Uykusunda emekleyen bebek

Çocuğun yatağını ayırın. Hazır değilim diyorsunuz ama o çocuk çoktan hazır olmuş bile. Döne döne uyuyan bir çocuk var. Bir iki gün sonra o da rahat eder siz de alışırsınız. Şu zamana kadar hiç kucağımda yatirmadim deli yatarım. 6 aylık da odasını ayırdım. Bizle beraber yatarken sürekli uykusu bölünürdu ve tüm gün huzursuz olurdu. Bebeğimin deliksiz uykusu benim için daha önemli. Ben de biraz daha büyüyünce koynumda yatırcam diyorum garip olan benim herhalde :deli:

Çocuk yatağına sigmadigindan dolayı dönüyor çıkıyor geniş yatak istiyor ... O küçücük anne yani yatakta nasıl sigsin nasıl rahat etsin annesi buyuyebilen karyola alın ilerde de rahat edersiniz

Adem güneşten de gına geldi
Adem güneşin her dediği uygulanıyor mu acaba
Adam çalışan anneler hakkında nasıl ağır konuşuyor

Nedense bitek 2 yaşına kadar birlikte yatın 5 yasından önce oda ayirmayin fikrini benimsemisler birtek ...

Gece sürekli uyanan uyumak bilmeyen hep ağlayan kızımın 4 aylıkken direk odasını ayırdığımız günden beri misil misil uyuyor... Çocuk odasında daha rahat inanın.

Park yatak alin en temizi düşmesi daha tehlikeli, 16 aylik diyorsunuz park yataga nerden baksanız 2 sene daha yatar, gereksiz görmeyin sonra kendisiyle birlikte yatak seçerseniz zaten

Anneyle birlikte uyuyan bir bebek havasız kalması sonucu vefat etti.eliniz gelir kolunuz carpar.kesinlikle ayrı yatırın

Nedense bitek 2 yaşına kadar birlikte yatın 5 yasından önce oda ayirmayin fikrini benimsemisler birtek ...

Gece sürekli uyanan uyumak bilmeyen hep ağlayan kızımın 4 aylıkken direk odasını ayırdığımız günden beri misil misil uyuyor... Çocuk odasında daha rahat inanın.

Evet aynen bu var anlamagim sey kimi yazisinda çocuk atıyorum bakiciya alışırsa anneyle güvenli bağlanma olmus diyor , bir baska yazida kres gibi yerlerde hemen alişan cocuk anneye güvenli baglanma yaşamamıştir diyor...

Benim oğlumda 3 yaşında odasini aldik ama yatmıyor bizim odada valla ayrılabilsem ayıracam

Bu arada arkadaşım su yataktan aldı çok memnun images.webp

Benim kızım yatağı da bu

indir.webp
Bunu 1 yaşında paravanini çıkardık
Kendi kendine çıkıp yatıyor uykusu gelince o alt yavrulayan yatak kısmında minder koyduk ... Bazen altda yatıyor bazen ustde
Komidini cikarilabiliyor büyüyor 18 yaşına kadar kullanabiliyor ... Bende bundan memnunum uyumayı öğrendi düşmeden uyuyor
öğrenirken bikere düştü uykudan ondada düşerse diye alt yatağını açmıştık çekmece gibi olan varya direk yataktan yatağa düşmüş oldu yüksekliği yakın zaten sarsilmiyor bile

Bunları tavsiye ederim

Fotoğraftaki gibi bir yatak koruması alıp bebeğinizin yatağına monte edebilirsiniz benim kızım da anne yanı tarzında yatakta yatıyor 33 aylık çok hareketli yatıyor artık düşebileceğinin bilincindeama bize kayınpederim yaptı geniş ve uzun park yatağı vardı hemde dünya para verip piyasadaki pahalı denebilecek bir park yatak aldım kumaşının kalitesi kansorejen içermesin büyük olsun 4 yaşına kadar yatar diye ne araştırmıştım hamileyken ama yok çocuk uyumak istemedi ona oda yapabilecek odamda yok şu an için

Eklentiler

• IMG_4084.webp
    IMG_4084.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 116
Ben bununla ilgili konu açmıştım bebeği birkaç defa yanıma almaya çalıştım ve onun yüzünden kendim uyuyamadım çok hareketli düşecek filan diye çok tedirgin uyudum. Kendi beşiğine yatırınca nefesini dinliyorum yanımda hissediyorum ama kendim de çok rahat sere serpe uyuyorum ben de deli yatan biriyim. Bence beşiğe yatak kenarlığı al bir tane internette satılıyor. Sahibinden de 2. El bile var. Rahat edersiniz.

