Uykusunda emekleyen bebek

Bir de ayri yatmaya hazir olmamak nasil oluyor? Adem bey sag olsun bagimli bir nesil yetisiyor ayrişamayan anneyi hala kendisiyle tek vücut zanneden
Uykum cok agir duyamam diye guvenemiyorum kendime icim rahat etmiyo ustelik emziriyorum boyle kolay oluyor ikimizin de uykusu fazla bolunmeden emzirip geri devam ediyoruz ben cok rahatim bu sekilde

Kim bu adem güneş yahu ? Herkes ondan bahsediyor. Ben de erkenden ayırdm, doktorumuz da onayladı. Hatta kendi kendine uykuya dalması için öpün okşayn sonra odasında yalnız bırakın demişti. Gerçekten de kendi kendine uykuya dalıyor rahatlıkla. Uyku arkadaşı da yanında onunla konuşa konuşa uyuyor :)) gün içinde zaten mıç mıç bir ilişkimiz var, uyurken bari çocuk rahat etsin diye düşünüyorum..

Bu yataklari biliyorum yalniz benim kiz kalkip oturuyo uykusunda o kenarlardan sarkmak suretiyle kesin düşer eminim bu arada yatak cok guzelmis

Odasini ayirsam aglarsa duyamam diye cok korkuyorum uykum agir benim

Telsiz takarsanız hemen uyanırsınız duymamanız mümkün değil emin olun. Bence denemeden bilemezsiniz.

Ben de son zamanlarda çok şey denedim. Hatta yatağımın yanına yer yatağı yapmıştım döne döne yatsın diye ama bir kaç gece serin oldu onun yanına inip emzirirken yerden soğuk rüzgar estiğini farkettim. Sürekli erteliyordum çeşitli bahanelerle kendi odasına yatırmak için. Ama hata ettiğimi anladım. İkimiz de rahatız şimdi. Yanına bir de sevdiği bir oyuncağını koydum.
Karyolasından tırmanıp çıkacağı zamana kadar bu şekilde gideceğiz. Sonra bakacağız duruma.

Çocuk yatağına sigmadigindan dolayı dönüyor çıkıyor geniş yatak istiyor ... O küçücük anne yani yatakta nasıl sigsin nasıl rahat etsin annesi buyuyebilen karyola alın ilerde de rahat edersiniz
Hic alakasi yok bence cunku koskoca iki kisilik karyolaya bizimkine sigamiyo hanfendi donup duruyo icinde Anne yani besik degil normal besik biz bi korumaligini sokup birlestirdik anne yani gibi oldu oyle cok da küçük degil yani. Kendi yataginda yatıyo sadecr emzirirkem aliyorum yanıma uyuyup kaliyoriz oyle bazen veya kendi cikiyo

Bagimli mi? Bunu neye dayanarak soylediginizi cok merak ettim, zira ben 30 yasina gelip de hala annesiyle yatan gormedim. Elestirmek için degil gercekten merak ettigim icin soruyorum bunu kim soyluyor acaba? Cunku benim kafamda 2 yaşına kadar anne bebek bitisik olmali 4 yaşına kadar guvenli baglanma sonrasinda anneden guvenli ayrilma. Daha cok kucuk ihtiyaci var bence anneye bilmiyorum

Ya park yatak alacagim ya da karyolayi iptal edip yataklari yere indirmeyi deneyecegim ya da yatagimin kenarlarina korkuluk alacagim. Esimle de bi istisare yapayim. Tavsiyeleriniz icin cok tesekkur ederim.

Hanfendi cocugunu kendisine bagimli yetistirenlere olan ofkenizi anliyorum bende sevmiyorum lakin bu öfkeyi bana neden kusuyorsunuz. Gece yanimda yatirinca kendime bagimli mi yetistirmis oluyorum tek kriter bu mu????
Cok iyi hatirliyorum kucukken surekli annemlerin yaninda yatmak ister onlarin yanina kacardim izin vermediklerinde ( babam dayanamaz alirdi hep) ama annem almadiginda istenmedigimi dusunup uzulurdum. Okula gittigimde en ufak bi uyum sorunu yasamadim aglamadim hatta aglayanlara niye agliyorlar acaba diye baktigimu hatirliyorum. Üniversite okurken uzak sehirde okudum. Arkadaslarim hergun ağlayarak telde konusurken ben böyle bi sey yasamadim. Yani bes yasina kadar onlarla yattim diye bagimli falan olmadim.

