Uykusuz Geyik

gadjo dilo

ben aslında yoğum
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2012
10.357
9.245
Şu saatlerde forumun derin sessizliği beni çok üzüyor.

Her gece dönüp dönüp buluşabileceğimiz bir geyiğimiz olsun istedim. Yok mu uykusuz gececiler?

oooo hoşgeldiiin
her gece böyle misin ya ben yaz gelince bu hale geliyorum. uyku düzenim terse dönüyor. kk da hareket olsun diye bekle dur sabah oluyor

nerlerdensin naparsın

hehe :) gece kuşuyuz şimdilik bakalım...
İzmirdeyim 2.5 yıllık evliyim çocuğum da yok vakit geçirmeye çalışıyorum annemlerle :)
ya sen?

hehe :) gece kuşuyuz şimdilik bakalım...
İzmirdeyim 2.5 yıllık evliyim çocuğum da yok vakit geçirmeye çalışıyorum annemlerle :)
ya sen?
ben de bir yıla yakın süredir evliyim. diğer yandan üniv son sınıftayım. yazları yatıyorum eşim bilgisayarda çalışıyor. onun işi uzadığında gece kuşu oluyoruz. :) kk da olmasa dizi izle izle nereye kadar bi de havalar sıcak...

oo kimler gelmiş. hoşgeldin

off sorma yaz mevsimi izmirde işkence gibidir e bir de ramazan gliyor ne yapıcaz bilmiyorum.
sen neler yapıyorsun tweety?
ya ben bayadır üyeyim buraya ama kimseyi tanımıyorum, napcaz :)

Forumun daimi gececi gündüzcü üyesi tiwiti geldi Hosbulduk

ooh izmir'de hemencik gider bir yerlerde serinlersiniz yaa. :) ben ankara'dayım. ben de bayağıdır üyeyim ama benim de birebir pek tanışıklığım yok. çoğu kişiye aşinayım o ayrı. :) iktisat okuyorum. bu sene mezundum ama ilk seneden uzattım. bitemedi...

nerdeee.. bu sene tatilimiz yok.
hem evlilik hem okul nasıl? zor oluyor mu? benim de eşim bu sene mühendislik okuyacak itü'de ne yapacağız bilmiyorum...

nerdeee.. bu sene tatilimiz yok.
hem evlilik hem okul nasıl? zor oluyor mu? benim de eşim bu sene mühendislik okuyacak itü'de ne yapacağız bilmiyorum...

mutlaka zorlukları oldu da daha doğrusu zorluktan çok ihmal etmem gereken şeyler diyelim. okulun yanında oturuyoruz. gidiş geliş günde 3 saat kara geçtim. aile yaşantım çok stresliydi. bunlardan kurtulmanın etkisiyle rahatladım yani evlilik zorlukları bu rahatlamanın üstüne çıkmadı.
mühendislik daha zor olsa gerek çünkü benim çok fazla sözel dersim vardı, bunlara son gün çalışıp girebilsem de sayısal derslerde bu mümkün olmuyordu. ama erkek okuyunca kadının evliyken okumasından daha kolay olabilir. mühendislik okumaya nasıl karar verdi?

Benim kafam sallanmaya basladi gidip yatsam iyi olacak :114:

ALLAH RAHATLIK VERSIN cümleten

Valla bende bilmiyorum Ama ordan bakinca forumda yatip kalkiyorum gibi görünüyor degilmi

22 bin mesaj dile kolay ya her şeye verecek bir cevabın var ya da enerjin. benim bazen yazasım geliyor bir topikte, sonra amaan deyip geçiyorum. sen yılmıyor olmalısın enerjinden ben de istiyorum :d

off sorma yaz mevsimi izmirde işkence gibidir e bir de ramazan gliyor ne yapıcaz bilmiyorum.
sen neler yapıyorsun tweety?
ya ben bayadır üyeyim buraya ama kimseyi tanımıyorum, napcaz :)

Enem banada yazmissin simdi okudum,
bende evliyim ev hanimligi yapiyorum

Bende 2011 den beri uyeyim forumun yarisini taniyorum heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…