Uykusuzluktan Ağlıyorum

Louder bakmissinizdir muhakkak ama gaz sancisi masajları çok işe yarıyo

21.gun bebeklerde bagirsak hareketleri tam olarak başlar bu arada gaz neymiş o zaman anladım ben

Öok teşekkür ederim öneriler için
Cici bebe sağlıksız
Rezenenin zararlı olduğu tespit edildi son çalışmalarda. Sizin de aklınızda olsun
Ama akşam öğününü bende çok yediriyorum.
Aç uyuyuncs bitiyoruz çünkü

Benim kızım emmedi meme konusunu bilemeyeceğim ama gece uyanmalarının azalmasına tek çare gece beslenmesini kesmek.
1 yaşından sonra gece beslenmesini kademeli olarak azalttım ben anca o zaman deliksiz uyumaya başladı. 2 kere mamaya kalkıyordu önce 1e düşürdüm sonra tamamen kestim. Tamamen keserken az kalsın kendimi de kesiyordum ama sonunda oldu.

Sizin direncinizde en ufak kırılma her şeyi başa sarar. Bu süreçte herkesle kavga ettim. Acımasız da oldum herkesin gözünde ağlattığım için ama artık acıktığı için kalkmadığından o kadar emindim ki yapmak zorundaydım. Ve bir kez baskıya dayanamayıp verdiğimde inanın 1 hafta öyle gidiyordu.

Bir de destekli uyutmaya devam edecekseniz bebeği kim uyutursa uyutsun aynı şekilde uyutun. Ben ilk başta salıncakta sallayarak uyuttuğum için farklı birisi uyutacaksa o da öyle uyutuyordu. Sonra büyüyünce sadece yanında yatarak uyutmaya alıştırdık. 26. aydayız şu an bezini değiştiriyorum, pijamalarını giydiriyorum yatağına geçip kitabını okuyoruz. Gün içinde neler yaptığını konuşuyoruz. Masal isterse masal anlatıyorum ninni isterse ninni söylüyorum. Bazen şarkı türkü istiyor Konuşa konuşa uyuyor. Teklediği zamanlar elbette oluyor. Mesela eğer uyumayacak gibiyse ve uyku saati geçtiyse kesin bir dille yatmasını söyleyip sesimi çıkarmıyorum bir daha, başını okşayarak uyutuyorum.

Buraya gelene kadar ama karşılıklı 1,5 saat ağladığımız da oldu. Gündüz uyumadığı için akşam çıldırdığında sinir krizi geçirdiğim de oldu. Üstüne sinirimden ağladığım için akşam babasına gülerek taklidimi yapıp dalga bile geçti. Ama işte bir şekilde yuvarlanıp gidiyoruz.

Çok zor bir durum sinirlenmeniz ve gergin olmanız çok normal, Allah yardımcınız olsun. Bebeğin oda ısısı nasıl? Gaz vs sıkıntısı olabilir mi? Bir doktora götürseniz genel bir baksa, belki bir rahatsızlığı vardır. 2 yaşa yaklaşmış bir bebişin yavaş yavaş uyku düzeninin oturması gerekiyor. Gün içinde yorulmuyor olabilir mi her gün dışarı çıkarsanız yorulsa gece daha rahat uyur. Uyumadan önce de duş aldırsanız belki uykuya geçişte yardımcı olur.

canım kızım nerdeyse 3.5 yaşında. onun uyku sıkıntısı yüzünden takıntı sahibi oldum. hala düzelmedi ama ben vazgeçtim. artık bırakıyorum kendi uyumak isteyince uyuyor. aslında 2. bebek olunca mecburen bırakmak zorunda kaldım
gece 20 defa uyanırdı. uykuya dalamazdı. öğretmenim. 6 da uyuyup 7 de uyanıp işe gittiğim olurdu. bir defa çocuklar test çözerken kafamı koyup masada uyuyakaldığım oldu. mizaç dedim kabullendim. kendi haline bıraktım 2. olduktan sonra dediğim gibi

