Ya iste hazirlamak uzereydim mamasini israrla isteyince ii tmm gel al ozaman dedim ama getir isim var mirayla dedim keske karni ac deseydim benide cagirdi sende gel diye hatta ama ustum basim esofmanli bidaha giyinmiyim dedim butun gun yukardaydik zaten esimin isten gelme saatiydi assgi indim onada biseyler hazirlamak icin karni ac geliyor cunku. Sinrada hazirladim.mamasini ki bekliyorum.getiricek diye oyle iste.
Dogrudur dedigim gibi bu ilk olmadigi icin bunca birikmislerden dolayi belkide tutamadim kendimi daha fazla.Gereksiz yüzgöz olmuşsunuz 19 yaşında kızla hoş değil. Aklı bir karış havadadır sözlüm geldi diye unutmuş olabilir, siz mesajlarda da ters konuşmuşsunuz. Yukarı çıkıp mahalle kavgası gibi "Gel döv bakalım" falan filan da hoş olmamış. Ergenus daha atar gider yapabilir, "Neyse tamam" deyip geçiştirebileceğiniz mevzuyu boşa büyütmüşsünüz. Biraz zaman geçsin alın karşınıza tatlılıkla konuşur barışırsınız.
Dogrudur dedigim gibi bu ilk olmadigi icin bunca birikmislerden dolayi belkide tutamadim kendimi daha fazla.
Ccok haklisin gercekten degmez diyorum bende bosvermeye calisiyorum esimde kizimda benim herseyim. Takintiliyim iste biraz azicik huzursuz oliyim uykum kaciyor normalde de takmazdim bu hallerini ama iste diyorum ya bu olay son bardakti oda tasti. Normalde hic acmam boyle konuslar isim dahi olmaz cokda goz onune sermeyi sevmem kendi aileme anlatmam.. bugun sabrim tasmis belliki.Aman boşver ya.. Kafana takacağın uykularını kaçıracak ne var ortada? Gitme gelme görme yüzünü... Az umrunda olsan zaten bir mesajla buralara gelmezdiniz.. Uzak olsun Öyleleri.. İyki daha çok emek vermeden ne olduğunu gözler önüne serdi.. Miraya iyi bakın, evinizde mutlu olun :) başkaları için eşinizin koyundan uzak kalmanıza değmez
Bende insallah demeyi cok isterdim fakat gercekten konusmak gorusmek dahi istemiyorum hani gelmesin ozur dilemesin istiyorum tekrar yuzgoz olmak tekrar samimi olmak istemiyorum cunku bu olaylar bitmiycek ve ben gercekten surekli susup sineye cekmekten yoruldum.Olabilir, insansınız siz de normal, karşınızdaki küçük diye sonsuz sabır göstermeniz elbette beklenemez. Ama tahriklerine karşı kendinizi tutabilmelisiniz, siz ondan daha olgunsunuz. Tatlı dil her şeyi çözer, biraz aradan zaman geçsin ortalık yatışsın, konuşur anlaşırsınız bence.
Ccok haklisin gercekten degmez diyorum bende bosvermeye calisiyorum esimde kizimda benim herseyim. Takintiliyim iste biraz azicik huzursuz oliyim uykum kaciyor normalde de takmazdim bu hallerini ama iste diyorum ya bu olay son bardakti oda tasti. Normalde hic acmam boyle konuslar isim dahi olmaz cokda goz onune sermeyi sevmem kendi aileme anlatmam.. bugun sabrim tasmis belliki.
Bende insallah demeyi cok isterdim fakat gercekten konusmak gorusmek dahi istemiyorum hani gelmesin ozur dilemesin istiyorum tekrar yuzgoz olmak tekrar samimi olmak istemiyorum cunku bu olaylar bitmiycek ve ben gercekten surekli susup sineye cekmekten yoruldum.
Cook tesekkur ederim gercekten. Ben kendimi herzaman anlasilir buluyorum yani biriyle konustugum zaman kendimi ifade edebildigimi aciklayici oldugumu dusunuyorum ama bu karakter oyle zor ki olmadigim kisi gibi davranmaya zorluyor beni.Olur olur insanız hepimiz. Her şeyi kaldıramıyoruz.. Ama inanın canınızı sıkmanıza değmeyecek bir konu... Bırakın o sizi kaybettiğine yansın
Cook tesekkur ederim gercekten. Ben kendimi herzaman anlasilir buluyorum yani biriyle konustugum zaman kendimi ifade edebildigimi aciklayici oldugumu dusunuyorum ama bu karakter oyle zor ki olmadigim kisi gibi davranmaya zorluyor beni.
Gorumcemin cok yalani dolani var kim bilir bu olayi nasi anlatir sozlusune onun ailesi e simdi kalkip gitsem bu seferde hangi yuzle geldi gibi dusunmezlermi bu benim dusuncem tabi..
