Uyku tutmadi..

Eşiniz arkanızda olmuş o iyi bişey eviniz ayrı bide hatasını anlayana kadar görüşmessiniz sonrada barışırsanız mesafeyi koyarsınız
Iste ben mesafe koyamiyorum ya hep ya hicim konusmaya basladigim zaman yine sikifiki olurum cok iyi niyetlyim kendimi biliyorum

Mesafe koyarsaniz zaten o sizinle bir daha bu sekilde konusamaz anladigim kadariyla sizi yengesi olarak bir buyugu olarak degilde kendi arkadasi gibi goruyor ama biraz farketmeli siz onun abisinin esisiniz aradaki mesafeyi bilmeli siz ona bunu hissettirmelisiniz ama konusmamak cozum degil ve sizden yasca cok kucuk onun bu sekilde davranmasi normal.

Bu tavrim kestirip atmak olur benim icin.cunku gercekten mesafe koymayi beceremiyorum ben yaa bitiricem iliskimi yada tekrar sikifiki olucam ama istemiyorum samimi olmayii aah bi becrebilsem.mesafe koyma isini hiic bunlar yasanmazdi ozaman benimle boyle konusamazdi bende haliyle sinirlenmezdim.hic tartismazdik

Evet beni buyugu degilde.yasiti gibi goruyor bu aksamki tavrini gorseydiniz bariz acik ve net sanki ben onun yasitiyim yani kayinpederimde ona sen buyugune nssi.davraniyosun dediginde oyle delirdi ki anlatamam zaten sen in asagi dedi indim bende

Eşiniz arkanızda olmuş o iyi bişey eviniz ayrı bide hatasını anlayana kadar görüşmessiniz sonrada barışırsanız mesafeyi koyarsınız
Esimden allah razi olsun her konuda bana destek cikiyor zaten en basta onu dinleseydim.yine yasanmazdi bunlar.

Iste ben mesafe koyamiyorum ya hep ya hicim konusmaya basladigim zaman yine sikifiki olurum cok iyi niyetlyim kendimi biliyorum
Bence nede olsa esınızın kardesı ömür boyu küs kalamazsın ki cocuk sayılır bi kaç sene sonra oda olgunlaşır

Ortasını bulamıyorsanız böyle olaylar yaşamaya devam edersiniz. Sıkı fıkı olmazsınız aryık evlenip gidecek o kocişi olacak. Sizi görmez gözü bir müddet:) evi barkı ayrı olacak.

Bence nede olsa esınızın kardesı ömür boyu küs kalamazsın ki cocuk sayılır bi kaç sene sonra oda olgunlaşır
Bilemiyorum bu yasadigim olay son bardakti yaa daha fazla yuzgoz olmak istemiyorum kendisiyle su nisan dugun olayi konusunda emin degilim.gercekten gitmeyi hic bir meclisinde bulunmayi dahi istemiyorum

Bence o an yazmak yerine, kendisini gördüğünüzde tatlı dille yüzüne karşı söyleyebilirdiniz...hiç olmazsa bu kadar büyümezdi diye düşünüyorum:)

Ortasını bulamıyorsanız böyle olaylar yaşamaya devam edersiniz. Sıkı fıkı olmazsınız aryık evlenip gidecek o kocişi olacak. Sizi görmez gözü bir müddet:) evi barkı ayrı olacak.
Yapi meselesi boyle bi kaarakterim var benim bu olaylari yasamamk icin tsmamen bagimi koparmam gerek. Hani esimin kardesi evet ama esim.dahi eve geldigi gunden beri konusmamis kendisiyle banada hep onunla konusma samimi olma der kinusmami istemezdi bende onun bi sucu yok hani yetim diyiphep iyiligini dusundum acidim belkide sevgi degildi bendeki bilemiyorum yaa

