Uykusuzluktan Ağlıyorum

Ben verdim uyku için ilaç, zehir vermişim gibi tepkiler geldi tabii
Kâr-zarar hesabı yapılır, mantıklı olan yol izlenir.
Ya uyku çok önemli yetişkinde psikiyatrik rahatsızlık yapıyosa çocuğa neler yapmaz. Bence bi uzman görsün yani

Memeyi saatlere oturttu.
Öğünlerden sonra ve de uykudan sonra emzirmeye başladım
Bizimki de meme bağımlısı oldu
Bu da etkiledi bencd
Bebeginiz gece emmegi alışkanlık haline getirince siz de kestiginiz için ondan sık uyanıyor olabilir ..Uyumadan once karnını ıyice doyurun..gündüz de açık havada bolca oynatin yorulsun iyice..izin alsanız iyi olur aslında..uykusuz size de yazık..ya da anneniz gelip destek olsa size

Yalnız değiliz neyse ki büyük bir avuntumuz var.
Çok şükür sağlıklılar. Bu teselli yetiyor.
Sabrımız bundan sanırım

Kızım böyleydi kolikti.ne gündüz ne gece uyumazdi.maksimum kırk dakika uyusa çok uyumuş derdim.surekli kalkar süt içer uyurdu aglamazdi ama illa uykumu bolerdi.ne zamanki sütten kestim gece uyanmalari bir anda bitti.

yanınızda uyumak istiyor olabilir mi?

Kızım böyleydi kolikti.ne gündüz ne gece uyumazdi.maksimum kırk dakika uyusa çok uyumuş derdim.surekli kalkar süt içer uyurdu aglamazdi ama illa uykumu bolerdi.ne zamanki sütten kestim gece uyanmalari bir anda bitti.

Merhaba hanımlar
Meme için sık uyandığını düşünüyordum. Konuyu açtığım gece gece emzirmesini bırakmaya karar verdim. Gece meme vermediğim için uyanma sıklığı 3e düştü. Onda da yokluyor bir meme diyor. Yok diyorum uyutuyorum. Direnci kırıldı gibi.

Sabah mesela 7de uyandı. Normalde meme verirdim beraber 8e 9a kadar uyurduk. Dün ama vermedim. Önce kahvaltı sonra meme dedim. Vermediğim için uyumadı. Ağlama krizi olmasın diye hemen kaldırdım. Günaydın dedik. Kahvaltı yaptık vs.
Sonra memesine kavuştu

Tüm yorumlara bakamadım yazıyorum:)uyguluyorsunuz eminim.ben çocuklarımı ayağımda salamaya alıştırdım.uyumadigi zaman eşim ayağımda salamama izin vermezdi.çocuklarla uyku öncesi oynar aktif oyunlar egzersizler neler neler:))baya bitkin düşerlerdi.sabaha kadar derin.iki çocuğum da böyle yapıyorduk.kızım gündüz uykusunu bıraktık bazen uyuduğu zaman gece uykusu yorulmasa uyumaz.eşim parka götürür evde oynar baya faydasını gördüm.sizin bebeğiniz biraz farklı uyumayan yapıda inşallah bir çözüm bulursunuz

Bu anlattığınız benim oğlumun rutini
O kadar hareketli 1 dk oturmuyor
Memeye alıştı o. Ondan sık uyandığını çözdüm.

Not olarak ekledim bunu
12 14 arası 2 saat uyur genelde
Gündüz uykusu iyi
Gece bişi kaçıyor içine

Şu an uyuyor mesela
Ama yatsam mı bilmiyorum
3 4 dk sonra uyanacak çünkü

Yakın bir akrabamızin kızıda böyleydi. Üç dört günde bir annesine gider uyurdu. Midesinde sıkıntı varmış. Reflüsu uyutmuyormus. Şu an avukat oldu hanımefendi hala uyumuyor ama

