Uykusu kaçan bir tek benmi varım hadi toplanalım:)

arkadaşım bardak ttma öle anladığın tarzda değil örgü şişine biraz pamuk saıyorsun üstüne kolonya döküyon yakıyon ve bardağın içine tutuyon sonra ateşi çekip beline kapatıyon b işlemi 3 4 kere yapıyon ateşi söndür ve beli güzelce sar olay bu kadar kırılma faln yok sirtaki yapmıyoz

bunu bel agrisi filan oldumu yapiyorlardi aciyor ama ya yapmadim hic ama aciodur yani :KK25:

Kuşum varda oda keesmıo:)

canım haklısın kreçlenme olurum mazallah :KK1:
bende evlenip g...t göbek salmak istiyorum
Benim g.. göbek hala aynı valla keşke biraz büyüsede salsam :KK9::KK9: 48 kiloyum çok zayıfım
Bi bebeğim olsun salcam valla rahat bırakcam bünyemi :KK9:
siz hepiniz benden buyuk ve yaslisiniz ben cok gencim :KK1::KK35:

Pisluk ne hakaret ediyon la benim ruhum genç :KK35::KK55: Psikolojim bozuldu zaten beyaz saçım çıkmış 2 tel :KK5::KK5: yaşlandım galiba.

Benim g.. göbek hala aynı valla keşke biraz büyüsede salsam :KK9::KK9: 48 kiloyum çok zayıfım
Bi bebeğim olsun salcam valla rahat bırakcam bünyemi :KK9:

Pisluk ne hakaret ediyon la benim ruhum genç :KK35::KK55: Psikolojim bozuldu zaten beyaz saçım çıkmış 2 tel :KK5::KK5: yaşlandım galiba.

2 tel ciktiysa tamam sen mort olmussun :KK53:

ha bu arada kadın dogum doktorunuzdan sonra ılk ugrayacagınız kapı kimin kapısı tabıkı benım kapım... neden cünkü ben cocuk doktoruyum :KK34: bu ne demek oluyo yabancıya bırakmam valla demek oluyo küserimmmmm

X