Cici bebenin doğal olanları var Hamm diye bir marka birde doğal içerikli bir marka daha vardı evet rezene hiç ixirmedim ama çok zorda kalınca üç beş damla belki ama calpol cidden iyi bende nadiren verdim ama her verdiğimde sakinlesiyor belki birueri agriyordur birde kardeşim çocuk ergen psikoloğu o şey dedi anneden ayrılık kaygısı en yoğun olduğu donemmis senin dönem üç yaştan sonra azalarak bitiyormus bazı çocuklarda anneden ayrılık kaygısı yüzünden uyumalar sekteye ugruyormus kıyamam çok zor ya uykusuzluk duzelicek inşallah sakın üzülme

Bikaç gündür iyiydi. Bugün saatlerce hem benden hem babasından ayrı kaldı. Anneannesi baktı. Şu an uyanığız. Kriz kalinde mesela

Bikaç gündür iyiydi. Bugün saatlerce hem benden hem babasından ayrı kaldı. Anneannesi baktı. Şu an uyanığız. Kriz kalinde mesela
Hadi ya napıyor mesela bak ayağına al sllamaayı bı dene rahat bı koltuğa uzanıp başına yastık koy su büyük emzirme yastığını boynuna geçir koykafayi yat direk ayağında mutlaka uyuyacak eninde sonunda

Genel sağlığı iyi çok şükür. derecesi var odasında tüm evi ona göre ayarlıyoruz
Gündüz yoruluyor. Sürekli hareket halinde. Haftada 2 gün jimnastiğe gidiyor. O yoksa parka. Hiç olmadı evde oynuyoruz.

Ayakta sallayınca uyuyor ama o da başka alışkanlık

Birkaç gündür yatağına yatırıyorum. Sırtını okşayarak ya da patpat yaparak uyutuyorum.
Araya başka yöntem sokmayayım dedim

Şu an asla yatağına yatmıyor. Eşimin kucağında. İnmiyor kucağından

Ya kıyamam eşinize ayrı bir düşkün gibi ve kucağa alışmış şimdi yatağa aranıza alıp uyuysaniz ona da alisacak genelde yatağında uyuyorsa süper ara ara uyumadigi zaman şey yapın bebek arabasinj evde yatırın ona sürün arabayı evde mutlaka uyuyacaktır yine gerekirse sabaha kadar arabada uyusun ev sıcak ve arabası rahatsa örtün üstünü de :)

Yatay pozisyona getirebilelim de deneyeyim bebek arabasını

Azıcık eğince feryadı basıyor
Bi meme dedi meme yok dedim direnmeliyim değil mi

Salonda oyun oynuyorla şu anda

Ilk 4 ay normal uykusuzluk. Bazılarında 3 ay sürüyor.
Linc yemeyi goze alarak yazmak istedim: meme-uyku iliskisini kurmayin derim. Cocugun durumuna gore doktorunuz soyler ama mutlaka gece beslenmesini ne zaman keseyim/azaltayim diye sorun. Yanlis hatırlamıyorsam biz 3.ayda gece beslenmesini 4 saatte bire düşürmüştük. Kilo alimina gore karar veriyor doktor.

Yatay pozisyona getirebilelim de deneyeyim bebek arabasını

Azıcık eğince feryadı basıyor
Bi meme dedi meme yok dedim direnmeliyim değil mi

Salonda oyun oynuyorla şu anda
Yaa çok tatlısınız aslında enerjik ve çok şeker birisiniz eşiniz de eşime benziyor o da çok ilgili ve sevgi doludur Allah razı olsun eşimden onun ilgisi ve sevgisiyle astım tüm zorlukları bende heh evet yatay pozisyonda hemen dene memeye hayır de diren meme olayı çok çok zor biraktigin an bir müddet daha cildirir ama eninde sonunda bırakır benim sütüm azdi iyiki azmis ve bırakmış diyorum iki yasa kadar dayanamaz 6-9ay da bırakırdım memeyi zaten 6.aydan sonra etkisi azaliyormus anne sütünün altıncı aydan sonra emilen tamamen psikolojik bağımlılık işte kanıtı bak o yüzden emzirdikce bağımlılık artar yavaş yavaş sistematik duyarsizlastirma tekniğiyle biraktirabilirsin

Pes ettik. Sakinleşmedi. Ayakta 1 sallamayla uyudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…