- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.653
- 798
- Konu Sahibi Bana Diyor Nau Nau
-
Ama alışacak böyle böyle.Aydede gökyüzünde uyku vakti diyorum. Klasik cümlem. Yatıyor. Sırtına pış pış diyorum. Uyuyor. Ama fark etmiyor ki 30 dkda bir bunu söyledikten sonra
Erken yattığı için olabilir mi bu sıkıntı, benim oğlum 4 5 ayına kadar akşam 8 9 gibi uyurdu sabaha karşı uyanırdı 3 4 gibi uykusunu alıp, uzmanlara göre yanlış olsa da 11 gibi uyutmaya başladım yine sik uyanıyor ama en azından uykusunu alıp uyanmıyor, yine arada yapıyor ama her gece değil, benim paşa da 15 aylık gece saat başı en fazla 2 saatte uyanır emer çoğu gece tekrar uykuya dalmakta sıkıntı yaşar döner dururYoktu
Defalarca uyandı daha saat 2 bile değil
Sinir krizi geçirdim içten içe
Komple kaldırdım
Uyumasın otursun sabaha kadar
Kendimi kesme seviyesine geldim
Kshkahs attim bu kısımdaBabasına ters o da
Aldık uyku eğitimi
Yataktan kafa üstü düştü
Boynu kırılacaktı neredeyse
Tövbe etti babası
Zatem babası da iradesiz
Ne zaman bir yöntem denesem azıcık ağlasa odadan öylr bir koşarak geliyor ki yani aklınız durur
Hemen kucağına alıyor saatlerve kucağında uyutuyor
Alıştı çocuk buna
Erken değil doğru bir vakitte uyuyor kiErken yattığı için olabilir mi bu sıkıntı, benim oğlum 4 5 ayına kadar akşam 8 9 gibi uyurdu sabaha karşı uyanırdı 3 4 gibi uykusunu alıp, uzmanlara göre yanlış olsa da 11 gibi uyutmaya başladım yine sik uyanıyor ama en azından uykusunu alıp uyanmıyor, yine arada yapıyor ama her gece değil, benim paşa da 15 aylık gece saat başı en fazla 2 saatte uyanır emer çoğu gece tekrar uykuya dalmakta sıkıntı yaşar döner durur
Son 2 haftadır yastık düşkünlüğü başladı. Yastığına sarıl diyorum gece uyandığında. Koşa koşa sarılıp uyuyor.Bu arada yastık kullanıyor mu?
Bizim bebe hâla yastıksız uyuyor.
Çok çok tatlı.Son 2 haftadır yastık düşkünlüğü başladı. Yastığına sarıl diyorum gece uyandığında. Koşa koşa sarılıp uyuyor.
Demin yine gerginlik yaşadıkÇok çok tatlı.
Maşallah.
Uyku saati öğle uykusuna göre değişiyor. Sabah 7.30 da uyandı. 12 de ağlamaya başladı uyumak için. Uyuttum 12.15te. Şimdi 2 de kalkarsa uyanıklık saati 6 buçuk saat bu aylarda. 8.30 gibi uyur. Zaten uyutma kısmında problem yok. Derdim sık uyanmasıBirde naçizane benim çocuğum yok ama etrafımda hiç bir bebek 2 yaşına yaklaştığında 8de uyumuyor hatta anneleri oyalıyor 21 21 30 ortalama saat
Es kaza o saatlerde uyuyorlarsa gece parti veriyorlar özellikle yaz mevsiminde saatler mutlaka ileri kayıyor
Çok üzüldüm.Demin yine gerginlik yaşadık
Artık elimde değil
1 saat ayaklarımda sallayarak uyuttum
Kendi kendine uyandı
Ama nasıl ağlıyor
Sallıyorum ninni söylüyorum
Ağlıyor
Kalkalım diyorum
Gözleri kapalı haka uyumak için ağlıyor
Kızdım en sonunda
Ne onu kabul ediyor ne onu
Ay deliricem artık
Eşimde bana dedi ki bi akrabasının kızı da hiç uyumamış annesi şikayet edermiş hep 2 yaşında camdan düşmüş ölmüş. Şükret sağlıklı diyor
Kendimi o kadar kötü hissettim ki? Var mı böyle bir şey cidden. Şikayet etmemem mi lazım? Uyumuyor evet ama çok şükür sağlıklı bir bebek.