Sanki gorumcenizin cani baska biseye sikilmista size çatmis gibi hissettim ben...Hayirli heceler kk hatunlari. Ben bu konuya kolay kolay konu acan biri degilim uyku tutmadi uyuyamiyorum daha dogrusu belki dertlessem rahatlarim belkide bunlari yazdiktan sonra uykuya dalarim bilemiyorum..
Bu aksam gece 12 den once gorumcemle bi olay yasadik olayda su:
Gorumcem pazar gunu aksam sulari sozlusunde kalmak icin hazirlaniyodu ayni binada oturuyoruz kayinvalidemlerle telefonla aradi gorumcem dediki kizim mirayi yukari istiyor sozlusu gelicekmis ailecek illa gelin dedi esimin isten gelme saati ve mirayinda karni ac ben gelemem dedim.durumuda izah ettim israrla ozaman mirayi aliyim dedi tmm ama giderken mutlaka indir bana asagi cunku mirayla isim var dedim kisaca karni ac kizimin karnini doyurucam.. neyse aradan 2 saat gecti gelen giden yok kizim ne yedi ne icti bilmiyorum aglama seside gelyodu tabi dayanamadim ben ciktim yukari baktim gorumcem gitmis getirmemis kizimi haliyle karni ac biliyorum.agliyo kim nerden bilsin derdini aldim.kizimi indim asagi gorumcemede yazdim dedimki gayet guzel bi sekilde guzelim hani getiricektin mirayi asagi bende bekliyorum getiriceksin diye sagol yaa diye yazdim..
Tabi gorumcem bunu eve geliyo bu aksam oyle goruyo mesaji bana diyoki babam dursun ben gotururum dedi diye biraktim hayirdir bi sorunmu var yazmis
Bende ona dedim ki babam getirmedi madem oyle bi durum vardi keske haber verseydin bende ona gore ayarlardim kendimi dedim.. bu bana iste ne bu atar felan dedi kendisi 19 yasinda ben 28 yasindayim dedimii atar derken sen nasi konusuyosun benimle bana dediki sen nasi konusuyosn bende oyle konusuyorum.. baktim terbiyesizlesiyo iste sen bana hesap soramazsin felan demeye basladi tmm konusma fazla yazdim is kizismasin diye esimde bana biyandan yazma suna cevap verme diyo ama dayanamiyo insan tabi.. bana bence sende konusma konustukca batiyosun yazmis dedimki bak haddini bil kendine gel. Benimle bu sekilde konusamazsin bana demezmi gece geece dovdurtme kendini diye ben delirdim tabi ciktim yukari baktim odada dedim gel dov bakalim nasi dovuceksin.. bana vasladi bagirmaya hesap soramazsin bana felan dedi ya allah askina ben hesapmi sordum ona kaldiki sorcak olsaam hakkim degilmi? Kizimi istedi verdim ama getir bak isim var dedim hem getirmiyo hemde nasi davraniyo tabiki ona sorucam niye getirmedin diye kizimi zorla israrla istedi kirmamak icin verdim tmm al yukari gotur ama geri getir dedim.. velhasil itti beni beni oldururmuste bilmem ne de esimde arkadamdan geldi tabi ustune yurudu sen kimi olduruyosun bi dk noluyo felan dye o sirada kayinpederim araya girdi bana sen git dedi indim asagi kayinvalidemde benimle geldi oturduk konustuk onun yazismalarini bastan sona okuttum kayinvalideme verdim telefonumu eline al oku dedim..
Bu arada gorumcem uvey yani annesi baska biri vefat etmis annesi kayinvalidemden sonra yasadigi bi iliskiden olmus biri annesi oluncede kayinpederim onu kayinvalideme getirmis baksin diye 8 yasindan beride kayinvalidem bakmis buyutmus.. yetim diye hep iyiligini dusundum evlenmek istedi once oku dedim diye kotu oldum ortaligi karistiriyo oldum yani bu 1 degil 2 degil kayinvalidemin hatrina hep sineye cektim bu arada kendisi kayinvalideme de pek iyi davranmaz cok kez sirf bu yuzden de kavga etmisligim vardir kendisine ama bu son bardakti tasti.. sildim artik kendisini nisani var dugunu var daha ama hic bisseyine gitmiycem hic bir meclisinde bulunmiycam artik benim boyle bi gorumcem yok.. yani hayatimda boyle ahlaksiz boyle terbiyesiz boyle edepsiz bi insan tanimadim daha fazla katlanmiycam kendisine bian once evlenip gitsin diye yol bakiyorum..
Siz ne dusunuyorsunuz bu durumda baya uzun yazdim detayli yazdimki anlasilir olsun diye sonuna kadar okuyan herkese tesekkur ederim..
