- 17 Aralık 2015
- 26.601
- 48.497
- 598
- Konu Sahibi Bana Diyor Nau Nau
-
benim kıza dr en son bir fitil vermişti gazman gibi ortalikta dolasinca kolikti sonrasında kurtulduk şükür.40 dakika kadar mızıklanmadan uyudu tişörtümle. Ama şunu anladım esas sorun gaz sancısı girmesi. Ne yaptıysak geçmiyor bu
Yok denemeyecepimBitkisel damla denediniz mi? Bay baydı galiba ismi.
Merahaba canm 9aylik bebeğim var göbeği düşüp banyo yaptırdığımız dan beri aynı rutini uyguluyoruz.
Akşam sekiz buçukta banyo ardından mama ardından pispis müziği ile kundakli uyku evet hala kundak ama uyuyana kadar sonra açıyorum döndüğü için.
Birde meme emen bebekler gece hep uyanıyor memeyi kesin bence tamamen,benimki meme reddi yaşamıştık birde sütüm azdı zaten ama bu ayda bile emzirmeyi düşünemiyorum emzirmek çok zor ve sevmediğim bir eylem oldu ama ilk iki ay emdi o bile kardır dedi doktor neyse.
Calpol şurup rahatlatip uykuya geçiriyor.
Banyo direk mayistirip uykuya geçiriyor.
Bebek arabasinda açık hava da gezdirin direk rahatlatıyor emekliyorsa yada yuruyoesa devamlı gün içinde hareket ettirin enerjisini atsın.
Uyumadan önce cici bebe bisküvisi ev yapımı yoğurt ve ve muz karışımını bir koca tabak yedirin yok tutar ve inanılmaz uyku yapar.
Alerji ilacı yazdıysa doktor o şurupta uyku yapar.
Rezene çayı uyku yapar.
Ve sizin uyumaniz için en koyu ayağınızda sallayın o uyurken sizde uyuyun ayağınızda koltukta kafayı geriye atıp en kotu biyle bile uyuyabilirsiniz.
Eşinizle dönüşümlü bakın o bakarken siz uyuyun siz bakarken o biz haftasonalri böyle yapıp oglenlere kadar uyuyoruz.
Meme dışında uyumadan önce banyodan sonra 180lik mama verin sabaha kadar uyumazsa gelin beni bulun o derece iddia ediyorum arkadaşım dediklerimi yapın mutlaka uykusuzluk insani hayattan koparıyor çok zor çok
Çok zor bir durum sinirlenmeniz ve gergin olmanız çok normal, Allah yardımcınız olsun. Bebeğin oda ısısı nasıl? Gaz vs sıkıntısı olabilir mi? Bir doktora götürseniz genel bir baksa, belki bir rahatsızlığı vardır. 2 yaşa yaklaşmış bir bebişin yavaş yavaş uyku düzeninin oturması gerekiyor. Gün içinde yorulmuyor olabilir mi her gün dışarı çıkarsanız yorulsa gece daha rahat uyur. Uyumadan önce de duş aldırsanız belki uykuya geçişte yardımcı olur.Hanımlar selam
Bu konuyu cidden hüngür hüngür ağlayarak yazıyorum
20 aylık bu çocuk
Uyumuyor
Uyumuyor
Günlerdir mahvolduk
Uyumuyor. Artık sinir krizi geçirdim bu gece.
Kaç gün yaşayabiliriz uykusuz?
Uyku eğitimi denedik olmadı
Başka yöntemler denedim 3 gün oluyorsa sonra olmuyor. Hemen çözüyor olayı
Bu geceki şu ana kadar olan durumu yazayım.
20.00de uyudu.
23.38de uyandı. Sonrası kabus
00.09a kadar tam 4 kez uyudu ve uyandı
Mala döndüm. Uyusam mı uyumasam mı bilmiyorum. Maksimum 12 13 dk da bir uyanıyor.
Gerçekten kendi kaldırıp atasım var yerlere.
00.10dan sonrası daha da kabus
Uyumadı. En son sinirle yaktım evdeki tüm ışıkları
Oturdu biraz. Sonra yatağa götürdüm
Patpat ile ninni söyledim
01.45 - 01.56 arası 11 dk uyudu yetmiştir ona danırım
Şu an kabus devam ediyor
O uyuyor ama beni uyutmuyor
001.50-2.07 arası 3 kez mızıkladı.
Hepsinde pışpış yapmak zorunda kaldım.
