- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.715
- 198
Adem güneşten de gına geldi
Adem güneşin her dediği uygulanıyor mu acaba
Adam çalışan anneler hakkında nasıl ağır konuşuyor
Nedense bitek 2 yaşına kadar birlikte yatın 5 yasından önce oda ayirmayin fikrini benimsemisler birtek ...
Gece sürekli uyanan uyumak bilmeyen hep ağlayan kızımın 4 aylıkken direk odasını ayırdığımız günden beri misil misil uyuyor... Çocuk odasında daha rahat inanın.
2 yaşına kadar birlikte,.5 yaşa kadar aynı oda mıAdem güneşten de gına geldi
Adem güneşin her dediği uygulanıyor mu acaba
Adam çalışan anneler hakkında nasıl ağır konuşuyor
Nedense bitek 2 yaşına kadar birlikte yatın 5 yasından önce oda ayirmayin fikrini benimsemisler birtek ...
Gece sürekli uyanan uyumak bilmeyen hep ağlayan kızımın 4 aylıkken direk odasını ayırdığımız günden beri misil misil uyuyor... Çocuk odasında daha rahat inanın.
Bu yataklari biliyorum yalniz benim kiz kalkip oturuyo uykusunda o kenarlardan sarkmak suretiyle kesin düşer eminim bu arada yatak cok guzelmisMontessori yatak denilen bi model var biz ondan yaptık. Yer yatağının kenarlıklı hali tam bitmedi ama bitince güzel olacak:))
ozel hayati kalmiyor ki çogu kisinin. Kutsal analik sendromuyla artik o islerden el etek çekiliyorÇok normal. Bebek bu gece bir kaç defa uyanıp sizin yanınıza gelmeye çalışabilir. Kızınız yeterince büyük. O anne yanı beşikleri de yeterince büyük ve yüksek değil. Ayağa kalkıp çok sık düşebilir.
Ve evet eşinizin dediği daha mantıklı. Aynı odada yatsanız bile yatağını ayırın.
Oğlum 14 aylık 1 aydır kendi odasında yatıyor. Önceden benim hemen yanımda beşiğindeydi. İlk başta ben de benim kolayıma geliyor diyordum çalıştığım için. Ama şimdi farkettim ki o kıpırdasa ben gözümü açıp uykumu bölüyormuşum. Şimdi emmek isterse yanına gidip emzirip geri yatırıyorum. Telsizle işim daha kolay hatta..
Şu Adem Güneş'i de bu kadar gözünüzde büyütmeyin. Adam mantıklı hiç bir dayanağı olmadan atıp tutuyor. Resmen anne babanın özel hayatını gaspettiriyor.
Bu yataklari biliyorum yalniz benim kiz kalkip oturuyo uykusunda o kenarlardan sarkmak suretiyle kesin düşer eminim bu arada yatak cok guzelmisMontessori yatak denilen bi model var biz ondan yaptık. Yer yatağının kenarlıklı hali tam bitmedi ama bitince güzel olacak:))
Odasini ayirsam aglarsa duyamam diye cok korkuyorum uykum agir benimÇok normal. Bebek bu gece bir kaç defa uyanıp sizin yanınıza gelmeye çalışabilir. Kızınız yeterince büyük. O anne yanı beşikleri de yeterince büyük ve yüksek değil. Ayağa kalkıp çok sık düşebilir.
Ve evet eşinizin dediği daha mantıklı. Aynı odada yatsanız bile yatağını ayırın.
Oğlum 14 aylık 1 aydır kendi odasında yatıyor. Önceden benim hemen yanımda beşiğindeydi. İlk başta ben de benim kolayıma geliyor diyordum çalıştığım için. Ama şimdi farkettim ki o kıpırdasa ben gözümü açıp uykumu bölüyormuşum. Şimdi emmek isterse yanına gidip emzirip geri yatırıyorum. Telsizle işim daha kolay hatta..
Şu Adem Güneş'i de bu kadar gözünüzde büyütmeyin. Adam mantıklı hiç bir dayanağı olmadan atıp tutuyor. Resmen anne babanın özel hayatını gaspettiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?