Gercekten uzak olmalari en hayirlisii.Kendin ol boşver. Bende de var böyle bir baş belası.. Hiç evime gelmesini istemiyorum. Bende de ya bir insan vardır yada komple yoktur.. Ortası olmuyor.. Sevmediğim insanın yüzüne gülemiyorum. Yanımdakilere de mesafeli olamıyorum merhametim gereği iyi davranıyorum. Eşim sevmiyorsan yüzüne gülme seni sevip evine gelmesinler dedi.. Bende mesafeliyim artık.. Görmezden geliyorum. Çok ilgilenmiyorum. Telefonlarına bile çıkmıyorum. Benim huzurumu kaçıranlar uzak olsun onlarla uğraşamam
Ya istee bazen insanin agzindan bi laf cikiveriyor elinde olmadan baska bisey diyebelecekken veya farkli bisey ifade etmeye calisicakken cok dsha farkli bi cumle soyleyip olay saptrla biliyor ama aslinda o kisinin anlatmak istedigi baska olabiliyor.. genel olarak soyledim yani bende diyorum isim var degilde keske karni ac deseydim diye ama oyle.soyledim basta iste keske deseydim yada hberim olsaydi kizimda aklimda.kalmazdi bunlarda olmazdi hic..Keşke" yemek yiyecek şimdi,sen git ben yemeğini yedirip bırakırım dedesine"deseydiniz,işim var diyeceğinize.
Yemek saatiyse yemek saatidir,neden lafı dolandırıp"Mirayla işim var"vs diyorsunuz anlamadım.
Çocuk yukarıda ağlıyorsa neden sizi çağırmıyorlar yada alıp getirmiyorlar size 15 aylık bebek daha yani,siz duymasanız ağlayip duracak belliki,buda beni rahatsız etti.
Görümceniz konusunda haklısınız,haddini aşmış ama sizde yemek saati olduğunu söylemeliydiniz muhakkak,işim var dediğiniz için düşünememişlerdir aç olduğunu.
Size küfür eden biri ile her ne olursa olsun görüşmeyin,tamam genç ,ergen vs ama kalkıpta ağza alınmayacak laflar etmenin bahanesi bu olamaz. Bizde genç olduk kimsenin karşısına geçip or...pu demedik yani. Haddini bilsin mesafe koyun,kolay affetmeyin.
Birde mesaj yerine birebir konuşmak daha doğru olur böyle durumlarda zira açık ve net yanlış anlaşılma sebebi mesajla bu tip şeyleri konuşmak.
Belkide olabilir cunku ilk basta bana yaklasimi zaaten noldu hayirdir ne bu atar diyeydi ki ben en basta atar yaptigimida dusunmuyorum gayet acikca bana haber verseydin bende beklemezdim hani kendim.gider alirdim mirayi yukardan bana mirayi getiren olmazdi demek istedim birde kizimi bana kimse getirmezdi gercekten arladaslar anca telefonla agliyo bu cocuk durmuyo gel al derlerdi ama onuda yapan olmadi zaten agladigini duyuunca artik bn gittim aldim.Sanki gorumcenizin cani baska biseye sikilmista size çatmis gibi hissettim ben...
Tmm peki bisey sorabilirmiym ben ona hani getiricektin mirayi guzelim askolsun bende bekliyorum ki sen getiriceksin sagol yaa diye bi stemde bulundugumda onun bana be bu atar hayirdir gibi yaklasmasi tahrik edici degilmi yani ilk basta asil o tahrik etmis olmuyomu zaten bunun uzerine benimle nsi konusuyosun sen diyorum bana diyoki sen nasi konusuyosan bende oyle konusyorum bu nedemek? Bende konusma fazla diyorum bana diyiki bence sende konusma.konustujca batiyosun kim yokusa suruyo bu durumu? Haddini bil diyorum sen haddini bil.gece gece dovdurtme.kendini diyor ben napiyim.bu lafin uzerine?şu kurmuş olduğunuz cümle ergen olsun olmasın çoğu insanı tahrik eder cinsten
" tmm konusma fazla yazdim is kizismasin diye"
Anlatır mı dersiniz? Anlatmaması lazım aslında. Aile içinde yaşanan orada kalmalı. Gerçi henüz o olgunluğa erişememiş.
O yokmuş gibi davranın o zaman. Çıkmayın eve görmeyin.
Akışına bırakın. Eşinize çocuğunuza odaklanın.
Gelip özür de dilese siz samimi olmamaya çalışın. Kendinize engel olun. Yengesi olduğunu bilsin. Arkadaşı değilsiniz. Ve büyüklerle nasıl konuşması gerektiğini bilmeli.