Yani yatağa yatsam 3 4 dk uyku hakkım var resmen
Tükendim
Sahada çalışıyorum. Yol yspıyorum. Uyuklaya uyuklaya
Dün gece de eşimle ben 2.5 saat uyuduk toplam. İkimizi de uyutmadı. Bi baba diye kıyameti koparıyor bir anne diye. Ne uyku uyuduk ne uzandık.
Bu kesinlikle atak diş vs değil. Biz 20 aydır böyleyiz. Bu başka bişi.
Algılarım kapandı. Kafam basmıyor artık. Bu satırlaro yazarlen yine mızmızmız
Mıkırdadıkça sinir basıyor beni yemin ederim.
O kadar gerginim ki
umutt var mı? Düzelecek mi? Nolur bir şey söyleyin
Not: gündüz uykusu ayına uygun. Uyku uyanıklık sürelerine birebir dikkat ediyorum
canım kızım nerdeyse 3.5 yaşında. onun uyku sıkıntısı yüzünden takıntı sahibi oldum. hala düzelmedi ama ben vazgeçtim. artık bırakıyorum kendi uyumak isteyince uyuyor. aslında 2. bebek olunca mecburen bırakmak zorunda kaldımHanımlar selam
Bu konuyu cidden hüngür hüngür ağlayarak yazıyorum
20 aylık bu çocuk
Uyumuyor
Uyumuyor
Günlerdir mahvolduk
Uyumuyor. Artık sinir krizi geçirdim bu gece.
Kaç gün yaşayabiliriz uykusuz?
Uyku eğitimi denedik olmadı
Başka yöntemler denedim 3 gün oluyorsa sonra olmuyor. Hemen çözüyor olayı
Bu geceki şu ana kadar olan durumu yazayım.
20.00de uyudu.
23.38de uyandı. Sonrası kabus
00.09a kadar tam 4 kez uyudu ve uyandı
Mala döndüm. Uyusam mı uyumasam mı bilmiyorum. Maksimum 12 13 dk da bir uyanıyor.
Gerçekten kendi kaldırıp atasım var yerlere.
00.10dan sonrası daha da kabus
Uyumadı. En son sinirle yaktım evdeki tüm ışıkları
Oturdu biraz. Sonra yatağa götürdüm
Patpat ile ninni söyledim
01.45 - 01.56 arası 11 dk uyudu yetmiştir ona danırım
Şu an kabus devam ediyor
O uyuyor ama beni uyutmuyor
001.50-2.07 arası 3 kez mızıkladı.
Hepsinde pışpış yapmak zorunda kaldım.
Yani yatağa yatsam 3 4 dk uyku hakkım var resmen
Tükendim
Sahada çalışıyorum. Yol yspıyorum. Uyuklaya uyuklaya
Dün gece de eşimle ben 2.5 saat uyuduk toplam. İkimizi de uyutmadı. Bi baba diye kıyameti koparıyor bir anne diye. Ne uyku uyuduk ne uzandık.
Bu kesinlikle atak diş vs değil. Biz 20 aydır böyleyiz. Bu başka bişi.
Algılarım kapandı. Kafam basmıyor artık. Bu satırlaro yazarlen yine mızmızmız
Mıkırdadıkça sinir basıyor beni yemin ederim.
O kadar gerginim ki
umutt var mı? Düzelecek mi? Nolur bir şey söyleyin
Not: gündüz uykusu ayına uygun. Uyku uyanıklık sürelerine birebir dikkat ediyorum
Cici bebenin doğal olanları var Hamm diye bir marka birde doğal içerikli bir marka daha vardı evet rezene hiç ixirmedim ama çok zorda kalınca üç beş damla belki ama calpol cidden iyi bende nadiren verdim ama her verdiğimde sakinlesiyor belki birueri agriyordur birde kardeşim çocuk ergen psikoloğu o şey dedi anneden ayrılık kaygısı en yoğun olduğu donemmis senin dönem üç yaştan sonra azalarak bitiyormus bazı çocuklarda anneden ayrılık kaygısı yüzünden uyumalar sekteye ugruyormus kıyamam çok zor ya uykusuzluk duzelicek inşallah sakın üzülmeÖok teşekkür ederim öneriler için
Cici bebe sağlıksız
Rezenenin zararlı olduğu tespit edildi son çalışmalarda. Sizin de aklınızda olsun
Ama akşam öğününü bende çok yediriyorum.
Aç uyuyuncs bitiyoruz çünkü
Hayır. Eezene ile ilgili iyi şeyler okumadımRezene çayı denediniz mi hiç?
