uykular haram oldu bana

eftal 001

meleğinin anneciği
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
36
5
33
Merhaba kk hanimlari...bnm 5.5 aylik bi kizim var iki tarafinda ilk torunu dolayisiyla el bebek gul bebek herkes cok duskun bnm sorunum k.valide.ben kpss ye hazirlaniyorum biz gorumcemle konusurken sehir disini kazanirsam bebegime iyi bi bakici bulurm brz buyuynce de kres artk ddm k.valide de ordan guya kizimla lonusuyo gbi ben sana bakarim kizim annenle baban gitsin calissin sen burda bnmle kalirsin ne bakicisiymis ddi.bnde dedimki onu burda birakacagima calismam daha iyi ddim o da bana cevap wermiyo kizima diyoki kizim annen desin oyle sen kalirsin benle ben bakarm sana diyo sinirden deliriyorum bi de mesela normal zamanda da kizim mama yesen benle kalirdin sana mama alim de bu gece benle kal falan diyo annen calissin da sen bana kal diyo tum hayatini buna adamis sanki ya acaba sadece bnmki mi boyle yoksa var mi boyle k.valideler arkadaslar yahu

Kızınızla konuşurken sizde güya kızınıza deyinki babaanne çok bebek seviyosan bana bitane hala yap. Ben annenin kızıyım. Tövbe tövbe. Siz kabul ederseniz böyle birşey yapabilir. Aklınıza yatmıyosa ki yatmamış konuşsun dursun.

Bakiciya guvenemeyor belliki.onuda anlayin..sinir olmayin alin karsiniza ve diyin ki;
"annecigim biliyorum torununuza cok duskunsunuz ama ben onun annesiyim.sehir disini kazansam dahi tabikide kizim benimle kalacak.gerekirse siz gelip gidersiniz.ama su kadarlik yavruyu anne sicakligindan mahrum birakamayiz degil mi?
Benimde hayata atilmam gerek daha iyi bir gelecek icin.lutfen beni anlayin"

...basit gibi bir soylem ama ben tatli dilin cogu zinciri kirdigina inaniyorum.
Daha evvel konu acmistim kayinpederimle ilgili bazi sikintilarimiz vardi..aldim karsima konustum..o kica duygusuz sandigim adamin icinden bir melek cikti.cok sukur o gun bugundur iyiyiz.

Kendinizi doldurup uzmeyin.en kisa zamanda konusun.

Cok haklisin gitbahar. esimle konustum bu konuyu sen delirdin mi kizimi birakirmiyim ben brda dedi hayir ben de zaten izin vermem ama onun da arkamda oldgunu bilmek iyi geldi yine de

senin kv böyle benim annem böyle ve 4 yıldır böyleeee , anlatsam buralara sığmaz, bu patalojik bir takıntı sanırım yaaa

Evet tatli dip gercekten cok etkili bunu deneyeceg8m umarim basaririm

Oyle sey olmaz ya, o bence senin calismanasitemetmis bebiskucuk ya kiyamiyorlardir benim annemin de 2 torunu var, hic kiyamaz... Torun sevgisi deyin gülün geçin :)

Bu kvdelerin hareketlerine anlam verebilmek gercekten cok zor. Yeri gelince bi anne olarak ogullarini eslerinden kiskanma hakkini bulurlar kendilerinde ama torun soz konusu olunca sanki cocugu sokaktan bulmuslar gibi annesi yokmus gibi davranirlar. Yahu sen anneysen gelinin de anne ve onun icin de en degerli seyi evladi bir de o acidan bak ama yok olur mu hic o öyle dusunse kim fesatlik yapip surekli laf sokacak dimi

torununu annesinden kıskanıp kendi evladı sanan bir babanne vakası daha. bunun psikolojide bir adı vardır kesin.

Sormayin kizlar uykularimi kacirdi daha simdiden hesap yapiyorum kpss yi kazanmaktan korkar oldum inanin

Sormayin kizlar uykularimi kacirdi daha simdiden hesap yapiyorum kpss yi kazanmaktan korkar oldum inanin

nıye korkuyorsun kı boyle bır şeye sen ızın verır mısın hayır.nokta...bır anne olarak konu bıtmıştır bence....boyle bır seye esın dahı ızın vermez zaten...saçmalık..el kadar bebenın annesınden uzakta ne ısı var.....
ha tutkı esın anormal kafada cıktı ızın verdı bebegımden ayrı kalacagıma o kocayı boşar esımden ayrı kalırım
o yuzden hııııççç takma...konuşursa konuşşun ....

Hepsi aynı tatlım, al birini vur ötekine

Bosuna korkup canini sıkma. Senin isteğin olmadan kimse alamaz bebegini tabi ki ozamana eşin de annesini desteklese bile ki heralde oyle bi sacmalik yapmaz.boşuna üzme kendini yani simdiden istese de vermezsin olur biter.zorla alacak değil ya. .

ayyy en gıcık olduğum kaynana çeşidi. Çok istiyosa kendi doğursun ona baksın.

küçücük bebeğini kim kvye bırakıpta şehir dışına gider

boşuna hayal kurmasın.

Bunlarla sıkmayın canınızı onun demesiyle siz evladınızı kv bırakıcak değilsiniz ya gülüp geçin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…