Montessori yatak denilen bi model var biz ondan yaptık. Yer yatağının kenarlıklı hali tam bitmedi ama bitince güzel olacak:))

Eklentiler

• IMG_0962.webp
    IMG_0962.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 110
Çok normal. Bebek bu gece bir kaç defa uyanıp sizin yanınıza gelmeye çalışabilir. Kızınız yeterince büyük. O anne yanı beşikleri de yeterince büyük ve yüksek değil. Ayağa kalkıp çok sık düşebilir.
Ve evet eşinizin dediği daha mantıklı. Aynı odada yatsanız bile yatağını ayırın.

Oğlum 14 aylık 1 aydır kendi odasında yatıyor. Önceden benim hemen yanımda beşiğindeydi. İlk başta ben de benim kolayıma geliyor diyordum çalıştığım için. Ama şimdi farkettim ki o kıpırdasa ben gözümü açıp uykumu bölüyormuşum. Şimdi emmek isterse yanına gidip emzirip geri yatırıyorum. Telsizle işim daha kolay hatta..

Şu Adem Güneş'i de bu kadar gözünüzde büyütmeyin. Adam mantıklı hiç bir dayanağı olmadan atıp tutuyor. Resmen anne babanın özel hayatını gaspettiriyor.

2 yaşına kadar birlikte,.5 yaşa kadar aynı oda mı:KK57:Yanıma hiç yatırmadım çocuklarımı,emniyetli bulmadım,gündüz uykularında yanlarında yatardım bazen,düşmeyecek kadar büyüdüklerinde...
Yatıranlar da vardır bir müddet,normal karşılarım ama 2yaş nedir,yada 5 yaşa kadar aynı oda,çok saçma:KK20:

Montessori yatak denilen bi model var biz ondan yaptık. Yer yatağının kenarlıklı hali tam bitmedi ama bitince güzel olacak:))
Bu yataklari biliyorum yalniz benim kiz kalkip oturuyo uykusunda o kenarlardan sarkmak suretiyle kesin düşer eminim bu arada yatak cok guzelmis

Çok normal. Bebek bu gece bir kaç defa uyanıp sizin yanınıza gelmeye çalışabilir. Kızınız yeterince büyük. O anne yanı beşikleri de yeterince büyük ve yüksek değil. Ayağa kalkıp çok sık düşebilir.
Ve evet eşinizin dediği daha mantıklı. Aynı odada yatsanız bile yatağını ayırın.

Oğlum 14 aylık 1 aydır kendi odasında yatıyor. Önceden benim hemen yanımda beşiğindeydi. İlk başta ben de benim kolayıma geliyor diyordum çalıştığım için. Ama şimdi farkettim ki o kıpırdasa ben gözümü açıp uykumu bölüyormuşum. Şimdi emmek isterse yanına gidip emzirip geri yatırıyorum. Telsizle işim daha kolay hatta..

Şu Adem Güneş'i de bu kadar gözünüzde büyütmeyin. Adam mantıklı hiç bir dayanağı olmadan atıp tutuyor. Resmen anne babanın özel hayatını gaspettiriyor.
ozel hayati kalmiyor ki çogu kisinin. Kutsal analik sendromuyla artik o islerden el etek çekiliyor :-)

Bu yataklari biliyorum yalniz benim kiz kalkip oturuyo uykusunda o kenarlardan sarkmak suretiyle kesin düşer eminim bu arada yatak cok guzelmis

Odasini ayirsam aglarsa duyamam diye cok korkuyorum uykum agir benim

Back
X