ne bebegi daha 21 yasindayim genetik galiba hergece babamla otururz boyle suan yemek da yedikte onlari topladim daha
yemegi bu saatte mu yedinizzzz bide zayifim da de banaaa surada bir tane daha sinir olacgim bisey ciksin :/Ay yok ne bebegi daha 21 yasindayim genetik galiba hergece babamla otururz boyle suan yemek da yedikte onlari topladim daha
Benimki uyuyor ben buralardayim karnim agriyor. Regl olcam galiba.sikıntilar deprosyanlar delirmeler uyutnuyir ustune cocugunda uykusu yok Allah yardimcimiz olsun amiiin
hayirdir canim :)Uykum var ama uyuyamıyorum :/
Aminnnn milletçe uyuyamıyoruz sıkıntımız büyük Allah kolaylık versin çocuk oluncada uyku sıkıntısı ayrı tabisikıntilar deprosyanlar delirmeler uyutnuyir ustune cocugunda uykusu yok Allah yardimcimiz olsun amiiin
minnnnnnnnAminnnn milletçe uyuyamıyoruz sıkıntımız büyük Allah kolaylık versin çocuk oluncada uyku sıkıntısı ayrı tabi
demek avukatsin :) apartman da mi oturuyosan eger cevabin hayir ise ayaga kalk yerinde kos rgl agrisina bire bir :) Gul-i zar gelBenimki uyuyor ben buralardayim karnim agriyor. Regl olcam galiba.
Avukat soran olmuş sorabilir sorusunu ama bu saatte ne kadar saglikli bilgi verebilirim allah bilir.
amiiin oyle ne iyi oldu bu koniyu acmanAminnnn milletçe uyuyamıyoruz sıkıntımız büyük Allah kolaylık versin çocuk oluncada uyku sıkıntısı ayrı tabi
ne yaocan kiz onu ac bir cizgi filmKanatsız guşları izliyorum :)
makinen var bosver sabahta yerlestirsen olur nede olsa kendin yikamicanAslında kalkıp bulasikları makineya yerleştirmem lazım ama üşeniyorum
Değil mii bencede uyumayanlar olarak çok tatlıyız bence ❤ yaşasınn uyumayanlar :)amiiin oyle ne iyi oldu bu koniyu acman
Saol canım ben öz3lden sorucam teşekkrler saol canm benmdemek avukatsin :) apartman da mi oturuyosan eger cevabin hayir ise ayaga kalk yerinde kos rgl agrisina bire bir :) Gul-i zar gel
Aynn canımm valla gece güzellDeğil mii bencede uyumayanlar olarak çok tatlıyız bence ❤ yaşasınn uyumayanlar :)