Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni kldirmasinlar ses yapsinlar sorun degil ismimi söylemesinler bir hafta uyurum ya![]()
Naber glsmn nasılsın?? Nasıl gidiyor hayat uzun zamandır görüşmedik.halâ uykuya devam desene....:)))
Naber glsmn nasılsın?? Nasıl gidiyor hayat uzun zamandır görüşmedik.halâ uykuya devam desene....:)))
merhabaaa
ben de ölümüne seviyorum uykuyu. hayatta en nefret ettiğim şey erken kalkmak. hele sabah 8-12 saatleri arasında bildiğin ölüye bağlıyorum. uykumun en tatlı saatleri. kara kara düşünür oldum çalışırken napıcam diye![]()
merhabaaa
ben de ölümüne seviyorum uykuyu. hayatta en nefret ettiğim şey erken kalkmak. hele sabah 8-12 saatleri arasında bildiğin ölüye bağlıyorum. uykumun en tatlı saatleri. kara kara düşünür oldum çalışırken napıcam diye![]()
İyiym canim sen nasilsn evet sen nerelrdesn
Yok ya is yuzunden uykuya hasretm vallhi .s
ablamm nasılsınn sana mail atmıştım ama gördün mü görmedin mi bilmiyorum mailide silmişim adresini de unuttum bi daha yazamadm. konularına baktım burdan yazayım dedim . Hatay haberlerine herkes gibi çok üzüldüm umarım sizde bi ziyan yoktur ... Allah'a emanet ol çok öpüyorum
o zaman sende hoşgeldin aramıza bittersweets![]()
o zaman sende hoşgeldin aramıza bittersweets![]()
Hoş geldinnnn uykucular kulübüne))
Hey sanal teyze napıyosun???hani link gönderecektin bekliyorum msj da atamazmışsın ben de cisiyetini söylemiyim de sen de meraktan çatla:)))) olur mu??? :))))))
hoşbulduumm
napıyoruz burada tam olarak,uyuyor muyuz?![]()
kuzum daha yarışma olmadı ama ondan göndermedim ben sana link![]()
hoşbulduumm
napıyoruz burada tam olarak,uyuyor muyuz?![]()
Uykuyu seviyorum ama bazen uyuyamayınca sinir oluyorum :/
İyiymiş o zaman affettik seni:)) bu arada kızımız oluyo teyzesi:))
aaaaaaa harikaaaaa çok sevindim kuzum senin adınaaaa bir oğluşun vardı birde kızın olucak
bayılırım kız çocuklarına gerçi Allah sağlık sıhaht versin tabe öncelikle
isimde düşünmeye başlamışsındır sen şimdi