Uyku tutmadi..

Konuyu carpitmayin lutfen nerelere cektiniz pes yaa tmm siz haklisiniz biz kotu insanlariz herkes kanatli melek biz herkesin kotulugunu istiyoruz diyeyimde rahatlayin..

Buarada ben 17 yasında ergenlık cagından zıyade anasız kalan yavrunun sıgıntı gıbı muamele gormesını sorguluyorum buda benım tercıhım

Üvey mi?
Anneler farklı olsa dahi aynı babadan olanlar öz olmuyor muydu?
"sağol yaa" tahrik içeren cümledir.
Eşinizi dinleyip mesaj atmasaydınız keşke canınızı sıkmazdınız şu an.

Kız hep sorun çıkarmış madem. Belli problemler yaşanmış zamanında. İşte fazla samimi olmayın/olmasaydınız. Demek ki anlamıyor ablalıktan, iyilikten. Gereksiz yere uzamış konu. Sıkmayın canınızı.
Gitmek istemiyorsanız da gitmeyin düğününe kınasına.

Canim takma bosver.onunda kotu psikolojisine ver.bence normal degil gorumcen en azindan saygi duymali sana.biraz asi bi kiz belli.sende ustune gitme kiz annesisin sekerim
.

Ya herseyden ziyade yukari ciktim konusmaya calistim ayagina gittim ya onun ama oladar ahlaksiz ki konusmayi birak direk cingene gibi dovusmeye kalkiyo..
İnsanların çingene tabirini kullanarak güyaa karşısındakini aşağılamaya çalışmasından nefret ediyorum. He sizin söyleminizle kusura bakmayın ama yorumlarınıza kıvırmalarınıza pireyi deve yaparak 19yaşında tahrik edilip evet büyük saygısızlık yapan kıza ahlaksız edepsiz terbiyesiz vb diye saydırmalarınıza dayanarak "çingenelikte" hiç aşağı kalır tarafınızın olmadığını söylemek isterim.

madem kızın huyunu biliyorsunuz, o ilk mesajı ne amaçla attınız? Yüzyüze görüştüğünüzde söyleseniz ne olurdu?

Mesajla iletişim, her babayiğidin harcı değildir.

Hata sizde, kusura bakmayın. 19 yaşında hem ergen, en kötüsü annesiz bir çocukla Nasıl bir dialog kurmuşsunuz, inanılır gibi değil

Olay çıkarmak için özellikle beklemiş gibisiniz 2 saat.
Alt tarafı üst katta çıkıp almadınız anladık e niye arayıp istemediniz.
"Saol ya" diye atılan mesaj zaten iyi niyetli değil ki kız bide açıklama yapmış sorun ne demiş.
Sonrası sadece etkiye tepki.
Ayrıca yukarı büyük olduğunuz halde iyi niyetle ayağına çıkmak için değil hadi dövsene diye olayı daha da büyütmek için çıkmışsınız siz.
Ablalıkmış büyüklükmüş de iyiliğini düşünürmüş.Bırakın Allah aşkınıza.
Saygı ve sevgi öyle istenilen birşey değildir.Hakedilir,kazanılır.
Evlensinde gitsin diye bekliyormuşsunuz ya pardonda kimin nerden gitmesini istiyorsunuz kızın babasının evinde oturarak.
Eşinizin kıza karşı tavrına güvendiniz dimi bunları yaparken.Çok merak ettim de hiç günahı olamayan kardeşiyle 8 yaşından beri konuşmayan kocanız annesini aldatan,başka birinden çocuk yapıp onu annesine baktıran babasına nasıl tepki veriyor.
İnşallah bu kız çocuğu yağmurdan kaçarken doluya tutulmuyordur evlenerek.Daha 19 yaşında.Yazık.

Bence yüzde bir milyon haklısın...

Bir insanın Evlenmeye aklı eriyorsa herşeye erer arkadaş...

Neymiş 19 yaşındaymş,ergenmiş o muş bu muş kimse ergenliğini kolay atlatmadı yada analı babalı, ohh bol kahkahalı evde büyümedi ama biz kimseye diyemedik "dövdürtme kendini"...

Ayrıca çocuğun yemek saati oluyor bir öğün kaçtığı zaman ipin ucuda kaçıyor... Uykusu erteniyor, öğün sayısı azalıyor vs vs

Ayrıca neyse ne annesi indir demiş indir ötesi yok...

Bencede abartı olmus tepkiniz babasi ben götürürüm diyince oda tamam deyip gitmis ama daha sonrasinda oda size kotu davranmis durduk yere büyümüş olay.