Evlendiğinde gittiği aileye de böyle yaparsa kimse çekmez nazını!
Takmamaya çalışın hayatınıza bakın umursamayın.
Hayirli heceler kk hatunlari. Ben bu konuya kolay kolay konu acan biri degilim uyku tutmadi uyuyamiyorum daha dogrusu belki dertlessem rahatlarim belkide bunlari yazdiktan sonra uykuya dalarim bilemiyorum..
Bu aksam gece 12 den once gorumcemle bi olay yasadik olayda su:
Gorumcem pazar gunu aksam sulari sozlusunde kalmak icin hazirlaniyodu ayni binada oturuyoruz kayinvalidemlerle telefonla aradi gorumcem dediki kizim mirayi yukari istiyor sozlusu gelicekmis ailecek illa gelin dedi esimin isten gelme saati ve mirayinda karni ac ben gelemem dedim.durumuda izah ettim israrla ozaman mirayi aliyim dedi tmm ama giderken mutlaka indir bana asagi cunku mirayla isim var dedim kisaca karni ac kizimin karnini doyurucam.. neyse aradan 2 saat gecti gelen giden yok kizim ne yedi ne icti bilmiyorum aglama seside gelyodu tabi dayanamadim ben ciktim yukari baktim gorumcem gitmis getirmemis kizimi haliyle karni ac biliyorum.agliyo kim nerden bilsin derdini aldim.kizimi indim asagi gorumcemede yazdim dedimki gayet guzel bi sekilde guzelim hani getiricektin mirayi asagi bende bekliyorum getiriceksin diye sagol yaa diye yazdim..
Tabi gorumcem bunu eve geliyo bu aksam oyle goruyo mesaji bana diyoki babam dursun ben gotururum dedi diye biraktim hayirdir bi sorunmu var yazmis
Bende ona dedim ki babam getirmedi madem oyle bi durum vardi keske haber verseydin bende ona gore ayarlardim kendimi dedim.. bu bana iste ne bu atar felan dedi kendisi 19 yasinda ben 28 yasindayim dedimii atar derken sen nasi konusuyosun benimle bana dediki sen nasi konusuyosn bende oyle konusuyorum.. baktim terbiyesizlesiyo iste sen bana hesap soramazsin felan demeye basladi tmm konusma fazla yazdim is kizismasin diye esimde bana biyandan yazma suna cevap verme diyo ama dayanamiyo insan tabi.. bana bence sende konusma konustukca batiyosun yazmis dedimki bak haddini bil kendine gel. Benimle bu sekilde konusamazsin bana demezmi gece geece dovdurtme kendini diye ben delirdim tabi ciktim yukari baktim odada dedim gel dov bakalim nasi dovuceksin.. bana vasladi bagirmaya hesap soramazsin bana felan dedi ya allah askina ben hesapmi sordum ona kaldiki sorcak olsaam hakkim degilmi? Kizimi istedi verdim ama getir bak isim var dedim hem getirmiyo hemde nasi davraniyo tabiki ona sorucam niye getirmedin diye kizimi zorla israrla istedi kirmamak icin verdim tmm al yukari gotur ama geri getir dedim.. velhasil itti beni beni oldururmuste bilmem ne de esimde arkadamdan geldi tabi ustune yurudu sen kimi olduruyosun bi dk noluyo felan dye o sirada kayinpederim araya girdi bana sen git dedi indim asagi kayinvalidemde benimle geldi oturduk konustuk onun yazismalarini bastan sona okuttum kayinvalideme verdim telefonumu eline al oku dedim..
Bu arada gorumcem uvey yani annesi baska biri vefat etmis annesi kayinvalidemden sonra yasadigi bi iliskiden olmus biri annesi oluncede kayinpederim onu kayinvalideme getirmis baksin diye 8 yasindan beride kayinvalidem bakmis buyutmus.. yetim diye hep iyiligini dusundum evlenmek istedi once oku dedim diye kotu oldum ortaligi karistiriyo oldum yani bu 1 degil 2 degil kayinvalidemin hatrina hep sineye cektim bu arada kendisi kayinvalideme de pek iyi davranmaz cok kez sirf bu yuzden de kavga etmisligim vardir kendisine ama bu son bardakti tasti.. sildim artik kendisini nisani var dugunu var daha ama hic bisseyine gitmiycem hic bir meclisinde bulunmiycam artik benim boyle bi gorumcem yok.. yani hayatimda boyle ahlaksiz boyle terbiyesiz boyle edepsiz bi insan tanimadim daha fazla katlanmiycam kendisine bian once evlenip gitsin diye yol bakiyorum..
Siz ne dusunuyorsunuz bu durumda baya uzun yazdim detayli yazdimki anlasilir olsun diye sonuna kadar okuyan herkese tesekkur ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?