Merhaba. Öncelikle kimse size otur evinde demez merak etmeyin. Sürekli evde, bebekle olmak gerçekten zor. Ben de şu an yaşıyorum bunu. En azından sizin anneniz varmış bırakabileceğiniz. Bir kez ağladı durmadı diye hemen artık bırakamam demeyin. O gün sıkıntısı vardı belki de, size ihtiyaç duydu. Bence yine arada bırakabilirsiniz.
Kanguru önerisine katılıyorum. Çok güzel uyuyorlar onda. Fıtık falan olmazsınız. 3 yaşında çocukları bile kanguruya bağlıyorlar. Amacı o zaten. Ergonomik bir kanguruyu doğru bağladıktan sonra sorun yaşamazsınız.
Ağladı diye hız yapıp eve dönmek, kaza tehlikesi atlatmak fazla dramatik geldi bana. Biraz sakin olun. 10 ay olmuş bir de alışmış olmanız lazım artık. Ben lohusayken öyle paniktim. 10 dk eczaneye gitsem ağladı mı acaba diye koşa koşa eve dönüyordum. Şimdi bırakabileceğim biri olsa 3-4 saat aramam
Ben henüz tecrübe etmedim ama geçiyor diyorlar. Mutlaka geçiyordur. Geçmese ikinciyi üçüncüyü yapmazlar sanırım.
Son olarak, artık çocuklu bir çiftsiniz, hayatınızı ona göre modifiye etmelisiniz. Ben de özlüyorum eski günlerimi ama bizim yeni normalimiz bu artık kabullenmek gerek.