Aslında asıl suç kayinpederde imiş. Niye indirmemis vaktinde çocuğu ? Aglamasindan da mı anlamamislar aciktigini ? Siz kvyi pek düşünüyorsunuz ama onlar sizi düşünmüyor bence. Ayrıca çocuk sanki ödünç verilecek bir şeymiş gibi olmuş arada. Sözlüsunun ailesi gelecek yenge yok ama çocuk illa yukarı çıkacak. Çocuk , ailenin büyüğü mu ? Ne alaka yani çocuk yukarı çıkmadan olmuyor mu ? Annesi gelmese de olur ama çocuk illa yukarı çıkacak ? Siz kendi çocuğunuzun iyiliği için bu aileyle araniza mesafe koyun bence. Dediğimi yanlış anlamayın ama KV ve kp bildiğimiz bdv konularındaki toruna her türlü karışma hakkını kendinde bulan, geline çocuktan daha az değer veren aile profilinde. Ben yerinizde olsam kpde lafımı ederim,bir daha da çocuğu öyle vermem kimseye. Benim olmadığım yerde çocuğun ne işi var diye düşünürdüm ben.

Keske bazi kisilerde sizin gibi genis dusunebilseydi. Oyle yorumlar var ki bir yoruma dayanarak sanki 40 yildir beni taniyorlarmis esimi taniyorlarmis gibi hakkimizda oyle cok hukum verildi ki kotu insan olduk. gorumcemi nekadat sevdigimi nekadar deger verdigimi anlayamayacak kadar kor bakiyorlar bu duruma bilmiyorlar nasil hayat yasiyor gorumcem esim konusmuyor ama bi eksigi olsugundada babasindan once kosuyor yardimina sadece muhatab olmuyor fazla bunuda cok gormuyorum cunku gecmisde yasadigi pskilojisini ben dahi bilemem cunku gercekte zor seyler yasamislar ve bazi insanlar olaya tek tarafli bakmaya okadat meyilli ki.. gorumcem kesinlikle ezilmiyor el bebek gul bebek abileri onu ezmiyor.. evlenmesine gelincede cook sevdigi asik oldugu icin evleniyor yani siginti bi evden kurtulmak icin degil babasinin yaninda siginti gibi kalamaz ki bu sekilde dusunenler beni cok sasirtti. Abla olarak ona ilgili davranmadigimi ezdigimi soyleyenler bile oldu onlara kendimi anlatmak yada gercekleri gostermek gibi bir zorunlulugumda yok ama gercekten yargisiz infaz cok yapiliyor bu sitede.. bu benim son yorumum gorumcemin daha nasil bi hayat yasadigini bilmiyorsunuz her istedigi aliniyor her istedigi oluyor bunu bende gerceklestiriyorum herdaim istedigi olur alirim esime soylerim o alir konusmasada ihtiyacini alir eksik ettirmez kendini ama nerden biliceksiniz bunlari benim hayatta hickimseye eyvallahim olmadi oturdugumuz evi bile terkettmemizi soylediler yaa pess.. oturdugumuz evin kimin oldugunu biliyomusunuz siz? Kime ait? Nerden biliceksiniz ben hak hukuk pesinde degilim esimle samanliktada yasarim.. ama burda tuttular beni hak hukuk pesindesin diyede itham ettiler.. oyle degisik insanlar var ki.. ama hepsine saygim sonsuz elestiriye acigim herzaman ama seviye asilmamali gorumcemin hayatini sorguluyorsunuz yaa emin olun eksik ve ezik degil bunuda hissettirmedim ben ona hic birzaman yeri geldiginde babasina karsi bile savundum onu benim gorumcem icin neler yaptigimi hic biriniz bilemezsiniz bende tutup hepsini sayicak degilim size ispatlamak zorundada degilim zaten..

Bu benim son yorumum cok fazla hakaret ve haksizliga ugradim ama beni tanidmadan hakkimda bu karari verdiniz sadece bi yoruma dayanarak.. bukadar basitmis demekki insanlari tanimadan hakkinda sen kotusun sen soylesin diye hukum verebilmek.. bu yorumum sana degil guzel arkadasum toplu bi cevap olarak yazdim sana kasitli birsey degil kiirilma sakin bana.. birazdan bu hesap kapanicak.. belki kacti diceksiniz fakat kacmiyorum sadece bukadar haksizligin ve yargisiz infazin oldugu bi sitede daha fazla durmak istemiyorum.. yorum yazipta ellerini yoran herkesten ozur dilerim yordugum icin sizi.. eyvallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…