uykular haram oldu bana

Yahu boş hayaller kuruyor, he heee deyip geçin. Ne diye uykularınızı kaçırıyorsunuz?
Sanki istese alacak mı sizden, yahut almaya gücü yetecek mi?
Diyelim ki eşiniz de onlara vermek istedi, ne eşinizin ne de kanunun hiçbir sebep yokken sizden alması mümkün değil.

Oturup güzelce derslerinize bakın, boş şeyleri de kafanıza takmayın.

sen ve eşin istemedikten sonra, çocuğu zorla kendi evinde tutcak değil ya. uykuların haram olcak ne var bnunda

Torunu tabi kılına zarar gelmesini istemez yeri gelecek kızımın da kızı olacak belki torunum yüzünden onunlada tartışacağım hiç aklınıza geldi mi acaba?

bazılar böyle manyakça saplantılı oluyor
benimkide öyleydi
görümcem boşandı
onun çocuguna bakmaya başlayınca bizim yakamızdan düştü

benim eltime kayınvalidem her köye gidişinde tounu için götürcem benle kalıcak diyor eltim oluuurrr kalsıııın diyor ama köye kendini zor götürüyor zaten. uyanık olun biraz. o sizi çıldırtmak için yapıyor zaten. belli ki anlamış sizin kızdığınızı kafanıza taktığınızı. takıntılı olmadığınızı rahat olduğunuzu yansıtın. çocuğu birkaç gün bırakın bakim bi daha ardına bakıyo mu. kim bu devirde gezmesinden geri durup da çocuk bakıcakmış...

Benim annem böyle
Desin ne olacak sanki iş ciddiye binince hala söylerse net olarak fikrini söylersin.torunlarını çok seviyorlar ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…