Bana da arada annem bunu söylüyor aka yaşamayan bilemez kendini suçlama her anne kızar çocuğunaDemin yine gerginlik yaşadık
Artık elimde değil
Kendi kendine uyandı
Ama nasıl ağlıyor
Ağlıyor
Kalkalım diyorum
Kızdım en sonunda
Ay deliricem artık
Eşimde bana dedi ki bi akrabasının kızı da hiç uyumamış annesi şikayet edermiş hep 2 yaşında camdan düşmüş ölmüş. Şükret sağlıklı diyor
Kendimi o kadar kötü hissettim ki? Var mı böyle bir şey cidden. Şikayet etmemem mi lazım? Uyumuyor evet ama çok şükür sağlıklı bir bebek.
Gözleri kapalı ağlamasıDemin yine gerginlik yaşadık
Artık elimde değil
Kendi kendine uyandı
Ama nasıl ağlıyor
Ağlıyor
Kalkalım diyorum
Kızdım en sonunda
Ay deliricem artık
Kulak muayenesi yapıldı mı hiç? Geçen hafta korkunçtu bizimki de 22 aylik.boyle bir ağlama uyumama yok.muayeneye götürdüm kulaklarında iltihap varmış antibiyotik başladığımız an nasıl bir rahatlama oldu anlatamam.Mutlaka bir kulak muayenesi yaptırın.Kaç hafta oldu ama geve beslemesini keseli
Bir şey fark ettim
Şu an ağzı çok kötü kokuyor
Normalde fırçalarız öyle yatar
Bir sorunu mu var acaba
Bir kaç hafta önce de böyle koku almıştım
Yaz saatlerinde elbette biraz daha geç uyuyabilir ama burada uyaniklik sureleri de önemli.asiri yorulursa bebekler uyumakta sorun yaşıyorlar.Birde naçizane benim çocuğum yok ama etrafımda hiç bir bebek 2 yaşına yaklaştığında 8de uyumuyor hatta anneleri oyalıyor 21 21 30 ortalama saat
Es kaza o saatlerde uyuyorlarsa gece parti veriyorlar özellikle yaz mevsiminde saatler mutlaka ileri kayıyor
Yaz saatlerinde elbette biraz daha geç uyuyabilir ama burada uyaniklik sureleri de önemli.asiri yorulursa bebekler uyumakta sorun yaşıyorlar.
Benimki 22 aylik.aksam en gec 8.30 da uyuyor bir sorunu yoksa sabah 7 ye kadar uyuması lazım.o aylardaki bebek için 8 erken bir saat değil.
Çarlamba gecesi geçmeyen ağlama krizleri oldu. Neren aprıyor dediğimde yüzünü kulağını boynunu ağzını gösterdi hep. Acile gittik en sonunda. Muayene temiz çıktıKulak muayenesi yapıldı mı hiç? Geçen hafta korkunçtu bizimki de 22 aylik.boyle bir ağlama uyumama yok.muayeneye götürdüm kulaklarında iltihap varmış antibiyotik başladığımız an nasıl bir rahatlama oldu anlatamam.Mutlaka bir kulak muayenesi yaptırın.
Sorayım bunu da doktoraGözleri kapalı ağlaması
Uyku terörüne benziyor aslında da
Öğlen uykusunu uyumayınca huysuzlanmiyorsa öğlen uyutulmayabilir tabi.ama benimki asla akşama kadar dayanamaz mesela.konu sahibi de bundan söz etmiş düzenimiz hemen hemen aynı.fiziksel bir sorun yoksa normal ideal uyku duzeni bu.sık uyanması kulak ağrısını aklıma getirdi benim.gecen hafta aynısını yaşadık,neyse ki çözülebilecek bir sorun.Bu çocuktan çocuğa değişiyor istisnada olsa çok daha az uyku ile yaşayan çocuklar var biri de en yakınım 2 yaşına gelmeden öğle uykusu bıraktı bu şekilde akşam 8de uyumuyor 9dan önce uyumaz olurda öğlen uğursa 11den önce uyumaz
Düzen vs diye çok ugrasildi fakat bu gece 12 sabah 5 ertesi gun oglen 12 aksam gec saat gibi cin gibi çocukla sonuçlandı.
Ben olması gerekeni demiyorum farklı örnekler de var acaba mi dedim ama ztn uykuya dalmak değil sık uyanmak diye acikladi uyumak değil uykudan uyandıran sıkıntı veren şeyi bulmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?