Uykucular , uykuyu sevenler buyrun buraya, konuşalım kaynaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi best_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Beni kldirmasinlar ses yapsinlar sorun degil ismimi söylemesinler bir hafta uyurum ya:52:

Naber glsmn nasılsın?? Nasıl gidiyor hayat uzun zamandır görüşmedik.halâ uykuya devam desene....:)))

ablamm nasılsınn sana mail atmıştım ama gördün mü görmedin mi bilmiyorum mailide silmişim adresini de unuttum bi daha yazamadm. konularına baktım burdan yazayım dedim . Hatay haberlerine herkes gibi çok üzüldüm umarım sizde bi ziyan yoktur ... Allah'a emanet ol çok öpüyorum

merhabaaa:52:

ben de ölümüne seviyorum uykuyu. hayatta en nefret ettiğim şey erken kalkmak. hele sabah 8-12 saatleri arasında bildiğin ölüye bağlıyorum. uykumun en tatlı saatleri. kara kara düşünür oldum çalışırken napıcam diye :14:

ben de ölümüne seviyorum uykuyu. hayatta en nefret ettiğim şey erken kalkmak. hele sabah 8-12 saatleri arasında bildiğin ölüye bağlıyorum. uykumun en tatlı saatleri. kara kara düşünür oldum çalışırken napıcam diye :14:

o zaman sende hoşgeldin aramıza bittersweets :16::16::16:

Hoş geldinnnn uykucular kulübüne;)))

İyiym canim sen nasilsn evet sen nerelrdesn
Yok ya is yuzunden uykuya hasretm vallhi .s

Ben de hamilelik olduğu için ilk üç ay iyi uyudum diyebilirim :))) şimdi de öğleden sonra gelen uykuya yenik düşmemeye çabalıyorum yoksa gece uykularından oluyorum öyle yani ama senin için üzüldüm kuşum ya keşke fırsat bulup uyusan seni en iyiy biz uykucular anlarız:))

ablamm nasılsınn sana mail atmıştım ama gördün mü görmedin mi bilmiyorum mailide silmişim adresini de unuttum bi daha yazamadm. konularına baktım burdan yazayım dedim . Hatay haberlerine herkes gibi çok üzüldüm umarım sizde bi ziyan yoktur ... Allah'a emanet ol çok öpüyorum

Canım benim iyim sağol biz de bişey yok ama elimiz yüreğimiz de orada ki insanları düşünüyoruz acımız büyük herkes gibi biz de endişe içindeyiz. Aslında sizden pek farkımız yok çok haber aldığımız söylenemez yine de düşündüğün için sağol tatlım ben mail den atarım msj unutturmam sana kendimi merak etme:)))

Son düzenleme:
Hey sanal teyze napıyosun???hani link gönderecektin bekliyorum msj da atamazmışsın ben de cisiyetini söylemiyim de sen de meraktan çatla:)))) olur mu??? :))))))

kuzum daha yarışma olmadı ama ondan göndermedim ben sana link:8::8::8:

hoşbulduumm :31:
napıyoruz burada tam olarak,uyuyor muyuz? :1:

Her gün giremesekte tüm msjlarımız uyku içerikli tabi hayatımızdan da bahsediyoruz ama Oya-bora nın şarkı da söyledikleri gibi ""bizler miskiniz en sevdiğimiz uyku"" :))) sen neler yapıyorsun uyku dışında:))

İyiymiş o zaman affettik seni:)) bu arada kızımız oluyo teyzesi:))

aaaaaaa harikaaaaa çok sevindim kuzum senin adınaaaa bir oğluşun vardı birde kızın olucak :16::16::16::16:

bayılırım kız çocuklarına gerçi Allah sağlık sıhaht versin tabe öncelikle :32::32::32:
isimde düşünmeye başlamışsındır sen şimdi

aaaaaaa harikaaaaa çok sevindim kuzum senin adınaaaa bir oğluşun vardı birde kızın olucak :16::16::16::16:

bayılırım kız çocuklarına gerçi Allah sağlık sıhaht versin tabe öncelikle :32::32::32:
isimde düşünmeye başlamışsındır sen şimdi

Sağol teyzesi aynen öyle bir kız bir erkek iyi olcak inşallah:)) âmin tatlım herşeyden önce sağlık tabi..isim düşündüm hatta koydum bile adı "" bade"" olucak sence nasıl??yorumunu bekliyorum;))

Back