Buna henuz bende hazır degilim, yanimdan ayirmak istemiyorum biraz daha buyusun oda yapmak istiyorum ona.Ayrı yatmaya alıştırsanız,
Bi beşikte falan ?
Oncelikle konunun yeri burasi degil biliyorum ama diger yerde goren olmuyor fazla bu kadar aktif degil o yuzden burdan yazmak istedim.
16 aylik kizim uykusunda cok hareket ediyor. Anne yani seklinde kendi karyolama bitisik yatiyorum. Uykusunda bizim karyolaya cikiyor, bi kac defa dustugu oldu. Son care dusebilecegi yerlere yastiklar koydum, yastigi asamaz dusmez diye ise yariyordu aslinda ama az once emzirdim yanima aldim o dusmesin diye koydugum yastigin ustune cikti yatiyordu, uykusunda baslamis yine hareket etmeye emekler tarzda yukari cikmaya calisiyo yani. Ve yastigi aşarak duvarla yatak arasindaki bosluga düştü nasil bi panik ve korkuyla uyandimi tahmin edemezsiniz. Sakinlestirdim uyuttum tekrar.
Kizim artik yürüyor bu arada uzun zamandır ama uykusunda emeklemesi normal mi ki? Bssina gelen var mi? Yanimda yatirmaya devam etmek istiyorum esim karyolayi iptal edip yataklari direk koyalım diyor bende ev zaten 1. Kat kisin soguk oluyor usuruz diyorum sizce oneriniz var mi????
Böyle alışırsa Sonra zor olur bence ama siz bilirsiniz.Buna henuz bende hazır degilim, yanimdan ayirmak istemiyorum biraz daha buyusun oda yapmak istiyorum ona.
Sanirim yanlis anlattim benkusura bakmayin. Aslinda kizimin kendi besigi var ve onda yatiyor ama bu besigin bi tarafi acik ve bizim karyolaya bitisik, anne yani gibi yani. Onu kapatayim desem kirildi o kapatamam. Yeni bi besik daha almam lazim onu da kiz buyuyor zaten diye almak istemiyorum ama bebek yatagi yani karyolasi alsam yataktan da duser dimi ayyy bilemedim bi türlüBende senin gibi 15 aylikken fln yanimda yatiriyordum o olmazsa uyuyamam oda uyuyamaz diye dusunuyordum fakat hamile kalinca mecbur besikte yatirmaya basladim ve gordum ki bebek daha rahat kendi yataginda en azinda. Oraya buraya dusup cani acimiyor ve daha guvenli besik onun icin biran once besikte yatirmani öneriyorum.
Evet sanirim öyle olmus duzenledim tekrar teşekkür ederim. Esim bazayi ve besigi iptal edelim sadece yataklarin ustunde yatalim diyor yuksek olmayacak yer yatagi gibi ama soguk olur kisin diye korkuyorum baska da bi cozum bulamadim gibiParmaklığı olan bir bebek yatağına alsanız? Eşiniz de aynı şeyi söylüyor sanırım. Ayrı yatak olunca niye üşüyorsunuz ki? Bir de sizin karyolaya bir yerden çıktığına göre ayrı bir yerde yatıyor zaten. Biraz karışık yazmışsınız. Ancak üşümesin diye çare bulunur. Yataktan düşüp durması tehlikeli, ihmal etmeyin.
kızım yanımızda yatıyor oda bızden once uyudugu ıcın yalnız yattıgı zaman dılımınde yanlarına yastık dızıyorum ama fayda etmıyor benımkıde sızınkı gıbı donuyor popoyu kaldırıp kafasını bır o yastıga bır dıgerıne atıyor gece bırcok kez tılkı uykusunda yatıyorum tutmazsam dusme tehlıkesı yasıyoruz, odasında yatsın ıstıyorum cok ama gece sut ıcıyor ve hemen vermezsek uykusu bolunuyor ve kalkarsa korkup aglıyor o nedenle henuz odasını ayıramadık...Oncelikle konunun yeri burasi degil biliyorum ama diger yerde goren olmuyor fazla bu kadar aktif degil o yuzden burdan yazmak istedim.
16 aylik kizim uykusunda cok hareket ediyor. Anne yani seklinde kendi karyolama bitisik besikte yatiriyorum. Besigin bi korumaligi acik, bizim yataga bitisik. Kendi besiginde yatmis oluyor ama uyaninca bana cok kolay ulasiyor, arada engel yok..Adem Gunes (pedagog) bu sekil tavsoye ettigi icin ve benim de en cok bu rahatima gittigi icin tercih ettim. Uykusunda bizim karyolaya cikiyor, ben yokken bi kac defa dustugu oldu ( onu erken yatiriyorum) Son care dusebilecegi yerlere yastiklar koydum, yastigi asamaz dusmez diye ise yariyordu aslinda ama az once emzirdim yanima aldim o dusmesin diye koydugum yastigin ustune cikti yatiyordu, uykusunda baslamis yine hareket etmeye emekler tarzda yukari cikmaya calisiyo yani. Ve yastigi aşarak duvarla yatak arasindaki bosluga düştü nasil bi panik ve korkuyla uyandimi tahmin edemezsiniz. Sakinlestirdim uyuttum tekrar.
Kizim artik yürüyor bu arada uzun zamandır ama uykusunda emeklemesi normal mi ki? Bssina gelen var mi? Yanimda yatirmaya devam etmek istiyorum esim karyolayi iptal edip yataklari direk koyalım diyor bende ev zaten 1. Kat kisin soguk oluyor usuruz diyorum sizce oneriniz var mi????
Edit: besigin bi korumaligi kirik, geri takamam
Bebise üzüldüm ..yerlere birşeyler koymalisin, yorgan ,yastık , ne olursa .. yürüdüğüne göre 1 yaşında falan olmalı ..nasıl sığıyor anne yani beşiğe? Bence kendinden önce çocuğunu düşünmelisin. .ayrılma vakti gelmiş ..dediğim gibi boş yer bırakma yine de ..Oncelikle konunun yeri burasi degil biliyorum ama diger yerde goren olmuyor fazla bu kadar aktif degil o yuzden burdan yazmak istedim.
16 aylik kizim uykusunda cok hareket ediyor. Anne yani seklinde kendi karyolama bitisik besikte yatiriyorum. Besigin bi korumaligi acik, bizim yataga bitisik. Kendi besiginde yatmis oluyor ama uyaninca bana cok kolay ulasiyor, arada engel yok..Adem Gunes (pedagog) bu sekil tavsoye ettigi icin ve benim de en cok bu rahatima gittigi icin tercih ettim. Uykusunda bizim karyolaya cikiyor, ben yokken bi kac defa dustugu oldu ( onu erken yatiriyorum) Son care dusebilecegi yerlere yastiklar koydum, yastigi asamaz dusmez diye ise yariyordu aslinda ama az once emzirdim yanima aldim o dusmesin diye koydugum yastigin ustune cikti yatiyordu, uykusunda baslamis yine hareket etmeye emekler tarzda yukari cikmaya calisiyo yani. Ve yastigi aşarak duvarla yatak arasindaki bosluga düştü nasil bi panik ve korkuyla uyandimi tahmin edemezsiniz. Sakinlestirdim uyuttum tekrar.
Edit: besigin bi korumaligi kirik, geri takamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?