Bikaç gündür iyiydi. Bugün saatlerce hem benden hem babasından ayrı kaldı. Anneannesi baktı. Şu an uyanığız. Kriz kalinde meselaCici bebenin doğal olanları var Hamm diye bir marka birde doğal içerikli bir marka daha vardı evet rezene hiç ixirmedim ama çok zorda kalınca üç beş damla belki ama calpol cidden iyi bende nadiren verdim ama her verdiğimde sakinlesiyor belki birueri agriyordur birde kardeşim çocuk ergen psikoloğu o şey dedi anneden ayrılık kaygısı en yoğun olduğu donemmis senin dönem üç yaştan sonra azalarak bitiyormus bazı çocuklarda anneden ayrılık kaygısı yüzünden uyumalar sekteye ugruyormus kıyamam çok zor ya uykusuzluk duzelicek inşallah sakın üzülme
Hadi yaBikaç gündür iyiydi. Bugün saatlerce hem benden hem babasından ayrı kaldı. Anneannesi baktı. Şu an uyanığız. Kriz kalinde mesela
Genel sağlığı iyi çok şükür. derecesi var odasında tüm evi ona göre ayarlıyoruzÇok zor bir durum sinirlenmeniz ve gergin olmanız çok normal, Allah yardımcınız olsun. Bebeğin oda ısısı nasıl? Gaz vs sıkıntısı olabilir mi? Bir doktora götürseniz genel bir baksa, belki bir rahatsızlığı vardır. 2 yaşa yaklaşmış bir bebişin yavaş yavaş uyku düzeninin oturması gerekiyor. Gün içinde yorulmuyor olabilir mi her gün dışarı çıkarsanız yorulsa gece daha rahat uyur. Uyumadan önce de duş aldırsanız belki uykuya geçişte yardımcı olur.
Ayakta sallayınca uyuyor ama o da başka alışkanlıkHadi yanapıyor mesela bak ayağına al sllamaayı bı dene rahat bı koltuğa uzanıp başına yastık koy su büyük emzirme yastığını boynuna geçir koykafayi yat direk ayağında mutlaka uyuyacak eninde sonunda
Ya kıyamamAyakta sallayınca uyuyor ama o da başka alışkanlık
Birkaç gündür yatağına yatırıyorum. Sırtını okşayarak ya da patpat yaparak uyutuyorum.
Araya başka yöntem sokmayayım dedim
Şu an asla yatağına yatmıyor. Eşimin kucağında. İnmiyor kucağından
Yatay pozisyona getirebilelim de deneyeyim bebek arabasınıYa kıyamameşinize ayrı bir düşkün gibi ve kucağa alışmış şimdi yatağa aranıza alıp uyuysaniz ona da alisacak genelde yatağında uyuyorsa süper ara ara uyumadigi zaman şey yapın bebek arabasinj evde yatırın ona sürün arabayı evde mutlaka uyuyacaktır yine gerekirse sabaha kadar arabada uyusun ev sıcak ve arabası rahatsa örtün üstünü de :)
Konuyu okuyunca ciğerim sızladı. Bebeğim 37 günlük. Uyutuyorum maksimum 15 dakika sonra sallamam ya da pışpış yapmam gerekiyor. Bu yüzden de uykusuzuz sürekli. Acaba huy mu sizinki gibi. Allah yardımcımız olsun. Çok zor gerçekten.
Yaa çok tatlısınız aslında enerjik ve çok şeker birisiniz eşiniz de eşime benziyor o da çok ilgili ve sevgi doludur Allah razı olsun eşimden onun ilgisi ve sevgisiyle astım tüm zorlukları bendeYatay pozisyona getirebilelim de deneyeyim bebek arabasını
Azıcık eğince feryadı basıyor
Bi meme dedi meme yok dedim direnmeliyim değil mi
Salonda oyun oynuyorla şu anda
Pes ettik. Sakinleşmedi. Ayakta 1 sallamayla uyuduYaa çok tatlısınız aslında enerjik ve çok şeker birisiniz eşiniz de eşime benziyor o da çok ilgili ve sevgi doludur Allah razı olsun eşimden onun ilgisi ve sevgisiyle astım tüm zorlukları bendeheh evet yatay pozisyonda hemen dene memeye hayır de diren meme olayı çok çok zor biraktigin an bir müddet daha cildirir ama eninde sonunda bırakır benim sütüm azdi iyiki azmis ve bırakmış diyorum iki yasa kadar dayanamaz 6-9ay da bırakırdım memeyi zaten 6.aydan sonra etkisi azaliyormus anne sütünün altıncı aydan sonra emilen tamamen psikolojik bağımlılık işte kanıtı bak o yüzden emzirdikce bağımlılık artar yavaş yavaş sistematik duyarsizlastirma tekniğiyle biraktirabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?