Bence o an yazmak yerine, kendisini gördüğünüzde tatlı dille yüzüne karşı söyleyebilirdiniz...hiç olmazsa bu kadar büyümezdi diye düşünüyorum:)
Evet dogru belkide boyle yapmaliydim ama sirf hani getiricektin niye getirmedin dedim diyede bu olaylari haketmedigimi dusunuyorum yaa ne biliyim fazla ileri gitti fazla terbiyesizlesti bu olayda.. hani hep yapar bunu ama illkkez saldim ipin ucunu inceldigi yerden kopsun dedim

Bilemiyorum bu yasadigim olay son bardakti yaa daha fazla yuzgoz olmak istemiyorum kendisiyle su nisan dugun olayi konusunda emin degilim.gercekten gitmeyi hic bir meclisinde bulunmayi dahi istemiyorum

Gitme gitmek zorunda da değilsin..
Ama bebişini ona vermeden doyurmalıydın veya ona aç olduğunu söylemeliydin. Başta işim var demenden bir tavır sezdim ben.. Yoksa insan neden görünmesine yavrusunu verirken yemek saati olduğunu gizlesin? Yada neden yukarı çıkmak için 2 saat beklesin? Mamasını yapıp çıksaydın ne olacak çekinceniz neydii?

O hakli demiyorum kayinoederde suc getirmemis cocugu olk basta biraz abartmissiniz bence sonra cikmis kavga lutfen kafaya takmayin o yokmus gobi davranin yada her yaptigini gormezden gelin bence

Ama kötü olan mesajlarda kimse kimsenin tepkisini niyetini ve amacını ölçemiyor ki sonra yerini böyle tatsızlıklar alıyor maalesef..

Ah keşke karnı aç bir şeyler yedir deseydiniz.
19 yaşında henüz ergenliğini atamamış. Birazda şımarık sanırım.
Ablası olarak görüyorsunuz kendinizi öyle seviyorsunuz çünkü.
Biraz zaman geçince konuşmayı deneyin büyüklük yapın. Belli ki seviyorsunuz çok üzülmüşsünüz.
Hiç konuşmasanız dahi düğününe, kınasına gidin. Böyle ortamlarda aile büyükleri, aile yakınları seni ayıplar. Malzeme vermeyin başkasına.
Zamanla unutursunuz belki. Ama mesafe koymaya çalışın yerini, küçüklüğünü bilsin.

Ya iste hazirlamak uzereydim mamasini israrla isteyince ii tmm gel al ozaman dedim ama getir isim var mirayla dedim keske karni ac deseydim benide cagirdi sende gel diye hatta ama ustum basim esofmanli bidaha giyinmiyim dedim butun gun yukardaydik zaten esimin isten gelme saatiydi assgi indim onada biseyler hazirlamak icin karni ac geliyor cunku. Sinrada hazirladim.mamasini ki bekliyorum.getiricek diye oyle iste.

O hakli demiyorum kayinoederde suc getirmemis cocugu olk basta biraz abartmissiniz bence sonra cikmis kavga lutfen kafaya takmayin o yokmus gobi davranin yada her yaptigini gormezden gelin bence
Ben kimsede suc bulmuyorum aslinda yine ben sucluyum keske bukadar yuz vermeseydim keske ona hic niye getirmedin demeseydim ne biliyim nazim gecer sandim gecmedi..

Gorumcemin cok yalani dolani var kim bilir bu olayi nasi anlatir sozlusune onun ailesi e simdi kalkip gitsem bu seferde hangi yuzle geldi gibi dusunmezlermi bu benim dusuncem tabi..

Gereksiz yüzgöz olmuşsunuz 19 yaşında kızla hoş değil. Aklı bir karış havadadır sözlüm geldi diye unutmuş olabilir, siz mesajlarda da ters konuşmuşsunuz. Yukarı çıkıp mahalle kavgası gibi "Gel döv bakalım" falan filan da hoş olmamış. Ergenus daha atar gider yapabilir, "Neyse tamam" deyip geçiştirebileceğiniz mevzuyu boşa büyütmüşsünüz. Biraz zaman geçsin alın karşınıza tatlılıkla konuşur barışırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…