Oncelikle konunun yeri burasi degil biliyorum ama diger yerde goren olmuyor fazla bu kadar aktif degil o yuzden burdan yazmak istedim.
16 aylik kizim uykusunda cok hareket ediyor. Anne yani seklinde kendi karyolama bitisik besikte yatiriyorum. Besigin bi korumaligi acik, bizim yataga bitisik. Kendi besiginde yatmis oluyor ama uyaninca bana cok kolay ulasiyor, arada engel yok..Adem Gunes (pedagog) bu sekil tavsoye ettigi icin ve benim de en cok bu rahatima gittigi icin tercih ettim. Uykusunda bizim karyolaya cikiyor, ben yokken bi kac defa dustugu oldu ( onu erken yatiriyorum) Son care dusebilecegi yerlere yastiklar koydum, yastigi asamaz dusmez diye ise yariyordu aslinda ama az once emzirdim yanima aldim o dusmesin diye koydugum yastigin ustune cikti yatiyordu, uykusunda baslamis yine hareket etmeye emekler tarzda yukari cikmaya calisiyo yani. Ve yastigi aşarak duvarla yatak arasindaki bosluga düştü nasil bi panik ve korkuyla uyandimi tahmin edemezsiniz. Sakinlestirdim uyuttum tekrar.
Kizim artik yürüyor bu arada uzun zamandır ama uykusunda emeklemesi normal mi ki? Bssina gelen var mi? Yanimda yatirmaya devam etmek istiyorum esim karyolayi iptal edip yataklari direk koyalım diyor bende ev zaten 1. Kat kisin soguk oluyor usuruz diyorum sizce oneriniz var mi????
Edit: besigin bi korumaligi kirik, geri takamam