4 yaşından sonra isteseniz de ayıramazsınız zaten.
Okula başladığı dönemde nolcak peki ?
Siz olaya duygusal ve anlık bakıyorsunuz bence
Bebeğinizin ruh sağlığını geçtim yataktan düşmesi bile çok fena ve siz buna rağmen hala aynı yatakta yatırıyorsunuz.
Burada bu kadar kadın size tepki veriyorsa demek ki bazı şeyleri yanlış yapıyorsunuzdur

Her kitabı birbirine tezat olan kendisine nasıl bir ailede yetistiniz insanları böyle yönlendiriyoruz diye ulaştığım kendi içinde çelişen bı pedagog

Menejeri kimse adını güzel duyurdu adam.

Benim kızında uyku arkadaşı var görsen sarılıyor eee eee eee diyerek sözde uyku arkadaşını uyuturken uyuyor :)

Uykum cok agir duyamam diye guvenemiyorum kendime icim rahat etmiyo ustelik emziriyorum boyle kolay oluyor ikimizin de uykusu fazla bolunmeden emzirip geri devam ediyoruz ben cok rahatim bu sekilde
Siz rahatsiniz da çocuk rahat değil
Önemli olan onun rahatı ve gelişimi

Ağlarsa duymam gibi birşey mümkün değil siz ve tüm mahalle duyar emin olun bunun için önce denemeniz gerek

Sizinle kesinlikle aynı fikirdeyim

Bu yataklari biliyorum yalniz benim kiz kalkip oturuyo uykusunda o kenarlardan sarkmak suretiyle kesin düşer eminim bu arada yatak cok guzelmis

Odasini ayirsam aglarsa duyamam diye cok korkuyorum uykum agir benim
Annelik uykuyu hafifletiyor,uyanamam diye korkma.Kardeşimi her sabah adeta suni teneffüsle kendine getiriyorduk bebeği oldu,çocuk gık dese uyanıyordu.İnsan zamanla adapte oluyor zaten buna.

Sen hazır olmayabilirsin ama cocuk hazır. Kendine ait geniş bir alanda rahatça hareket ederek yatmak istiyor. Bunu yaparken de güvende olmaya ikide bi düşerek panik içinde uyanmamaya hakkı var. İyilik yaptığını düşünerek aslında uyku alışkanlığına ve gelişimine zarar veriyorsun. 16 aylık bebek geniş bir park yatakta (tercihen ayrı odada) güvenle uyuyabilir. Daha geç olmadan gerekli düzenlemeyi yapmanı tavsiye ederim.

Bir ara bakarım kimmiş diye :)) aynen aynen o da eee eee eee diyor arkadaşına bir de yüzüne bakıyor öylece uyuyup kalıyor :)))

Sizinle kesinlikle aynı fikirdeyim
Güvenli bağlanma anne ve bebek arasında en yüksek seviyede var bence.Çünki daha dün aynı vücudu paylaşıyorlardı.Özellikle baltalanmadığı, gerektiği gibi devam ettirildiği sürece ayrı yatırılmasının sorun olacağını düşünmüyorum.Adem Güneş fanları çok,biliyorum ama ben onun çoğu fikrine katılmıyorum.

Israrla yanlış olan bir şeyi savunuyorsunuz. Öfke duymuyorum guvenli baglanma icin yanında yatırma sacmaligini anlamiyorum. Ilkokulda hala anasinin babasının yanında yatan çocuklar var. Çünkü hepsi bebeklikten öyle alışmış. Çocuk büyüdükçe ayırmak zorlaşır. Herhalde adem güneş dediğiniz kişi de beşikle yatağı birleştirip beraber yatın demiyordur.

Cocugunuzu nasıl bir tehlikeye attığınızın farkında mısınız? Bu kadar büyümüş bebeğe yastık fayda etmez. Çoğu arkadasa katılıyorum, alın bir park yatak uygun fiyatlisindan, onda yatırın. Yine yanınızda ama düşme tehlikesi olmayan bir duzenekte olsun. Yoksa psikolojisi bozulmasın derken, çocuğunuzun fizyolojisi zarar görecek Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…