- 30 Temmuz 2013
- 3.083
- 3.701
- 248
Resmen kendi ergen muhabbetinin içine sokmuş sizi. Çok seviyesiz. Ben olsam bir daha asla muhatap olmam. Çocuğunuzu da göstermeyin bile. Ben güvenip verdim çocuğum açlıktan helak olacaktı bir daha asla güvenmem deyin soran olursa.Hayirli heceler kk hatunlari. Ben bu konuya kolay kolay konu acan biri degilim uyku tutmadi uyuyamiyorum daha dogrusu belki dertlessem rahatlarim belkide bunlari yazdiktan sonra uykuya dalarim bilemiyorum..
Bu aksam gece 12 den once gorumcemle bi olay yasadik olayda su:
Gorumcem pazar gunu aksam sulari sozlusunde kalmak icin hazirlaniyodu ayni binada oturuyoruz kayinvalidemlerle telefonla aradi gorumcem dediki kizim mirayi yukari istiyor sozlusu gelicekmis ailecek illa gelin dedi esimin isten gelme saati ve mirayinda karni ac ben gelemem dedim.durumuda izah ettim israrla ozaman mirayi aliyim dedi tmm ama giderken mutlaka indir bana asagi cunku mirayla isim var dedim kisaca karni ac kizimin karnini doyurucam.. neyse aradan 2 saat gecti gelen giden yok kizim ne yedi ne icti bilmiyorum aglama seside gelyodu tabi dayanamadim ben ciktim yukari baktim gorumcem gitmis getirmemis kizimi haliyle karni ac biliyorum.agliyo kim nerden bilsin derdini aldim.kizimi indim asagi gorumcemede yazdim dedimki gayet guzel bi sekilde guzelim hani getiricektin mirayi asagi bende bekliyorum getiriceksin diye sagol yaa diye yazdim..
Tabi gorumcem bunu eve geliyo bu aksam oyle goruyo mesaji bana diyoki babam dursun ben gotururum dedi diye biraktim hayirdir bi sorunmu var yazmis
Bende ona dedim ki babam getirmedi madem oyle bi durum vardi keske haber verseydin bende ona gore ayarlardim kendimi dedim.. bu bana iste ne bu atar felan dedi kendisi 19 yasinda ben 28 yasindayim dedimii atar derken sen nasi konusuyosun benimle bana dediki sen nasi konusuyosn bende oyle konusuyorum.. baktim terbiyesizlesiyo iste sen bana hesap soramazsin felan demeye basladi tmm konusma fazla yazdim is kizismasin diye esimde bana biyandan yazma suna cevap verme diyo ama dayanamiyo insan tabi.. bana bence sende konusma konustukca batiyosun yazmis dedimki bak haddini bil kendine gel. Benimle bu sekilde konusamazsin bana demezmi gece geece dovdurtme kendini diye ben delirdim tabi ciktim yukari baktim odada dedim gel dov bakalim nasi dovuceksin.. bana vasladi bagirmaya hesap soramazsin bana felan dedi ya allah askina ben hesapmi sordum ona kaldiki sorcak olsaam hakkim degilmi? Kizimi istedi verdim ama getir bak isim var dedim hem getirmiyo hemde nasi davraniyo tabiki ona sorucam niye getirmedin diye kizimi zorla israrla istedi kirmamak icin verdim tmm al yukari gotur ama geri getir dedim.. velhasil itti beni beni oldururmuste bilmem ne de esimde arkadamdan geldi tabi ustune yurudu sen kimi olduruyosun bi dk noluyo felan dye o sirada kayinpederim araya girdi bana sen git dedi indim asagi kayinvalidemde benimle geldi oturduk konustuk onun yazismalarini bastan sona okuttum kayinvalideme verdim telefonumu eline al oku dedim..
Bu arada gorumcem uvey yani annesi baska biri vefat etmis annesi kayinvalidemden sonra yasadigi bi iliskiden olmus biri annesi oluncede kayinpederim onu kayinvalideme getirmis baksin diye 8 yasindan beride kayinvalidem bakmis buyutmus.. yetim diye hep iyiligini dusundum evlenmek istedi once oku dedim diye kotu oldum ortaligi karistiriyo oldum yani bu 1 degil 2 degil kayinvalidemin hatrina hep sineye cektim bu arada kendisi kayinvalideme de pek iyi davranmaz cok kez sirf bu yuzden de kavga etmisligim vardir kendisine ama bu son bardakti tasti.. sildim artik kendisini nisani var dugunu var daha ama hic bisseyine gitmiycem hic bir meclisinde bulunmiycam artik benim boyle bi gorumcem yok.. yani hayatimda boyle ahlaksiz boyle terbiyesiz boyle edepsiz bi insan tanimadim daha fazla katlanmiycam kendisine bian once evlenip gitsin diye yol bakiyorum..
Siz ne dusunuyorsunuz bu durumda baya uzun yazdim detayli yazdimki anlasilir olsun diye sonuna kadar okuyan herkese tesekkur ederim..