- 5 Aralık 2017
- 73
- 40
-
- Konu Sahibi Uyusuk_sirine
Zabıtamı geldihe yaaa.. yazik horoza laflarinla kalbinu de kirdinbizim hint horizu vardi cok manyak bir hayvandi surekli otuyordu enson zabita geldi eve
Ben de uyumaya zorlayacagim iyi geceler sana.kizlar sarjim yuzdeeee 1 tel kapanicek yuzume cevap veremessem bir sonraku gece nasipse devam edelim :*
ya bir bas git surdaaaan48 kiloyum11 12 degisiyo ya uyanma saatimiz valla keske uyusam gece insanin gercekten pskolojisi bozuluyo sabahlar olmuyo
sana da Allaha emanet ol ^^Ben de uyumaya zorlayacagim iyi geceler sana.
horoz besliyoz da komsularimuzi beslemiyoruz diye sikayrt ettilerZabıtamı geldiBizimki şuan birilerini kovalıyor bazen
Deliihoroz besliyoz da komsularimuzi beslemiyoruz diye sikayrt ettiler
İnşallah canım tatlı rüyalaarr :*kizlar sarjim yuzdeeee 1 tel kapanicek yuzume cevap veremessem bir sonraku gece nasipse devam edelim :*
yasanmis bir olaydir espiri diye yaomadim
:* ^^❤İnşallah canım tatlı rüyalaarr :*
İwet şimdi ben yazıyom bunu göremicennnheyttt yavruuuum daha bitmedi sarjim . ama ben bu saturlari yazaarken sarjim bitmis olcak galiba
degim gibi oldu yazdim yolladim tel yuzume kapandi :)İwet şimdi ben yazıyom bunu göremicennn
Sanada canımmmhayirli dabahlar hanimlar :*
nabrrr :*Sanada canımmm
İyi canım napion annemlerdeyim kahvaltı edicez sen nr yapıyonnnabrrr :*
bende annemlerdeyim kahvalti yaptik mosafir bekliyoruz yarinda nasipse evime gitcem artiokİyi canım napion annemlerdeyim kahvaltı edicez sen nr yapıyonn
Ohhh vallaabende annemlerdeyim kahvalti yaptik mosafir bekliyoruz yarinda nasipse evime gitcem artiok