Tüm dert meme mi sıpaya bak

sizin bebiş daha küçuk koku ariyo uyuturken yanina o an uzerinizde olan bir kiyafeti cikarip koyun, çocuklar derin uykuya nasil gececeklerini bilmedikleri icin bu kadar çok uyaniyorlar 4 5 aylık olana kadar bu konuda arastirmalar yapin derim.

meme bıraktırma zor gerçekten..Ben de 2 yaş civarı bıraktım..ayni şeyleri yaşadım..ilk bebekte aynı şeyleri yaşarken sağlık sorunundan 1 gece hastanede yatmıştım...annem 1 gece baktı bebeğe ..döndüğümde bebeğim meme aramadı bir daha..siz de belki 1 gece uzak kalmayı deneyebilirsiniz...ikincisinde de salça v.s kullandım, bebek gece memeyi aradığında yanında uyuyup memenin kokusuyla uykuya dalardı

Ah ah benim kizimda böyleydi akşam 11.00 yatardi bende 12.00 de yatardim yataga adimimi atar atmaz kalkardi bazen tam uykuya dalmak üzere olurum uyanirdi kalkardim ayagima alirdim yok gözler cin gibi olurdu doktora götürdüm .53 kilodan 44 kiloya düşmüştüm artik .doktor bitkisel ilaclar verdi .oda fayda etmedi dayanilcak gücüm kalmamişti bunlari yaşarken kizim 1.veya 2 yaşindaydi.hoş şuan 5 yaşinda gecede 2 defa kalkar yanima geliyor o uykuya dalana kadar ayaktayim .yani maalesef annelerin büyük problemi cocugun uykusu belli zamandan sonra normale döner .gündüzleri yorun onu .eşim kizama akşamlari sürekli masaj yapardi yorardi onu ayaklarini kaldirip indirirdi yorulsun diye .cünkü care ariyorduk artik :)

Süt koysam daha iyi galiba çünkü saat başı emiyoruz hala:))

Not olarak ekledim bunu
12 14 arası 2 saat uyur genelde
Gündüz uykusu iyi
Gece bişi kaçıyor içine

Şu an uyuyor mesela
Ama yatsam mı bilmiyorum
3 4 dk sonra uyanacak çünkü

Bitkisel damla denediniz mi? Bay baydı galiba ismi.

Merahaba canm 9aylik bebeğim var göbeği düşüp banyo yaptırdığımız dan beri aynı rutini uyguluyoruz.
Akşam sekiz buçukta banyo ardından mama ardından pispis müziği ile kundakli uyku evet hala kundak ama uyuyana kadar sonra açıyorum döndüğü için.
Birde meme emen bebekler gece hep uyanıyor memeyi kesin bence tamamen,benimki meme reddi yaşamıştık birde sütüm azdı zaten ama bu ayda bile emzirmeyi düşünemiyorum emzirmek çok zor ve sevmediğim bir eylem oldu ama ilk iki ay emdi o bile kardır dedi doktor neyse.

Calpol şurup rahatlatip uykuya geçiriyor.
Banyo direk mayistirip uykuya geçiriyor.
Bebek arabasinda açık hava da gezdirin direk rahatlatıyor emekliyorsa yada yuruyoesa devamlı gün içinde hareket ettirin enerjisini atsın.
Uyumadan önce cici bebe bisküvisi ev yapımı yoğurt ve ve muz karışımını bir koca tabak yedirin yok tutar ve inanılmaz uyku yapar.
Alerji ilacı yazdıysa doktor o şurupta uyku yapar.
Rezene çayı uyku yapar.
Ve sizin uyumaniz için en koyu ayağınızda sallayın o uyurken sizde uyuyun ayağınızda koltukta kafayı geriye atıp en kotu biyle bile uyuyabilirsiniz.
Eşinizle dönüşümlü bakın o bakarken siz uyuyun siz bakarken o biz haftasonalri böyle yapıp oglenlere kadar uyuyoruz.

Meme dışında uyumadan önce banyodan sonra 180lik mama verin sabaha kadar uyumazsa gelin beni bulun o derece iddia ediyorum arkadaşım dediklerimi yapın mutlaka uykusuzluk insani hayattan koparıyor çok zor çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…